Aşk İlişkileri 190 kumral erkekler uyudu mu? carpediem-bebeğim Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Yapay Zekaya Sor Aşklarım bir bakim size ya Güncellemeler+1 yıl Erkek dediğin uzun boylu olur kısa boylu erkekler özür dilerim☹️☹️☹️☹️☹️ 190 kumral erkekler uyudu mu? Cevapla Erkek Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. Senin gibi kadınların söylediği sözleri umursamadığım için sorun yok :D 0 0 Yorumla
arayyli_joseph Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Nerde bulacan hem kumral hemde 190 sahiplidir onlar sana kalmaz hahahha bizim gibi 175 lik bugday tenliler yazar ancak onlar sevgili kucaginda uyur nadir cocuklar onlar 0 4 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl 🙄🙄🙄195 kumral sevgilim olmuştu ama Yorumla arayyli_joseph +1 yıl Niye kacirdin be cocugu tay gibiymis Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Yurt dışına gitti ayrıldık Yorumla arayyli_joseph +1 yıl Hadi ya kotu olmus ama sen daha iyilerine layik ol biz de size imremelim catlatin bizi bulacksin inanjyorum sana Yorumla
aykırıinsan33 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Uyumadım da uzun boy neden bu kadar ilginizi çekiyor 0 1 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Seksi Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Boyum 1.68 m olmasına rağmen boy takıntım yok ve halimden de son derece memnunum. En önemlisi de sağlığım yerinde. 😉 0 0 Yorumla
TuƝiȿș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kumral erkekleri bilmemde normal insanlar uyuyo bu saatte 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Uyumuştur abla istersen yarın gel bakarsın uyumayan kalmış mı :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Orta yaş iri erkek seviyorsan uyumadı 💋🔥 sen bi gelsene 💋 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi boydaşım işlediyse bu hatunu beline sağlık sağlam öttürmüş Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Evet öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😘😘 Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Uyumuştur. Neden bu kadar boşsun? 0 2 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Kumral erkekleree cevap veririm sadece Yorumla Everglow +1 yıl Peki Yorumla
Jankeee88 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Uyu uyu pazardan meyvemi aliyorsun gece gece😂 0 2 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl 🤣🤣 kalmamış ya ne zaman gelir acaba Yorumla Jankeee88 +1 yıl Gelmez mevsimi gecti birdaki seneye insallah😂 Yorumla
baranTek125 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl 1.81 kumralımsi Max bu kadar şimdilik 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. evet uyudukk.. ama kumral değiliz. 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı. Uyumadık. Ekmek derdindeyiz 0 0 Yorumla
Baydesignerrr Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 431 cevap paylaştı. Aslinda yorum yaptin fizigime 0 0 Yorumla
Kaptan_Cousteauu Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 182 esmerin tadına bak beğenmezsen para verme 0 0 Yorumla
Stewie20 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. 188im ben uyumuşum zaten🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bir kezonun not defteri 0 18 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Seni ezik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kes bocek Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Tamam Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Kısa boylu ezikj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ml mk 182 boyundayim sensin kisa cuce Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasilda kuduruyon ama 😂😂 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl 🤣🤣 tipsiz kimse sana bakmaz by Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ml gormedinki daha 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama sen cirkinsinki yuzunu gostermiyon fizigini gosteriyon agaha Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl 🤮🤮🤮🤮🤮🤮 ezik engel atcam sana ya defol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl S g kez o Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Hep böyle saklan Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Gözüm görmesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Les kargasi kez o killi cirkin hahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gozunu sever senin gozune bosaldigimin kizi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni skrken gozumuzu kapatmaliyiz mk goz zevkimizin icine edersin 😂 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Sen kimsin de sevicem kardeşim birsuru KS hesabın var ezik seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahha yok la ne bir surusu Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. günaydın yeni gördüm. 0 1 Yorumla Adanaaşk +1 yıl 190 boy 83 kilo ilgilenirsen Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. 1.80 nim ama sana uymam 😂😂 0 0 Yorumla
fairytalex Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Sütlerini içip uyudular 0 2 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Sen kaç Yorumla fairytalex +1 yıl Sen kaç derken? Yorumla
cpanel Takip Et Guru Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Uyudu. 0 1 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Oy bebeklerim oyyy Yorumla
RTÜKçü Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Yoo burdayız 👍🏼 0 4 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Sen kumral değilsin Yorumla RTÜKçü +1 yıl Saçım değil Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Esmersin Yorumla RTÜKçü +1 yıl Yeap esmerük 😘 Yorumla
BuralarDutlukidu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl 192 çikilata tenliyim 0 7 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Bakım boyuna Yorumla BuralarDutlukidu +1 yıl Bakabilirsin Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl 192 yoksun Yorumla BuralarDutlukidu +1 yıl 192 yim yalan borcum yok Yorumla aykut1510 +1 yıl @carpediem-bebeğim sen kaçsın Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Kaç duruyorum beyler😝 Yorumla aykut1510 +1 yıl @carpediem-bebeğim Max 166 felan Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 180 kumral var. 0 2 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Bakim Yorumla FakDıSistım +1 yıl buradan bakamazsın yalnız ulu orta yerde foti atmam Yorumla
BulgariaBoyy Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl 170 sarışın var uyar mı 0 2 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Keşke boyun uzun olsaydı Yorumla BulgariaBoyy +1 yıl Keşke Yorumla
buraks134 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 816 cevap paylaştı. 186 var olur mu 0 4 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Olur olur hayatım Yorumla buraks134 +1 yıl Ama kumral değilim Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Nesin Yorumla buraks134 +1 yıl Beyaz tenliyim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Uyumayan varsa şunun ağzına versin birisi 0 3 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Senin boy kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1,85 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl 🙄🙄🙄himmm kısasin bence 175 Yorumla
Ardafit67 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Uyumadım 🤭😂 0 1 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Sen uyudun muuu Yorumla
Seveceksin_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı. Uyudu 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. 190 boy az gibi sana 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Seni görünce uyuyamıyorum. 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim boyum 20,5 cm hanımefendi, beni öpmek ister misiniz? Benden yakışıklı yok dünyada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin boyun kaç? Doğru söylemezsen felç geçir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boyu uzun olanın şeyi uzun olur zannediyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Senin gibi kadınların söylediği sözleri umursamadığım için sorun yok :D
Nerde bulacan hem kumral hemde 190 sahiplidir onlar sana kalmaz hahahha bizim gibi 175 lik bugday tenliler yazar ancak onlar sevgili kucaginda uyur nadir cocuklar onlar
🙄🙄🙄195 kumral sevgilim olmuştu ama
Niye kacirdin be cocugu tay gibiymis
Yurt dışına gitti ayrıldık
Hadi ya kotu olmus ama sen daha iyilerine layik ol biz de size imremelim catlatin bizi bulacksin inanjyorum sana
Uyumadım da uzun boy neden bu kadar ilginizi çekiyor
Seksi
Boyum 1.68 m olmasına rağmen boy takıntım yok ve halimden de son derece memnunum. En önemlisi de sağlığım yerinde. 😉
Kumral erkekleri bilmemde normal insanlar uyuyo bu saatte
Uyumuştur abla istersen yarın gel bakarsın uyumayan kalmış mı :)
Orta yaş iri erkek seviyorsan uyumadı 💋🔥 sen bi gelsene 💋
Hangi boydaşım işlediyse bu hatunu beline sağlık sağlam öttürmüş
Evet öyle
😘😘
Ne kadar edepsiz ya cidden, kendini pazar. lama bu resmen
Uyumuştur.
Neden bu kadar boşsun?
Kumral erkekleree cevap veririm sadece
Peki
Uyu uyu pazardan meyvemi aliyorsun gece gece😂
🤣🤣 kalmamış ya ne zaman gelir acaba
Gelmez mevsimi gecti birdaki seneye insallah😂
1.81 kumralımsi Max bu kadar şimdilik
evet uyudukk.. ama kumral değiliz.
Günaydın soru şurda 195 e layıkmısın
Uyumadık. Ekmek derdindeyiz
2 metreyim, uyumak uzereyim
Aslinda yorum yaptin fizigime
182 esmerin tadına bak beğenmezsen para verme
188im ben uyumuşum zaten🤣
Bir kezonun not defteri
Seni ezik
Kes bocek
Tamam
Kısa boylu ezikj
Ml mk 182 boyundayim sensin kisa cuce
Nasilda kuduruyon ama 😂😂
🤣🤣 tipsiz kimse sana bakmaz by
Ml gormedinki daha 😂😂
Ama sen cirkinsinki yuzunu gostermiyon fizigini gosteriyon agaha
🤮🤮🤮🤮🤮🤮 ezik engel atcam sana ya defol
S g kez o
Hep böyle saklan
Gözüm görmesin
Les kargasi kez o killi cirkin hahah
Gozunu sever senin gozune bosaldigimin kizi
Seni skrken gozumuzu kapatmaliyiz mk goz zevkimizin icine edersin 😂
Sen kimsin de sevicem kardeşim birsuru KS hesabın var ezik seni
Ahahha yok la ne bir surusu
günaydın yeni gördüm.
190 boy 83 kilo ilgilenirsen
1.80 nim ama sana uymam 😂😂
Sütlerini içip uyudular
Sen kaç
Sen kaç derken?
Uyudu.
Oy bebeklerim oyyy
Yoo burdayız 👍🏼
Sen kumral değilsin
Saçım değil
Esmersin
Yeap esmerük 😘
192 çikilata tenliyim
Bakım boyuna
Bakabilirsin
192 yoksun
192 yim yalan borcum yok
@carpediem-bebeğim sen kaçsın
Kaç duruyorum beyler😝
@carpediem-bebeğim Max 166 felan
180 kumral var.
Bakim
buradan bakamazsın yalnız ulu orta yerde foti atmam
170 sarışın var uyar mı
Keşke boyun uzun olsaydı
Keşke
186 var olur mu
Olur olur hayatım
Ama kumral değilim
Nesin
Beyaz tenliyim
Uyumayan varsa şunun ağzına versin birisi
Senin boy kaç
1,85
🙄🙄🙄himmm kısasin bence 175
Xper 1 aklını alabilirim
resimdeki sen misin
haa ben 177 yim ya
1,87, hafif esmer, Almanya
Uyumuşlar mı
Uyumadım 🤭😂
Sen uyudun muuu
Yok estağfrullah bacım bchövv
Uyumadı
Uyudu
190 boy az gibi sana
182 olmuyor mu
Hayor
Tüh 1.89 um
2 cm ile kaybettim
Gece tarifesi mi uygulican
Seni görünce uyuyamıyorum.
Benim boyum 20,5 cm hanımefendi, beni öpmek ister misiniz? Benden yakışıklı yok dünyada
Senin boyun kaç? Doğru söylemezsen felç geçir
Boyu uzun olanın şeyi uzun olur zannediyorsunuz ama yanılıyorsunuz.
mankenmisin
185 olur mu
aç koynunu
Uyandılar
Hayır