"""Yaş farkı temel sorun""""
Siz kalkmış istemiyo diyosunuz istemeyen adam istemedigini söyler zaten
Ben diyorum ki onu nasıl harekete geçiririm
neden sevdiğinizi anlamadığınızı yazmışsınız babanız yerine koyuuyro olabilir misiniz babadan gelen sevgi eksikliği varsa bundan kaynaklı olabilir
bir de evlendikten sonra olacakları düşünün bu doğrultuda kararlar verin ve istemiyorsa bir insanın görüşüne saygı göstermelisiniz bence hani zorlamak hoş olmaz empati yaparsanız anlarsınız
Babamdan sevgi görmedim ama alıştım sonra buna
Ben zaten bu adamı 10 senedir tanıyorum yani hayatıma yeni girmedi biz 10 sene önce tanıştık
Bu adama dedimki= keşke aramızda yaş farkı olmasaydı
Adam dediki= Temel sorun yaş farkı zaten. Ben senin baban yaşındayım
İstemeyen insan böyle der mi lütfen sizde empati kurun
Ben ona hep siz diye hitap ettim bundan rahatsız oldu o yüzden sen diye hitap etmeye başladım kaç senelik hocama
İlgisi olmasaydı siz diye hitap etmemden rahatsız olurdu bence
hocanız mıydı bunu bilmiyordum ikincisi babamın sevgisizliğine alıştım demişsiniz bu alışılacak bir durum değil sevgisizlik kaç yaşında olursanız olun kalbinizde kalan bir yaradır yani kendimden biliyorum
ben o görüştüğünüz kişi sizi sevmiyor demiyorum kendisi de demiş hani yaş farkından dolayı olmaz diye yoksa olurdu gibisinden ama düşünün biraz mantık eçrçevesinde hani yine söylüyorum 10 20 yıl sonra ne olur hem aileniz bunu destekler mi ki haklılar da çünkü ben babanız yerine koyup sevdiğinizi düşünüyorum aklınızdaki aşık olacağınızı kişi o mu iyi düşünün eğğer yanlış düşündüysem de kusura bakmayın dediklerimi düşünün ama
Yok estagfurullah yardımcı olmaya çalıştınız
Babamdan hiç sevgi görmedim ama cinsiyetle alakası yok yani babam abimide yani diğer çocugunuda sevmezdi. Babam ikimizide sevmezdi..
Abim makine mühendisligini kazanınca birden abimi sevmeye başladı sırf mühendis olcak diye sevdi.. abimin karısı doktor.. abimin karısını sırf doktor diye seviyor.. babam ilkokul mezunu bu arada ama mesleklere takıntısı var. Eger mühendis doktor avukat değilsen babam senin yüzüne bakmaz
Abim ve karısı bunu anlıyo zaten sırf meslekleri yüzünden babam tarafından sevildiklerinin farkındalar hepimiz farkındayız
Ben radyo tv programcılıgı okuyorum yani radyocu olacagım babam bu meslegi basit gördügü için beni mesleğim yüzünden sevemiyor
Ben cidden alıştım eskiden çok üzülür ağlardım ama alışıyorsun
gelinini sırf doktor diye severken , benim yüzüme bakmıyor napabilirim babamda böyle demek degişmiyor
Ben hocamı herzaman sevdim oda sevdigimi biliyodu ama lisedeyken benden uzak dururdu rahatsız olurdu.. benden nefret ediyo sanırdım
Ben sonra başka liseye nakil oldum bi daha hocamı görmedim haberde alamadım ikimizinde sosyal medyası yoktu zaten
2021 de instagram açmış takipleştik
Oda bende hala bekarız
Bekar oldugunu kendisi söyledi
İşte böyle yazışmaya başladık
babanızın kişilğini zaten dediğiniz gibi herkes anlamış ynie sizin deddiğiniz gibi onu böyle kabul edip hayatınıza devam etmelisiniz çünkü o değişmez ve bu onun karakteri sizin suçunuz olan bir şey yok sevgi çıkarlar doğrultusundaysa o sevgi değildir menfaattir
şu aşk konusuna gelirsek de bence yani bana göre mutlu olacağınızı düşünmüyorum hani evlenseniz falan ki ailenizin tepkisi ne olur şunu düşünün istiyorum diyelim ki hoşlandığınız kişi kabul etti ailenize söylemenizi hayal edin çevredeki kişilerin lafları tabi ki önemsiz sonuçta siz yaşaycaksınız ama emin olun sizi de etkiler bu laflar ikinizi yani ilişkinizi evlenmenizi düşünün sonraki adımları düşünün yıllar sonra ne olur bunu bile düşünün ve son olarak her kızın kafasında bir aşık olacağı erkek tipi vardır o şu an sevdiğiniz kişiden bağımsız olarak ideal tipinizi düşünün ve sonra şu an sevdiğiniz kişiyi düşünün bağdaşıyor mu diye mantık çerçevesinde bakın eğer her şey hala evet gerçekten doğru bana göre diyorsanız başka bir şey diyemem sadece mutluluklar dileyebilirim
Cevap
5Cevap
Adam yaş fsrkindan istemiyoe 10. sene degil max 5 sene sonra elden ayaktan düşecek sende sikilacaksin bosanacaksin ya da aldatacaksin
Mesaj attim
ben 37 hatta 38 sim 25 lik kızla ben düşünürken acabalarım var adamınki çok normal
Ne gibi acabalarınız var?
kuşak farkı yazarmıyiz acaba var. beklenti farkı var. zayıfım fitim ama senin açından cinsel performans farkı ve beklentisi çok olacaktır.
Adamı sıkıştırmaman gerekiyor. İstemiyorsa istemiyor işte. Hayırdan anlayın yav
İstiyo istedigini söyledi ama yaş farkı var diyor
Bilmiyorum ki nasıl ikna edersin
Yaşlı veya genç adam istemiyorsa yapacak bir şey yok
Adam istiyo ama yaş farkını problem ediyo
Anlamadığım bu adamı neden beğeniyorsun. Gönül bu sonuçta tabi de yinede merak ettim
Bende bunu anlamıyorum
Tipi yok
Yaşı büyük
zengin degil yani ögretmen maaşıyla zengin olunmuyo
Ben ondan çok daha genç yakışıklı zengin erkekle görüştüm ama yinede bu adamı seviyorum galiba ona güvendigim için
Kdfmdkkdkdsjjdk bu neeee
A seçeneği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?