Kızlar Bir Adım Öne Bu gün 00.01 itibariyle Türkiye saati ile sevgili @Redamancy-4 ' ün doğduğu gün 🥳 Kendisini önce görüşlerinden sonra da mesajlaşmalarımız ile tanıdım ve çok sevdim. İyiki varsın, iyi ki doğmuşsun çılgın redoşum💃🎂Aşkıöldürmelibacımsu'dan sevgililerle 🤣 🎂🎁🥳
En güzel sevme şekli sebepsiz olan. Çıkarsız karşılık beklemeden mis gibi sevmek. Var bu şekilde sevdiğim insanlar. Çiçeğim de onlardan biri, doğallığı ve samimiyeti ile siteye ilk üye olduğu andan itibaren neredeyse tüm üyelerin dikkatini çekti. Tekrardan doğum günün kutlu olsun çiçek kız @Redamancy-4 🌷🍰🍾
Ya seni yerim 😂💛💙 Ben de iyi ki seni sebepsiz yere tanımışım ve sevmişim çok teşekkür ederim ayrıca düşünüp doğum günümü hatırlayıp kutladığın için💙💛 Hem utandım hem de gerçekten çok sevindim😃 Redoştan aşkıöldürenbacısusuna sevgilerle😂💛💙🍀🌺
Sebepsiz yere sevdiğim insan yok;illa bir özelliği gereklidir. Bu güleryüz de olabilir, doğallık da, yardımseverlik de. Malum kişiyi ben de yorumlarda görüyorum ve çok hakiki, dürüst, dobra yorumlar yaptığını görüyorum. Hiçbir şeyden çekinmiyor valla;pat pat yapıştırıyor ve soruları dövüyor. Helal olsun. Böyle ikizler burcu görmedim ben😂 Doğum günü kutlu olsun.
“çünkü seviyorum seni, seviyorum deli gibi seviyorum yani öyle böyle değil bütün dünya sadece ikimizden ibaret olsun istiyorum. gülüşünü seviyorum, konuşmanı seviyorum, kanatlarını seviyorum. seviyorum işte yani çok seviyorum. çünkü, çünküsü de yok ki seviyorum işte..”
iyi ki dogmus nice mutlu yaslara 🌸 sebepsiz sevdigim cok fazla insan var. Seni seviyorum cunku… dedigim pek insan yoktur. Basta annem babam kardeslerim olmak uzere hayatimin anlami dedigim insanlari sebepsiz seviyorum.
Sebepsiz Yere Sevdiğim 8 Milyara Yakın İnsan Var. Benim Sevgimi Kazanmaları İçin Onlardan Bir İyilik Görmeme Gerek Yok. Onlardan Kötülük Görmemem Bile Milyarlarca İnsanı Sevdirir Bana. Ama Nerde Zararını Gördüğüm İnsan Var Onları Sevmem.
Şu kelime sonuna su getirme olayını ben anlamadım 😃 biri beni aydınlatsın. Terazisu ikizterazisu falan jsjs @Redamancy-4 ne diyorsun ne bu olay böyle jsjs
Evet onu da gördüm zaten ilk önce bir sinirlendim ama sonra iyi dilek içerdiği için kızmadım jxjxjd Daha seninle tanıştığım ilk gün söyledim adımı dışarda söyleme Ayhan diye 😂 neyse yinede teşekkürler problem değil🍀😂