Bazen birilerini beğeniriz, gözümüze hoş gözükür. Ama konuşmaya başlayınca gönlümüze hitap etmez, boş gözükür. Sizde genelde nasıl oluyor? Görünüş olarak beğendiğiniz kişilerle konuşma esnasında da anlaşabiliyor musunuz?
Gözünüze kestirdikleriniz gönlünüze de hitap ediyor mu?
Bu devrin kadını sadece paraya taptığı için zaten gönle, akla, kaliteye hiç bakmıyor. O nedenle onlar için çok önemli değil. Ama benim için aşık olacağım kadın gözüme, kulağıma, aklıma, kalbime, ruhuma da hitap etmeli ki olsun. Yoksa kimsenin kimseyi ayakta uyutması doğru olmaz.
İlk izlenim için fiziksel görünüm etkili ve önemli olsa da ilişkinin sürdürülebilirliği için her daim karakterlerin birbiriyle uyuşması ve hayattaki beklentilerin birbiriyle örtüşmesi gerekir.
Daha önce başlangıçta sohbet edildiğinde iyi gibi gözüküp sonradan gerçek karakterini saklayamayıp ortaya koyan kişilerle karşılaşmışlığım oldu.
Aslında kötü insan demiyorum ama beklentiler ve hayat tarzları uyuşmadı demek daha doğru olur çünkü iyi kötü birçok zaman özneldir.
Benim baştan karakteri gözüme batmıştı. Ondaki kişiliği görünce aksini düşünmüştüm. Gözüm ve kalbimin tercihine saygı duydum, bir o kadar da lanet ettim. Neden sevdin canım dedim..
Gozune kestrdıgın gonlune hıtap edıyorsa zaten o artık kalbınde yer edınmıstır. Onemlı olan bu hapis oluşun bır omur boyu devam etmesıdır. Anlık sevdalar ve hoslantılar bırgun bımeye hep mahküum olacaktır.