Aşk İlişkileri Sevgiliniz ağza alınmayacak şeyler söylüyor ayrılırmısınız? AsiBerkay Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz ağza alınmayacak şeyler söylüyor ayrılırmısınız? Güncellemeler+1 yıl Güncel Sevgiliniz ağza alınmayacak şeyler söylüyor ayrılırmısınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Bana veya sevdiğim insanlara karşı ağza alınmayacak kaba şeyler söylerse eğer uyarırdım. Dinlemezse ayrılırdım 1 0 Yorumla
Giselle8 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Şimdi tolere etsen ilerde birikecek ve içten kendini kemireceksin baştan son verilmeli 1 0 Yorumla
Meliiss2 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Ee yani ayrılmıyorsa kendisine saygısı yoktur 1 0 Yorumla
Aşkahafız Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Evet ayrılırım belki insanın kaldıramayacağı şeyler söyleye bilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bana veya sevdiğim insanlara karşı ağza alınmayacak kaba şeyler söylerse eğer uyarırdım. Dinlemezse ayrılırdım
Şimdi tolere etsen ilerde birikecek ve içten kendini kemireceksin baştan son verilmeli
Ee yani ayrılmıyorsa kendisine saygısı yoktur
Evet ayrılırım belki insanın kaldıramayacağı şeyler söyleye bilir
Evet
Evet
Ayrılırım