Dün sinemaya geç kaldım diye tokat attı bana herkesin içinde dayanamıyorum ayrılmak istiyorum ama ayrılamıyorum işte :( Yardım edin bazı zamanlar çok iyi bazı zamanlar çok sinirli ve öfkeli neden böyle?
Cevabın nedir?
Franklin bir çocuğa bir elma vermiş
Çocuk çok sevinmiş
Franklin bir çocuğa bir elma vermiş
Çocuk çok sevinmiş
Bir elma daha vermiş
Çocuk daha çok sevinmiş
Bir elma daha verince çocuk sevinçten deliye dönmüş
Ve bir elma daha verince, çocuk dört elmayı elinde zapt edememiş
Sonuncusunu düşürmüş yere
Bu sefer ağlamaya başlamış çocuk
Hayat böyledir işte
Hayal etmediğimiz bir saadete eriştikten sonra
Onun bir lokmasını dahi kaybetmek bizi perişan eder
Keyifler değildir yaşamı değerli yapan
Yaşamdır, keyif almayı değerli kılan...
George Bernard Shaw...
Yani sana diyeceğim büyük bir hata yapmıssın özgürlügünü onun eline vericek kadar senin nasıl güvenini aldı her neyse olan olmuş senin işin artık ayrılmak olucak yoksa hayatının sonuna kadar dayak yiyiceksin alışmış kudurmuşdan beterdir10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBazı zamanlar iyi olup olmaması önemli değil. Sırf sinemaya geç kaldın diye tokat atabilecek bir zihniyete sahipse, onun her zamanı kötüdür. Şimdi bana cevap ver lütfen ben çıldırmadan önce. Neden ayrılamıyorsun? "Çünkü seviyorum" dersen bir tane de ben vururum ama. Düzgün bir cevap istiyorum lütfen.
14 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum artık sadece korkuyorm
- +1 yıl
Korku, bilinmezlikten gelir. Ayrılırsan neler yapabileceğini mi düşünüyorsun? Niye düşünüyorsun? Sahipsiz misin? Ayrıca ayrılmazsan neler yapabileceğinden hiç korkmuyor musun peki? :)
Soran+1 yılSahipsiz değilim abimede söylemek istemiyorum söylersem onuda benide keser. ama bu gdişle söyleyecem galiba yeter dayanamıyorum
- +1 yıl
Gerekirse söylersin. Şimdilik sen ayrıl da, ilk yapman gereken şey bu çünkü. Ayrıca çok fazla şiddet gören birisi, şiddet gördüğü kişiye muhtaç olduğunu hissetmeye başlar. Beynin bu psikolojik travmaya maruz kalmadan önce ayrılsan iyi olur. Üstelik bu noktaya kadar da nasıl bekleyebildin hayret doğrusu. Sevgilin. En fazla sana attığı 2. tokatta ayrılmalıydın. Bİrincisinde ayrılsan dha da iyiydi tabii.
Özgüvenin tamemen bitmiş, zamanında benimde yaşadığım tecrübeler. Sen onu sevmiyorsun, mutlu değilsin, sadece alışkanlık. Emin ol onun psikolojisi çok bozuk ve hayatını mahvedicek. Ki sen hala beklediğin için çok pişman olucaksın ileride. Bir musibet bin nasihattan yeğdir derler, ayrıl demiyorum bu kafayla ayrılırsan bile barışırsın hoş. Sadece DeliGeldu ablam demişti çok pişman olucam diye dersin ilerde.
13 Yorumla- +1 yıl
Demişsin ki beraber olduk, tehtit ediyor.. Ahaha bir s. kim yiyemez affedersin, zamanında ben ne tehtitler aldım o kadar kolay değil :)) Havlayan köpek ısırmaz, sen bırakma diye yapıyor kaybetmekten korkuyor çünkü. Öyle bir şey yaparsa bile ailene anlatırsın bırakmayayım diye böyle yapıyor anne, hatta şimdiden bile annene söyleyebilirsin. Sende onu savcılıkla tehtit edersin. Tehtit mesajlarını silme hatta ses kaydı bile yap.
Soran+1 yılSaol ablam benim dediklerini aynen yapacam ama ya birşey yaparsa bana hayatımı mahvederse nolacak sonra sebepsiz gençliğim heba olacka
+1 yılCanım problemleri vardır eminim ki. konuşmaya çalış canının yandığını ve kalbinin kırıldığını anlat bir sorunun varsa senle paylaşabilcegini anlat ağla gerekiyorsa. yok hala yapiyosa seni kaybetcegini göster ona benim seni sevmem gerekirken senden korkuyorum falan de böyle bir iliski istemediğini söyle baktın olmuyor. Bakma ayrıl :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
124Cevap
Sen nerde yaşıyorsun ya insanların bu kadar aciz davranmasına kendilerini bu hale düşürmelerine inanamıyorum... Sen naaptın eğdin başını filme mi girdin? Ayrıl gitsin ya yuh sen niye kendini dövdürüyorsun kusura bakma ama beynine çok darbe almışsın galiba arkadaşım aaaa şoka giriyorum böyle şeyleri gördükçe!!!
02 Yorumla
Soran+1 yılayrilirsamDaha kotu olacak hersey
Siz gibi salak insanlar yüzünden bu dünya boyle
senin anan mı baban mı da dövüyor? Sende vurmasına izin veriyorsun.
Allah akıl fikir versin sana ve sen gibilere.
bir de ayrılamıyorum yazmışsın sanki göbek bağınız bir kesildi , s*ktri çekmeyi bileceksinnnnn yoksa dayak yer oturursun gurursuz , arsızca00 YorumlaŞiddet uygulayan erkek ten kacininmali babasi annesini dovseydi nasip bir psikolojiye bimurunurdu acaba sormali o tokat ahiret te ona öyle bir inecek ki ozaman anlayacak ama geç kalacak bir an önce bence canini seviyirsan kurtul simdi boyleyse evlenince daha kotu durumlara duaebilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. l*n ben sevdim kıza bakarken kyamıyom adam gelmiş tokatmı atıyo ondan cacık olmaz öyle insan olmaz erkekliginden utansın o daha ayrılmadıysan allah sanada akıl versn diyom Kıza el kalkarmı be bence ayrıl gitsn sevgi aşk felan dayanmz şiddete
20 Yorumlageleceği gorur gıbı oluyorum. mesela kocan senı yol ortasında tekme tokat dovuyor sen cıglık cıglıga bagırıyorsun sonra herkes toplanıp polıs gelıyor ve sen kocamdan sıkayetcı degılım dıyorsun hem dover hem sover dıyorsun sonra cumbur cemaat gerkes sana sovuyor
10 Yorumla
+1 yılDaha sevgiliyken böyle şiddet uygularsa evlenirseniz öldürebilir.
142 Yorumla- +1 yıl
aynısını söyleyecektim gerek bırakmadın valla sanki evli de çocuğu var ayrılamıyor çok ilginç...
- +1 yıl
öldürebilir :D:D:D:D:D:D
Ayrıl gitsin ne zorlanıyosun? Şimdi sana tokat atan zarar veren kişi, evlendiğinde kemiklerini kırar. Beynin mi çalışmıyo? Dövüyo bide ayrılamıyorum yazmışsın? İkinizede ayrı ayrı sinirlendim arkadaş. Kafana çok vuruyo sanırım.
24 Yorumla
Soran+1 yılberaber olduk. s
Soran+1 yılKorkuyorum aileme soylemesinden birlikteligimizi tehdit ediyor beni oldurmekle
Nedenini bırakta kendine gel. dövüyor diyorsun hala neden böyle diye soruyorsun. babandan dayak yedinmi hiç sen? Sevgilide olsanız seni dövmek kimin üzerine vazife? Hangi sıfatla dövüyor? Anan baban duyda buna izin verdiğin için falakaya yatırırdı heralde ondan önce seni
10 Yorumla
+1 yılbu böyle devam ederse biriniz musalla taşında birinizde arkada fatiha okuyan olacak ama musallaya yatacak olan sen olacan sanki :)
ayrıl gitasin yoksa ardında bir fatiha ile musallada sana el sallicak..00 Yorumla
+1 yılKızım sen geri zekalı mısın? İyisi kötüsü mü var adam seni dövüyor. Eziyor. Sen hala iyi yanından bahsediyorsun.
Aklını başına topla. Yarın öbür gün her türlü pisliği yaşatır bu adam sana.20 Yorumla
+1 yıl1. Si tanimadan neden birlikte oldun 2. Si zar diktiriliyor para biriktir bas ayriligi 3. Sü dikkat et video falan almış olmasın beklenir bu tiplerden 4. Vallaha bu kızları anlamıyorum l*n EVLENMEDEN NASIL OLUYORDA BİRLİKTE OLUYORSUNZU TANIMADAN ETMEDEN NEREYE GİDİYORUZ
00 Yorumla
+1 yılKIZIM SENİN KENDİNE SAYGINDAMI YOK sana tokat atmıs ve hala sevgilisiniz baska erkek falan mı yok baslarım onun erkekliğine ayrıca o kadar milletin içinde tokat atcakmıs döverim ben onu rezil ederim oracıkta kendini nasıl böyle küçük düşürürsünüz ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsaçmalama öyle biriyle neden ayrılmıyorsun :( Allah kourusn sevgiliyken vuruyorsa ilerde düşn :( insan sevdiğine kıyamaz hem de herkesin içinde ve ufak bir neden için öyle mi :( ayrıl bak çok yazık olur sana :(
00 Yorumla o kadar acizsin ki dövmesi çok normal. tokatlayıp tokatlayıp yanından ayrılmayan kızı bulmuş tabi vurur. o saniyede terk etmediysen gururuna tüküreyim senin.
10 Yorumla
+1 yıltipik bir salaksın dayayık yıyorsunuz bır de kımden duyduysam ayrılamıyorum ulan sımdı yazıcamda kaldırıcaklar senın gıbılere cevabımı ıletemıcem ne kadar hakaret kufur varsa al kendıne emı
10 Yorumla
+1 yılNeyine katlanıyosun yahu delirdinmi? Hemde daha yolun başındasın. Gururun nerde kaldı? Dövmesine nasıl izin veriyosun kızım aklını başına topla bir an önce..
00 Yorumla
+1 yıloha. sevgilin sana vuruyor ve hala yanındasın öyle mi? bana elini kaldırmaya yeltensin onu orda un ufak eder aşkımdan ölsem bile bırak bir daha konuşmayı intikamımı faiziyle almadan ölmezdim.
00 Yorumla
+1 yılHala sevgilim diyor olman cok sasırtıcı...
Bugun tokat, yarın yumruk, ondan sonra tekme, sonra sokak ortasında yerlerde sürür artık seni.
Cok mutlu bir ilişki.00 YorumlaManyak mısın l*n nikahında mısın? Abilerin mi var boşanırsan vururum diyen ayrıl kurtul...
14 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok ya
Soran+1 yılHakaret etmek acizlerin işidir. Benim soruma cevap verme bu şekilde.
su televızyondakı karısını olduren herıfler varya. senınkıde ondan. mıllet gerızekalı yemın ederım. takıl takıl he sevgı he. anan baban vurmaz elın p i çi gelir dover ınsan ıcınde. he tamam
10 Yorumla
+1 yılKızım siz rahatsız mısınız allah aşkına neden kendinizi ezdiriyosunuz elin oğluna ya allahm nasıl sinirlendim ayrı hiç bişeyi umursama allah aşkına canina mi susadın ya da arpan mı fazla geliyoda bela aliyon bunu başına
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. valla hakediyorsun seni döven adama hala seviyorum falan diyorsn diyecek bişy yok ilerde çook dayak yersin daha hayırlısı olsun
10 Yorumla
+1 yılAyrilmak zor geliyorsa uzun mesaj yaz herseyi anlat ama sapik sapik seyler söylerse engelle veya geri yazma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılBak sen böyle korktukça bu şerefsizler artıyor biraz mantığını kullan ya kafanı az çalıştır böyle biriyle ömür geçer mi sen önce buna cevap ver?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAilen dovse evden kacardin belki.. buna neden katlaniyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılbirlikte oldugumuzu aileme soylemek Le tehdit ediyor
- +1 yıl
Sende o sikgi tehtit et olsun bitsin. Tehtitmi ediyor zorla seni elde ettigini soylemekle tehtit et bak bakalim gotu yiyomu daha? Pisirik kalma kendini koru kolla. birdahada cahil insanlarla konusma bile.
- +1 yıl
Aynen sende zorla bana sahip oldu derim diye tehdit et
senin anan baban yok mu? güzelim. onlardan dayak yemezken kim oluyor da seni dövüyor? gidip söylesene gereğini yapsınlar ailen!!!
11 Yorumla
Soran+1 yılsoyleyemiuorum
kesinlikle ayrıl eğer bn seninarkadaşn olsam seni ayırırdm arkadaşlık pahasına olsa bile cidden bir tokat atan kesinlikleeeeeeee gerisini de getirir öylw iş olmaz kardeşim one biçim iş tokat atyo gücü sana mı yetiyorrr. ayrıl bacımm hiç korkma
00 Yorumla
+1 yıl23 Yorumla- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/AY7pMq.jpg @Birakrepdestanı5 :D:D:D
- +1 yıl
eksi veren o pembeli sana burdan kucak dolusu selamlarimi gonderiyorum canisi :D
+1 yılAyrılamıyorum deme. Ananın karnından onunla çıkmadın. Ona nasıl alıştıysan onsuzluğa da aynı şekil alışırsın.
00 Yorumla
+1 yılİki uçlu duygudurum bozukluğu olan insanlarda bu rastlanır.
10 YorumlaAyrılamam diyorsun o seni bırakır sen devam et böyle , adam değer vermiyor tokat atıyor kendini topla niye ezdiriyorsun kendini
00 YorumlaDövüş sanatları kursuna git 3 ay sonra kaldırdıgı elı munasıp bı yerıne sok anlasın bak o el bıdaha kalkıyormu.
00 Yorumla
+1 yıl'' ayrılmak istiyorum ama ayrılamıyorum işte ''
neden?02 Yorumla
Soran+1 yılberaber olduk...
- +1 yıl
senin salaklığın, iyi günler.
+1 yılDediklerin dogruysa ki pek inandırıcı gelmedi fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum çocuk bulmuş senin gibi aciz bir kızı, normaldir el kaldırması. İzin vermeye dayak yemeye devam et
00 YorumlaYa simdi belki ağır olucak ama sendede aptallık var baya seni döven biriyle ne işin var ne hakkı var sana vurmaya hele birde herkesin içinde diyorsun, öyle erkeğin ben.. neyse
10 Yorumla- 66 Yorumla
Soran+1 yılİşiniz gücünüz dalga eğlence..
+1 yılilişkide baskın rol oynamak istiyor. ilerde sorun çıkmasın diye. ben bilmem beyim bilir de diye şimdiden çalışmalara başlamış. kırarlar o eli dikkat etsin. ben sokakta denk gelirsem öyle bir olaya aralarındakiyi ilişkiyi dinlemeden dalarım valla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir zevgilim olaydida doveydi beni. Sana söylenecek laf yok zaten bana vurucak birisi ha yerin yedi kar dibine sokarim onu yok ayrilamiyormys niye cocugu la sokakta mi kalirsin? Gurur sifir.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnladık bir haltlar yemissin şimdi ailene söylemekle tehdit ediyor dimi yapacak birşey yok senin hatan
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha sevgiliyken kendini böyle dövdürürsen evlendiğinizde haşatın çıkana kadar döver seni ;)
Ancak bazı kızlar zevk alırcasına böyle erkekleri tercih ediyorlar yani anlamak güç ;)00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılSen gercekmisin ya? Ne demek ayrilamiyorum. Senin psikolojik sorunlarin var kesinlikle..
14 Yorumla
Soran+1 yılOfff anlamıyorsnuz
- +1 yıl
Bence sen anlamiyorsun. Bunu yapan adam sana degermi veriyor saniyorsun? Her dedigini yapiyorsun lafi geciyor sozunden cikmiyorsun dayagi yiyip yerine oturuyorsun. Bundan iyisinimi bulacak. Tabiki seninle olacak. Insanda biraz gurur olur. Yazik sana!
Soran+1 yılGurur denen şey kalmadı korkudan ben uyuyamıyorum hergün ölüm korkusundan
- +1 yıl
Git doktora darp raporu al polise git sikayetci ol alsinlar iceri bak ne kadar rahatsin..
+1 yılKusura bakmada salaksın kızım sen. Daha sevgiliyken geç kaldın diye tokat atan adam evlendin mi neler yapar. Gel yol yakınken vazgeç. Sevgi karın doyurmuyor.
10 Yorumlabu heriften dayak yemeyi içine sindiriyorsan, erkeklerden kadınlık gururuna saygı duymalarını bekleme sonraki ilişkilerinde
10 YorumlaVücudun bağışıklık kazanmış sanırım köteklenmekten haz mı alıyorsun ? Bas totosuna tekmeyi ^^
00 Yorumlaşöyle bir çift canlandı gözümde
https://img.webme.com/pic/c/caps-alemi/yimrih.jpg30 Yorumla
+1 yılBeynine dogru vursun belki aklın çalışırda ayrılırsın
00 Yorumlaşiddete devam sizi gibi idioit beyinler
kadına vuran adamda ben erkek demem onlarda bacımızdır31 Yorumla
Soran+1 yılCok dovuyor
+1 yılKufrettim haline acidim da altina yatmis olmalisin ayrilmMan icin baska bir sebeb goremiyo kimse ki yatsan bile birakirsin gelecegini boyle bir adamla birlestirecek kadar salak olamazsin
10 YorumlaKendini kullandırma o kim ki sana tokat atıyor ... Eğer içe kapanık biriysen ona karşı ağzını bile açamıyosan.. sen bişi demiyosun diye o dahada fazla üstüne gelicek... bas tekmeyi kıçına
00 YorumlaBugün tokat atan yarın çeker vurur. Sen ona muhtacmisinki boyle kabulleniyosn
00 Yorumla
+1 yılKimi kızlar bunlardan hoşlanıyor.. Ayrılık onlar kapsin
00 Yorumla
+1 yılcinsiniz böyle.. kim ağzınıza sıçsa ona gidersiniz...
40 YorumlaSen manyak mısın? Anneniz babanız tokat atsa kıyameti kopartırsınız. Neymiş efendim sevgilisi tokat atmış ayrılamıyormuş. Skerler öyle işi.
11 YorumlaÖyle altına yatarsan herifin böyle de derdini çekersin işte :D
Evlenmeden önce verenin sonunu görün kızlar :P
:D01 Yorumla- +1 yıl
@ayıngizemi Sen çok seviyelisin MaşAllah.
Diyorum ki şimdi genelevine git her türlü kız 50 lira. Ben hiç gitmedim ama çevremde çok gidenler oluyor hatta düzenli gidenler bile var ama beni ilgilendirmez.
O kadar basit yani 50 liralık kızlar olmayın. Kendini verip fahişe olacağına sabret iyi ol adam sana evlilik gözüyle bakıp el üstünde taşısın kaliteli kız ol...
on ebiçim sevgili mk sinemaya geç kaldı tokatla olucak işmi terket gitsin şereften yoksun adam bide herkesin içinde tokat atmış terbiyesiz herif
00 Yorumlabayana el kaldıran adam değildir. ayrılamamanın sebebi ne?
16 Yorumla
Soran+1 yılBeraber olduk beni tehdit ediyor
Soran+1 yılÖldürrüm seni diyor. Zaten benle sevgili olmadan önce içerde yatmış yaralamandan. Ailene söyler seni döve döve öldürrüm diyor
Soran+1 yılSavcılık napacak içerimi alacak. Onu savcılığa verdikten sonra hergünüm korkuyla geçecek
Siz kızları anlamak mümkün değil. delice seveni bırakır ihanet edersiniz, tokat atıp hakaret edene taparsınız.
20 Yorumla
+1 yılKasap sevdiği eti dövermiş derler ama tabi ki bu işin şakası sende ayrıl ya da onunla konuş tavrinı belli et yani.
00 Yorumla
+1 yılbayan soruyu gördüm boş gececkdm ama içimden gelmedı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı dilekçe yaz sana dönerlr en kısa zamanda.))
20 YorumlaNe annen ne baban sadece sevgilin sana bunu yapmaya hakkı yok simdiden böyle yaparsa evlenince neler yapar allah bilir...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılO Erkeğin... bir Kadına El Kaldıran Erkeği Siktr Et. Sevgilim Diyeceğin Adam Sana Sahip Çıkmalı Seni Rezil Etmemeli Milletin İiçnde
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- Devamını Gör (138)
Devamını Gör(183)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri