Güncellemeler
+1 yıl
böyle yüzüne baktım da yia aldatılmışım gibi ya da aldatılıcakmışım gibi hissediyorum..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Herkes ilgisiz olur yazmis ama bende yanlis. Sucluluk psikolojisi diye birsey var. Aldattığı günün aksami veya ilk bulusmada asiri ilgili olur. Aldattığı kisinin sevdiği seyleri yapmak icin caba harcar
Aldatmadim ama gordum , umursuz olur cok ustune gelir bazen bilerek unutur kiyaslama yapar yalandan sevgi pitircigi olur samimiyetsizdie gozleri yana kacar yalan konusur surekli bahane bulur vs vs
sölediğin şeylerin hemen hemen yarısını yapioo umursamaz ya da ilk iliişkisiyim belki ondan baan öyle geliodur çok üstüme gelio bazen sonra kavga çıkarınca ben suçlu oluyorum bi kaç kere buluşmalarımızı unuttu plan yaptı ama her zaman da geldi acil bişi olmadığı sürece
Biraz mesafe koy bakalim ne yapcak belli olur
denedim modum düştüğünde falan hep mutlu etmeye çalışıo olmayınca da benimle mutsuz oluo
O zaman o da acemi aldtama yapmayabulir nasil davranaxafini tam bilemiyordue
Gelgitli ve sana cok iyi davranir bi yandan kavga cikartir durur
ben onu tanıdımdan beri gelgitli
cinsel issteği azalır az yazar
cinsel isteği az değil yani o konuda ben daha baskınım isteyen taraf her zaman ben oldum az yamaya da gelirsek bütün zamanını bana ayırır.
buluştunmu?
6 aydır birlikteyiz
ya o zaman sorun yokki he acı gercek öğrencem diyosan bağlantım var sana mesaj ve sosyal medyasını döksün
sosyal medyası temiz ordan bişi çıkmaz whatsapp da öyle karı kızla işi olmayan biri aam o*s pu karılara daha önce gitti yani benden önce gittiğini biliyorum ama benimleyken bilmiyoruj
m
ya hAYATIM GÜVENMİYOSUN AMA HERLŞEYİ TEMİZ DİYOSUN O ZAMANA DAM TEMİZ ARAKDAŞ TELEFONUNA GİRCEK ZATEN
İlgisi var mı
bana karşı evet böyle gelgitli biri
Şey aldatıyor
ama her zaman gelgitliydi o
Cinsel hayatınız nasıldı
iyiydi hatta baya iyi hala da devam edio beni tatmin ediyor ama tabi yeterli gelmio
Hımmm seni doyuramıyor diye baskasına kaçmış olabilir mi yani es corta felan
iyide neden ki
bi erkeğin en çok istediği şey değil midir bu sürekli isteyen bir kız
:) her erkeğe göre degil mesela ben sabah Akşam öğlen istekli kız isterim ama baskası her zmsn istemez
hmm anladım teşekkürşer
Ne demek
Amuda kalkar
Beli olır
nasıl amaa
ilgisiz olur net
yani şöle sölim bütün zamanını baan ayırıo ama böyle iltifat olsun hediye olsun pek yapmaz sizce?
Tlfona cvp vermez konsmak istemez uzak durur ara sıra mesaj atar gün içinde aramaz soğuk davranır mesafe koyar yannda biri varsa onla gorsusuyorsa kaale almaz ama elbet pişman olur yaşan olarak konsyorum 😉
Biz kadınlar bazen hiç bsey yapmasada altında bsy de aryor olabilirz o yüzden şüphe insanı öldürür
seven sevdiğini şımartır sevgisini sorgulamak gerek kaç aylık bir ilişki bu
@Elonara kavga ettiğimiz zamanlarda konuşmak istemiyor telefonumu açmio ama evde oluo o sıralar tabi ama evet bazen bende yapıyorum bişi yapmasada sürekli altında bişi arıyorum.
6 aylık
Takintli olma bırak öyle bsey varsa ortaya ckar sevyosan karşına al konuş belki de hiç bsey yoktur ortada ama varsa afetme
@Elonara sürekli dışarıyı istiyor onu sıktımı sölüyor ama sonuçta biriyle sevgiliysen bazı şeylerden vazgeçmen gerekir
bir kız hisseder aldatıldığını ve sevgilini tanıyorsun al konuş medeni davran belki orta da aldatma yok ama erkeği de fazla bunaltacak hareket yapma.. bekle bakalım nolcak bunu bana kız yaptı ilgisiz ona 1 ay zaman verdim sustum ve şimdi kafam daha rahat
Bende yaşadım ama inan er ya da geç ortaya çıkıyor pişman oluyorlar iş işten gcyo senn onunla konuşup btrmen gerek onur grur önemli şey ama dedgm gbi belki kimse yoktur
@Elonara evet her şey er ya da geç ortaya çıkar haklısın büyük ihtimalle benim ki sadece kuruntu umarım kimse bu şüpheyle yaşamaz
@Elonara şüphe çok kötü bir şey, sağlıklı davransın bence biraz gözlemle bakalım dediği gibi belki kimse yoktur
Dedgim gbi kanıt yoksa günah almaya gerek yok normal haytma devam et Allah adildir unutmayalim
ben çok kez hissettim aylarca peşine düştüm yapmadım şey kalmadı ama hiç bişi çıkmadı yia 2. telefonu var ya da aldatmio
Emin ol aldatsa seni yine anlamazsın delil orta da bırakmaz seninle bir ilişkisi var çünkü, sen onu kalbinle hisset sevgisinden ilgisinden şüphe ediyorsan üzülmek kime faydası var?
bilmiyorum korkuyorum
Canim aldatacak adam. 😊aynı evde bile aladatr emin ol buna erkek diyoruz biz o yüzden takıntı yapma bırak akışına o kaybeder
sana bu güveni veremediyse şu an bile ondan emin olmaman bu seni yıpratır üzülme endişelenme değer mi bir düşün
@Elonara haklısın teşekkür ederiiim
yani seviyorum öyle bişi yapsa günlerce ağlarım ama kendi kaybeder teşekkür ederimmm
O acida gcyo emin ol tiksinyosun
@Elonara üzüldüğüyle kalıyo insan