İlk ve son buluşma olur dedi.
Kızların ilgisini çekebilmek için illa ona para yedirmek mi gerekiyor?

Bütün herkes nusrette buluşup altın varaklı et yiyip sevgili oluyorsa adet yerini bulsun denir belki. bu ne ya böyle. seni nasılsa öyle kabul etmeli bir insan. ismarladigin şeylerin fiyatına göre değerlendirecekse seni zaten buluşmasın başkasına baksın
alınma ama arkadaşın hakkında söyleyecek iyi bir lafım olmadığı gibi bir 20 tane hakaret ve küfür de sayabilirim bu kafayla da çok yaşamaz zaten
yahu insanlar giydikleri kıyafet, kullandıkları telefon, bindikleri araba, takıldıkları mekanlar veya ceplerinde ki para değildir şunu bir öğretemedik kimseye
erkekler atm değildir bacaklarımızın arasında ki de kredi kartı değil bunu bazı (söz meclisten dışarı) servet avcısı sığ bencil ve açgözlü arkadaşlara gerekirse en sert şekillerde öğretmek gerekiyor demek ki çünkü bazı insanlar kadın erkek fark etmeksizin güzellikten anlamıyor.
Bu düşünce içinde olanlar zaten aşk düşünmez
o zaman şunu da belirtmek istiyorum erkek tarafı için ha eğer karşıda ki kızın ciddi olduğunu düşünecek kadar saf sa arkadaş lafım yok ama kafası basan çocuk kalkıp takılmacası için bir kıza o kadar para yedirmeye razıysa ya parayı ağaçta buluyordur ya da kafası o kadar basmıyor demektir yani sırf cinsellik uğruna o kadar para ve zaman bayılana kadar git eskorta o kadar uçkuruna yenik düştüysen hem daha az tutar hem de ne psikolojinin içine eder ne de zamanının ve yaşam enerjinin içinden geçer kız için diyecek bişeyim yok o benim anlayabileceğim bir kafa değil.
Haklısın
feminiz eşitlik meşitdik diyorlar ama kadınların çoğu hala orta çağ zihniyetinden çıkamadı. kadının alınıp satıldığı gönemlerden bir gen transferi var galiba. bir çok kadın değerini hala parayla ölçüyor. o zamanlar keş para tarla altın hayvan karşılığıymış. Şu anda kendisine harcanan paraya göre karşı taraftaki değerini ölçüyor.
çok medeni çok eşitlikci kadınların bile bi değerlendirme söz konusu ise ağzından şu kelimeleri duyuyorum.
adaın BMw si var. adamın şirketi var. ailesi zengin. bunlar bilmem ne zengini.
Hak veriyorum
Cevap
50Cevap
Sadece sevgili yapmak için yapmaya çalışıyorsa tabii ki kadında parası için oluyordur o yüzden evet zorundadır
Zeki erkek kalbinin ekmeğini yedirir kalbinin kebabını yedirir.
Kadınlar paraya aşık olduğu için evet öyle
Erkeklerle parası için görüşen kadınlar yalnızca parası ile sevgili bulabilen erkeklere layıklar.
Para meselesi yaşa ve maddi duruma göre değişir.
20lerinin başındaki erkeklerin genel olarak çok parası olmaz, varsa bile ailesinden alıyordur veya ancak kendisine yetiyordur. Kahve datei gayet mantıklı yani. Zaten iki kahve ve yanında da birer tatlı söyleseniz bir günlük asgari ücret kadar tutuyor en az. Bu yaşta biriyle görüşüyorsan ona göre bir beklentin olmalı.
25-30 arası erkeklerin maddi durumu genel olarak daha iyiidr. Bu durumda senin için para harcayabilir. Hatta makul konularda cimrilik yapıyorsa sana değer vermediği için olabilir. Erkekler (paraları varsa) sevdikleri kadın için para harcamaktan çekinmiyor.
İlk buluşma için pahalı ve lüks bir yere götürülmeyi talep etmek günümüz ekonomik şartlarında pek sürdürülebilir değil.
Gayet mantıklıydı😊
Çok güzel bir yorum olmuş okudum 👍
Karakterden yoksun
tipten yoksun
Adamlık kriterlerine vakıf olmayan her ERKEK para yedirerek kadın tavlamaa çalışır. İstisnası yoktur
Elde edeceği kadının kalitesi de bellidir elbette
Çok haklısın 👍
Ya bence bu biraz eskide kaldı gibi şu an sevgilime bende ısmarlıyorum o da alıyor bazen herkes kendininkini ödüyor hâla kendi çekilip erkekten bekleyen var mı ya
Görüyorum maalesef öylelerini
Fii tarihinde görücü usulü bir kızla tanışmaya konuşmaya hiç bilmediğim bir şehre Mersin'e gittim. Kızla buluştuk. nereye gidilir, nerde ne içilir bilmiyorum tabi. Dolaşırken gözüme ilişen hoş ve güzel bir çay bahçesine girdik konuştuk vs. Görüşelim, konuşalım birbirimizi tanımaya karar verdik. Masadan kalktıktan sonra ayrılma zamanı gelince hadi beni ucuz bir çay bahçesiyle kandırdın dedi. Mersin de Lüks bir otel mi biliyorum ki seni cafesine götürüp çay kahve içelim gibi bir şey dedim, demez olaydım. Sen beni otele atmaya mı geldin vs vs duymadığım laf kalmadı. Bu olaya ne buyrulur?
Ben de biriyle ilk buluşma gerçekleştireceksem kahve içmeyi tercih ederim. Benden aman aman lüks bir restoranda buluşmak bekleyen bir kadın olacaksa boşu boşuna beklenti içine girmesin. Şahsen ben hiçbir kadına para yedirmem zaten bunu söyleme bile oldukça çirkin bana göre. İkili ilişkilerin arasına para girmesi o ilişkiyi biraz sarsabilir. Bu yüzden birazcık dikkatli olmak gerekiyor. Aradaki samimiyet baştan yok olabilir.
Ama oooooohooooooooooooooooooooooooooo
Banka hesabın dolması gerekir
Eeeeee
Sen bugun yat vari yaşayamadıktan sonra
Dilenci sığıntı gibi milletin yanında
Bir jigolo yaşantısıyla yaşayamazsın ben sana açık konuşıyım heran stres acaba bozulurmu diye sağlık kaybı eziklik büyüklük
Ama çek varsa işin içinde iş insanı memeholding mekanın sahibi
Eziklik büzüklük
Ve büyüklük birbirini kovalar
Kanarya serçe olursun yoksa bol şans
Alakası yok, geçmişimde sevgilim olan insanlar için paranın hiç önemi yoktu.
Ben çok isterdim, bir şeyler alayım, bir şeyler yapayım, bir şeyler ısmarlayayım; istisnalar kaideyi bozmamak şartıyla genelde kabul etmezlerdi.
Bu tamamen karşı cinsiyetin sevgililiğe bakış açısına bağlı bir durumdur
Her erkeğin aynı olmadığı gibi, her kız da aynı değildir. Her zaman gelen hesap için erkeğin ödeme zorunluluğu yoktur. Fakat toplumumuzun çoğu bunu böyle benimsemiştir, asıl olması gereken kızında ödeyebileceğidir. Madem ki erkek kız eşittir diyoruz o zaman bu konuda da ayrım yapmamalıyız.
Haklısın 😊

😃
Aşkın özeti.
@madagaskaraslani hahahaha
😃😃
Kadında arzu uyandiramayan erkekler ancak para yedirerek beta roluyle kadını yanlarında tutabilirler. Sonra da kadınlarin hepsi paraya aşık diye kendilerini avuturlar. Halbuki o kadın kendisinde arzu uyandıran erkekten para filan beklemez bile. Bu örnekleri gördüklerinde de ya görmezden gelirler ya da p*şta bak beş kuruşu olmadan hatun götürüyor diye sitem ederler. 😂😂😂
Parası varsa yedirir. Zaten eskisi gibi değil. 3 hesap ödesen 4 basamaklı sayılara geçiyoruz.
Hala da çevremizdeki kız arkadaşlarımızdan muhabbetler geliyor. Yanlarında çalışan kızlar erkek buldum parasını yicem diye desikodu yapıyorlar
😃
Belli etmekten de çekinmiyorlar
Çok basit ve sıradan gözükse de bir kız yer seçiyorsa o kızla bir ömür geçmez zaten, buna erkeğin karar vermesi lazım kız çakgeç kızlardan ise bara götürürsün, kızla bir ömür geçireceksen dönerciye götürürsün.
Çünkü her zaman zengin fakiri ezer. Erkekler haliyle bunu güç olarak görüyor. Evet haklılar çünkü bu dünya öyle bir yer. Bu aslında hayatın bize dayattığı şeylerden sadece bir tanesi. Haliyle kadınlarda o gücü bulamayınca güçlü erkek istiyorlar. Ben olamadım bari yanimdaki erkek güçlü olsun diyor.
Yoksa çekilmezler kanks.
Erkeğin parasıda yoksa ne işe yarar.
Parasız erkeği bir tek annesi sever demişler...
😃
Aynen öyle.
Zeki, centilmen, kalbi güzel, içi güzel 😄
Napıcam ben bunlarla yaa.
Mağazaya gidince şeyy ben bu çantayı çok beğendim param yok ama Kocamın kalbi güzel mi diycem fjfkfk.
Allah hepimize zengin erkek nasip etsin 😃
Amiiiiinnnn 😄
İlk buluşma için gayet iyi bir fikir arkadaşın ne beklıyor acaba
Aslında onun amacı de ciddi ilişki değil 😃
Kadınlar hiç paramı kullanmadı nedense böylede şanslı biriyim 😂
AA benim gibi kızlar kalmış mı? 😃
Bak para isteyenler var mesela 1 kez verirsin devamı gelir böyle seyleri sevmiyorum onun haricinde yemek olsun bişey içeriz bunun lafını etmem gerçekten paraya ihtiyacı olur tabiki veririm gözüm kapalı
Ben 3 yıl bir flörte 1000lik viski parası yedirmiştim. Cüzdanım yanımda değil sonra hallederiz demişti. Bak o geldi yine aklıma, hala için yanıyor 😃
*3 yıl önce
Ya o başka bak ben alırım lafını etmem amaç ne biliyonmu enayi yerine koymak 😄
İşte ben orada enayi yerine koyuldum bence 🤣
Allah korusun ben kadın parası yemem 😂 şu zamana kadar yemedimde bak çok lüx hediyeler aldım ona bile ne gerek vardı diye kızmışımdır bir insanı parayla ölçemezsinn
Kesinlikle 👍
annen sana öğretmedi mi?
parasız erkek , gereksiz erkektir.
:)
Öğretti öğretti 😃
muhakkak !
Bu uzun vadeli yatırım olur ama enflasyonla birlikte yatırım ellerinde patlayabilir. Şahsen böyle bir izlenim yaratan ya da düşüncesine sahip olduğunu düşündüğüm kadınla buluşmam. Muhattap bile olmam.
Etkilemek için değil, kıza hesap ödetmek erkeğe yakışmaz ondan.
Hesap ödeme değil demek istediğim.
Farketmez finansal her konudan erkek sorumludur.
İlk buluşmada etkilemek için kredi çektiğim tamamen iftiradır.. teşekkür.
Yok artık 😃
Soran hanım şu mal kadının görüşünü görmek istemiyorum diye kaldırabilir misin engelledim hala bildirim düşüyor beyni olsa gam yemicem de
Hayır tabiki, ancak şu bir gerçek ki, birçok kadın cebinde parası olmayan bir erkekle ilgilenmez, daha doğrusu parası olduğu belli olan erkekleri tercih ederler
Yoo ne alaka. Birden çok flört denemem oldu. Hepsi de kahve içmeye çağırdı bu işler böyle olur. İlk buluştuğum adamla yemek yemek de istemem zaten açıkçası.
Para yedirmek zorunda değildir ama genel olarak onların ağzına sı çan ve bankamatik olarak kullanan kızların peşinden koşuyorlar. Onları gerçekten seven kızlara da kezban diyip değersiz görüyorlar...
asıl öyle yaparsa bku yer aşkın içinde para olmaz oluyorsa aşk değildir sonuçta evlenmicen
Hayır değildir. İlk buluşmada sadece kahve içmek normal tabi ki, o arkadaşının gözü baya yükseklerdeymiş.
Alman usulü hesap ödedim gurursuz erkek parası yiyen kızla sevgili olmadım öyle tipler benden uzak olsun
Saçma geliyor bana bu tarz muhabbetler. Birini bi yere davet ediyorsan bütçeye uygun bi yer seçersin. İlk görüşmede zaten kahve yeterlidir :)
İlk anlarda birbirlerini tanımak yerine maddiyat ön plandaysa olabildiğince uzağa kaçsınlar bence o kadından.
herkes kendi içtiğini ödesin işte ya da sırayla da olabilir
değil tâbi ki, bu iki insan arasındaki duyguya bağlıdır, her şeyi maddiyata dõkmenin bir anlamı yok bence, bazen bir kahve bile anlamlı gelebilir
Işte bu safa da tam da bu soruyu size sormak gerekir neden kızların çoğu bakin hepsi demiyorum çoğu para için beraber sevgiye ne oldu acaba
yarin obur gun erkek de para yemekten baska bi ise yaradigin yok diye sutlayabilir
Kızlar sevgili edinebilmek için para yemek zorunda mıdır?
Tabiki de hayır , ben sinir olurum öyle şeylere, dünya gûzeli de olsa kullandırmam kendimi
Gerçek aşk ise gerek yok ama şimdilerde her şey karmaşık
kendi kendilerine triplere giriyorlar. araba anahtarını masaya bırakmak falan ahs
cebinde beş kuruş olmayan erkeğe hangi kız bakar ki gerçekçi olalım
Öz saygısı eksik, m*l olan erkekler bunu sıkça yaparlar.
Para süreci hızlandırabilir.
İnsanların paraya yükledikleri anlam önemlidir burada
Kadınlar paraya aşık oldukları için durum böyle ne yazık ki
zorunda degil ama bazen para yedirmeyen erkek cimri gibi gözükebilir. yani şu an için gerekir
Olabilir tip konusması iyise para 2çi pilan olabilir..
karakterli biri bu tip şeylere takılmaz takılıyosa eğer o kıza yapılacak şey bellidir parayı basıp vurcan geçicen fiyatı belli sonuçta
İlk başta her zaman göz boyamak önemli olan. Para harcıycak ki kadın değerli hissetsin. Ayriyeten bunu jest ve kalite olarak görür ve herkese göre 2.0 öne alır onu aklında. Kalbine girene kadar biraz uğraştırır.
Hayır tabiki de şimdiden alıştırmasın bence ilerde sic... Yoksa
Katılıyorum 😃
Sevgili yapıcam diye kimseye para yediremem olsa ben yerim zaten..
Mantıklı 😃
Para yedirmek değil de ilk buluşmada hesabi öderim. Bu genelde kahve içmek olur. Bunuda küçük görüp yemek vs bekleyene de yol veririm.
kadınlarda böyle bir algı oluşuyor lakin bu durum bir toplum baskısı ilk kim ödemek istiyorum derse o ödesin hiçbir kız erkeğin hesap ödemesini beklemesin aynı şekilde erkeklerde öyle
ilgisini para ile çekiliyorsa daha çok parası olana ya da para bittiğinde gider. ondan salın böyle insanları. sizi siz olduğu için seven birilerini bulun.
Kadınlar fakir erkekten bakir erkekten ve şair erkekten tiksinir. Çok şükür ben üçü birdenim...
Valla fakire baktığını görmüyoruz hatunların. Asgari ücretli ise bu beni kaldıramaz diyor hop arabalı zengin çocuğa mekan mekan gezmeler tozmalar hoşuna gidiyor tabi kızın
Hayır bu çok iticii, kendisine saygısı olan birisi bunu yapmaz.
Genelde para yedirmek zorunda değilsiniz ama isterseniz eğer iyi tanımak için yemeğe veya cafeye götürmek sizin için daha iyi olur...
tabiki yediriyoruz..
para yenmek için var..
Bak bu da doğru bir bakış açısı 😃
Evet. Para harcamayan erkeği "olgunlaşmamış" diye damgalarlar 😃
Hayır para yedirmek gibi bir durum yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?