Hayatımda sadece ilk ve çok hoşlandığım bir kişi oldu ona ilk adımı atan bendim. İlk başlarda hep görüyordum sonradan hiç görmedim numarasını buldum ve aradım fakat o zaman sınav var sevgili istemiyorum diyerek red etti beni. Beni tanımadan ve görmeden.
eger insan seviyorsa karsisindakindende bir sıcaklık hissediyorsa bence beklememeli. Çünkü karsindaki kisi utangac olabilir ve hersey için soyledigin zaman cok gec olabilir. Benim bir kız arkadaşım vardi cocugu cok sevdi o çocuktan bekledi cocuk utangaç olduğu icin soyleyemedi biz cok soyledik içinde yasama soyle en azindan kiz onu bekledi oglan kızı bekledi 2 sene rahat gecti zaten cocuk sosyal biri degildi sonra aksam haberlerine çıktı. erkek kendini intihar etmişti sebebide belli degildi belki kız icin belki degil ama simdi pismanligi ile yasiyor hala hayatina kimseyi almadi
Daima mi? Bunun için kadın/erkek birini seçemem. Bana göre seven adım atmalı. Ben sevdiğim çocuğa gidip söyledim, yani böyle şeylerde illa erkek ve kadın diye bi ayrım yapmak yanlış olur bence. Seven gidip söylesin işte.
Bununla ilgili şöyle garip bir hikayem var. Çok daha gençlik dönemlerinde. İnandığım bir kız vardı bizim mahallede. Sürekli göz göze gelir yollarımız sürekli kesişirdi. Ben o dönemlerde nedense bir türlü ilk adımı atamadım. Fakat bir gün markette alışveriş yaparken kız bir anda karşıma dikildi ve bana açık açık dedi ki senin bir şey becerebileceğin yok ben senden hoşlanıyorum arkadaş olabilir miyiz. Demek ki istedikleri zaman kadınlarda ilk adımı atabiliyorlar bunu sadece erkeğe yüklemenin bir anlamı yok.
İkisi de atabilir, erkek kadın diye bakmayın lütfen, bana gelip benden hoşlandığını söyleyen bir kadına , hafif gözüyle bakmam, hatta cesareti hoşuma gider ve biraz da gururum okşanır.
ilk kimde başladıysa hisler ve o hislerde emin olan ilk kimse o atmalıdır. gözümde kadını erkeği olmayan şeylerden birisi. çok kez ilk adımı atmışlığım olmuştur gerekirse de yine atarım dert değil.
Kadın İlk adımı atsın diye yazmış bazı erkekler ama ilk adım kadından gelince de basit ya da cepte muamelesi yapan da çok. O yüzden erkekler atmalı diyorum
Gercekten duyguların eminse kadın erkek fark etmez bence
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Badboy ya da playboy ilk adımı atarsa cesur, atmazsa havalı olur kadınların gözünde ama diğer erkekler ilk adımı atarsa kadınlar onu rezil eder, atmazlarsa da kadınlar onlara korkak der.