Durustce cvplan. sacmalamadan yol gosterecekler gelsin?

ozet geciyim. . Gorucu usulu ile birini hayatima aldim. önceden sevdiğim vardi. Herseyi geriye bıraktım. ailem istemedi sevdigimi. cok agir seyler yasadim kendime gore tabi bnden daha agir şeyler yasayanda vardır. Neyse kabul etim. kendimden 6yas buyuk birini sonra sevdim hep durust oldum ona anlayışlı biri de ama cimri değilim desede cimri olduğunu düşünüyorum. immmmmmm onu dusundum nişan yapmadim. Ama bna sorsalar icimde ukte kaldi. dugunumuze 3 ay var disari cikip bi kafede oturamıyorum bile hep işlerim var hayvan olunca. Sehirde kalip koy islerine dvm ediyoruz. ink tavuk bahce bag derken bide evin isleri. tamamdir nefes almaya vaktin kalmiyor. Her insan gibi bnde vakit gecirmek istiyom. gezmek bi yerlere gitmek istiyom onunla ama olmuyor. pln kursak. bi aksilik oluyor. onun ailesi de bna cimri gibi geliyir. bi ornk verem. en basitinden Nisan yapmiyorum diye elbisemi almadilar. benim bildigim kiz bastan asagi dizilir. sadece bayramlik alindi. . bunu en basit ornk verdim bazen dusunuyom dugunumde kotu olursa. Bazen evlenmek istemiyorum. Uzaklaşmak istiyom
Durustce cvplan. sacmalamadan yol gosterecekler gelsin?