İki aile düşman oldu olan neden bize oldu?

Nişanlımın ailesi bu zamana kadar nişanlımı hep dışlayarak ilgisiz bırakarak büyütmüşler yetmediği gibi çalışıp alın teriyle kazandığı parayı da istiyorlar her ay. Geçen ay bize nişan bohçası getirdiler. Nişanlımın baskısıyla oda çocuk baskı yapmasa getirecekleri yok. 7 ay açtılar bohça arasını. Neyse bizde bu pazar götürecektik damat tarafının bohçasını. Buraya kadar her şey iyi hoş. Kayınvalidem bohça götürmeye 2 gün kala beni aradı. Kızım bize gelmeyin sizi ağırlayacak durumumuz yok eşya alacak düğün yapacak durumumuz yok dediler neye uğradığımı şaşırdım biz artık onun arkasında yokuz naparsa yapsın nişandan dönüyoruz dediler. Ailem o kadar masraf yaptı bohçalar için ailesinin bu tepkisine çok kırılıp alındılar ve tamam deyip geri çekildiler artık ailem hiçbir şekilde istemiyor ailesi böyle yaptı diye nişanlım araya girdi ben seviyorum ayrılmak istemiyorum dedi babama ama ailem istemiyor arkanda ailen yoksa bu iş yaş dediler nişanlım herşeyi kendinin alacağını söyledi maaşımı getirip size vereyim dedi babama onu da kabul etmedi yol yakınken bitirin diyorlar habire biz seviyoruz birbirimizi nasıl yapıcaz
İki aile düşman oldu olan neden bize oldu?