- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#SelamGençlik 🍀🍀
Kendimden nefret etmem için yeter bu, sevdiğim erkeği herhangi bir nedenle a... nın tasviri bile!! Daha kelimeyi yazarken bile kalbim acıyor, midem bulanıyor!!🍀🍀
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀
#AşklaBaşla ❤️❤️21 Yorumla- +1 yıl
Öyle tabii ki 😌
En İyi Cevaplar
Bence bu konuda itiraf etmek yüreklilikten çok karşı tarafı kaybetmeyi göze almak demek olacaktır. İtiraf ettiğinizde ya karşı taraf bunun intikamını sizden almak için sizi kabullenmiş gibi görünüp gözünüze soka soka aynı eylemi yapacaktır ya da size asla eskisi gibi sarılamayıp sevemeyip fındık kabuğunu doldurmayan bir konuyu bahane edip ilişkiyi bitirecektir. Aldattığınız kişiyi yaptığınıza pişman olarak bir daha aldatmamayı düşünüyorsanız ve o kişiyi kaybetmek istemiyorsanıZ asla itiraf etmemelisiniz. Çünkü hiçbir şey eskisi gibi olamayacak.
10 Yorumla
+1 yılNe öyle bir karektere sahip olayım nede o rezilliği anlatacak yüreğe..
24 Yorumla- +1 yıl
Helal olsuunduu 💪
- +1 yıl
Teşekküler soso 👍
- +1 yıl
Eig içinde teşekkürler soso 🌺
- +1 yıl
Rica ederim movmov ☺️✌️
+1 yılÖyleyim evet. Beni iki defa aldatan eski eşimi bile o hırsla aldatmadım mesela.. boşadım 🤣🤣🤣 he yapsam keyifle söylerdim yüzüne o ayrı. Ama benim gibi bir hanımefendiye yakışmaz
15 Yorumla- +1 yıl
😌 ya çok tatlı bi hanımefendi..
- +1 yıl
Merci mon cheri 🙈
- +1 yıl
♥️ Çikolatası geldi aklıma moncheri 😅
- +1 yıl
Likörlü 😋😋 alayım bari
- +1 yıl
Hmmmh.. al bari 🥹
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet niye diye sorarsa aldattığım kişi daha sağlamını buldum derim kdjdjdj
24 Yorumla- +1 yıl
Deli ya 😅
- +1 yıl
En iyisi sanıyordur snxjjxx derse ki niye daha çirkiniyle aldattın diye derim😂 ki sen kıskanma diye çirkiniyle boynuzladım jxjxj
- +1 yıl
😅 biri seni durdursun
- +1 yıl
Sustum djjdj
+1 yılDemem neden diyim çok saçma. Fazla yürek iyi değil🤷
13 Yorumla- +1 yıl
Fazla yürek iyidir iyi :D
- +1 yıl
Cıks diyen desin buyursun bırakın gelsin falan hatta 🤣 ulke kadın cinayeti dolu sos 🤷
- +1 yıl
Evet maalesef. 🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 264,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAldatsaydım evet ama aldatmam
10 Yorumla
+1 yılAldatmam ama aldattığımı varsayalım. Çok uzun süre geçmeden söylerim. Gece rüyalarıma girer, istesemde içimde tutamam böyle bir şeyi.
Eğer biri birini aldatıyorsa, ilişkisinde ki bir şey onu tatmin etmiyor demektir.
Ben bir şey beni tatmin etmediğinde bu durumu çözmek için konuşurum, uğraşırım ama karşımdakinden bir hareket görmüyorsam ayrılırım. Kendimi biraz toparlayana kadar da kimseyle ilişkiye başlamam. Başkasını kandırmak, kullanmak istemem. Kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapmam. Bugüne kadar kimseyi aldatmadım, bugünden sonra da Allah bana nasip etmesin birini aldatmayı.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Böyle bir şey yapacak olsam evlenmeyi düşünmem. Eğer evlendikten sonra olduysada ben yapmak istemem irademe belki yenik düşebilirim o anlık. Olursada açık açık söylemek zorundayım evlenmişim eşim var sonuçta onu kandırabilirim belki ama Allah var. Allah'ın bildiğini kulundan niye saklıyayım. Hadi olduda söylemedim sakladım bu dünyanın öbür tarafıda var. Rabbimin karşısına boynum bükük vaziyette zina suçundan asla çıkmak istemem. Bu yüzden doğru yoldan şaşmak istemiyorum bu düşünceyi aklımdan bile geçirmek nasip olmaz inşallah🤲🤲
10 Yorumla
+1 yılHayatımda her zaman açıksözlü biri oldum. Öyle bir karaktersizlik yaparsam da söylerim, ne olursa olsun. Empati duyguma ve vicdanıma yenik düşerim anında.
Ama asla aldatmam. şu an ki ilişkime kadar da kimseyi aldatmadım. :)10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAldatmam bu konuda net çizgilerin var benim her zaman dürüst oldum hayatta.. Mesela diyelim ki biri ilgimi çekiyor ancak ilişkim var sevgilimi alır karşıma anlatırım durumu ancak arkadan ihanet edecek kadar karaktersiz olmam. Kendime yapılmasını istemediğimi başkasına yaşatmam o yüzden sosyal çevrem tarafından sevilip saygı duyulan biriyim. 👒Kızlar Bir Adım Öne
20 Yorumla
+1 yılSağlam bir zemin istiyorsam doğruyu bilmeye hakkı var kendisi öğrendiği zaman her şey daha kötüye ilerler. Bunu bir kartopu gibi düşünün, yuvarlar yuvarlar büyütürsün en sonunda bir yokuştan o kartopu beni kovalamaya başlar ta ki ben kayaya çarpana kadar
10 YorumlaBir ok atmıştır aldatan. Ama ok yere düşmüş. Kendi zihni dışında vurulan yok. Bunu itiraf etmek ise bu oku yerden alıp ellerinle saplamak demektir. Aldatanın kendini rahatlatmak adına aldatılana yapacağı daha büyük bir kötülüktür bu. Bunu öğrenerek ayrılacak olan kişiye bu acıyı yaşatmak daha alçakça. Esas cesaret bu itirafla değil de başka bir sebep sunarak ayrılabilmektedir.
10 Yorumla
+1 yıleğer çoktan kendimi ilaç uykusuna yatırmadıysam bu utançla yaşayamayacağım için (kendi kansızlığımla mı yüzleşecem her sabah aynaya baktığımda evladım veya anam babam bile yapsa affetmeyip kovacağım işi kendim yaptıysam ve intihar etmediysem daha sebebi Allah korkum olur) direkt gider söylerim isterse de vursun kırsın hakkıdır zaten sonra bir daha o beni arasa ben ona dönmem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSoylerim aldattim uleynn seni derim. Aldattiysam gozden cikarmisim demektir kalbimde o yoktur artik kaybetme korkusuda olmaz o yuzden. Bu korku olmadigi zmnda insan daha cesaretli olur.
11 Yorumla- +1 yıl
Uleeeyyyn demesek olmaz :D
+1 yılasla yapmam ama soru hayal sorusu hayal kuralım😀yaparken düşünmemişim onu söylemekten de çekinmem diye düşünüyorum
21 Yorumla- +1 yıl
😅✌️
+1 yılÖyle bir olaya girişmeyeceğim için itiraf etmeme de gerek kalmayacaktır 😉😉
20 YorumlaBöyle bir şey yapacağımı düşünmüyorum fakat insanoğlu ne olacağı belli olmaz. Şahsen ben cesaret edemem ne yalan söyleyeyim.
11 Yorumla- +1 yıl
Zeki adam :D
Yerin yedi kat altına girsem daha iyi, ben de o yüz yok. Yapamam ben
10 YorumlaAnlatacak kadar yüreksiz degil Aldatacak kadar karaktersiz değilim 😉
22 Yorumla- +1 yıl
Mesela dedik. Açıklamayı okusak keşke 😅
Böyle bir şeyi yapmak ayrı, itiraf etmek ayrı bir utanmazlık seviyesi bana göre.
Hayatındaki insanı karşına alıp aldattığını söyleyebilmek de cesaretten değil yüzsüzlükten gelir. Bu soğukkanlılıkla söylenebilecek bir olay değil kesinlikle.10 Yorumla
+1 yılben aldatmam bana yapılmasını istemediğimi sevdiğim kadına nasıl yapayım
13 Yorumla- +1 yıl
Mesela diyoruz be
- +1 yıl
Gerçekler ağır geliyor tabi sende haklısın 😃
- +1 yıl
Yahu sorumu çok bilmişlikle bozma be
+1 yılAldatma önce düşüncelerde başlar ve devam eder bence. Hayatının her köşesinde her amacında yer etmesiyle doğru orantılı sabitedir.
Gelelim bana, aldattığımı söylerdim galiba.10 Yorumla
+1 yılHiç aldatmadim öyle bir şey de yapmam herhalde. İnsan yaşadığı şeyin ne kadar acı olduğunu görünce yaşatmak istemiyor sonuçta digerinin ne suçu var ki tabi bazilari aşırı kinci olabiliyor , intikamcı.
10 Yorumla
+1 yılçok soğuk kanlı bir şekilde acındırarak ve onu suçlayarak itiraf ederdim, tabi bunu o beni aldattıysa itiraf etsin diye yapardım. (ben aldatmam demedim bak şimdi oldu mu)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoylerim falan diyen dürüst değil.
Söylemeyi göze alan bırı, ayrılmayı göze almiş demekdır.
Ayrılmak isteyen biride saten başka şekilde anlatır. Yani okadarda 💩 değilse40 YorumlaItiraf etmek istesem belli ederim söylemeden her şeyi ortaya dökerim.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılkaybetmeyi göze alabileceğim bir seviyede bir kişi için ve onunda beni aldatmasını önemsemeyeceğim biri için evet
10 Yorumla
+1 yılAldatırsam söylerim, aldatmış isem zaten sevmiyorumdur. Bu nedenle de söylerim ki, beni hemen terk eder
10 Yorumla
+1 yılVar sayalım ki yaptım. Bırak cesareti insan içine çıkamazdım ya, yerin yedi kat dibine girmek isterdim.
10 Yorumla
+1 yılKim neyi doğru düzgün itiraf ediyor ki aldatma kaldı. İyi insan yok bu dünyada kimse kendi önünü görmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılEvet bir şey yapmışsam karşındakine kaybetsem bile söylerim en azından hata yapmış olsam bile onurumla dürüstlüğümle anlatırım
10 Yorumla
+1 yıl" Aldattığını itiraf edecek kadar yürekli olmak "
Bu söz bana gerçekten çok garip geldi, çünkü bence yürekli insan aldatmaz...10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bir kere ben o haltı yiyecek kadar karaktersiz değilim. 2 yapacaksam buna mahal vermeden ayrılır sonrasında ne halt edeceksem ederim. 🧐
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Her şeye yetecek kadar yüreğim var.
Biz o yüreği sokakta kazandık ve büyüttük. EvelAllah yüreğimiz her şeye yeter10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet.
Beni kıtır kıtır keseceğini bilsem söylerim. Ki bunu yapmışsam kurtulamıyor ve başka yolum kalmamıştır 😂🥳🤭10 Yorumla Aldatacak duruma gelmişsem ilişkim kopmuştur. Bitirmeye çalışırım, o kabul etmezse yeni birini hayatıma alırım. Bunu da söylerim.
10 YorumlaNe yalan soyliyim o yurek yok ben de ufaktan sogur yapar ayrilir en kotu
10 Yorumla
+1 yılEvet. Çünkü bence vicdan var, yapmam ama yaptım diyelim; direkt olarak söylerim saklayamam.
10 Yorumla
+1 yılSöyleyemezdim. Söyleyebilsem zaten aldatmazdım bosanır istediğimi yasardım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmadım , aldatmam. Ama bunu meziyet sanıp anlatanlar elbette var
10 Yorumla Aldatmadım bu zamana kadar aldatmam diyip büyük konuşmak istemem Allah hayırlısını nasip etsin :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu yasa kadar illa aldatılmısımdır , e bende aldattım tabı oda ayrı.
10 Yorumla
+1 yılİtiraf etmem..
Neden etmem?
Aldatmam da onun için itiraf etmem10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen aldatmam o yüzden buna kafa yormayacağım
Hani şey gibi oldu doğruyu söylersen bir şey demeyeceğim
Ama ne olursa olsun ortada aldatmak varsa yürekten bahsetmek saçma bence10 Yorumlaİtiraf etmeme gerek duymam kendime işkence ederim işte. Çünkü hayatımda ihanete yer vermem.
10 Yorumla
+1 yılAldattım ama söylemedim tabii ki. O kadar yürekli değilim. Kızgın yağ döker valla üzerime.
10 Yorumla
+1 yılSöylemen ama ayrılırım
Yavaş yavaş kendimden soğuturdum heralde10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAldatmam, beni anlayacağına inandığım sevgilime önceden söylerim yapacağımı kabul eder. sevgilim varken başka kadınlarla s eks için beraber olmak isteyebilirim.3 senedir s eks yapmıyorum.
10 Yorumlaevet.. çünkü vicdan azabı çekmeye hiç niyetim yok.. yoksa beni içten kemirip yer bitirir...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ayrıldıktan sonra başka birini buldum derim anlarsa anlar aldatıldığını öyle yüzüne vurmam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşime söyledim , bende daha önce aldatmıştım zaten dedi
41 Yorumla- +1 yıl
Ne noldu sonra
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. gerçekten sevmiyorsam evet, gerçekten seviyorsam hayır
10 Yorumlasanki bana bunu söylemek zor gibi lanse etmeyin herkes yapıyor bunu
12 Yorumla- +1 yıl
Hayır, korkup susan saklayan iki tarafı bir idare eden çok var
Bir defa denedim yapmadığım halde ne tepki verecek diye aman kızım içindeki deccal çıktı ortaya
11 Yorumla- +1 yıl
Bu işin şakası mı olur 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yıldeğilim;
çünkü başıma gelmesini istemediğim hiçbir kötü druumu karşımdakine yaşatmadım ben.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmayacak kadar yurekliyim. Bu bana da karşımdaki kişiye de bir ömür yeter...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu itiraf etsem affedilir ama kafama kakılır gerek yok buyuzdn
10 YorumlaŞuanki sevgilimi seviyorum asla aldatmam aklıma dahi gelmez. Hadi diyelim oldu saçmalama tabiki söylemiyceksin. Elbet bir açığı vardır ben bulup ben haklı çıkarım. Bu iş böyle yapılır🙄
14 Yorumla- +1 yıl
sana şu kadarını söylüyorum ne erkek ne kadın aldatmayı haklı çıkaramaz kimse çünkü bunun bahanesi de olmaz sebebi de affı da ancak bedeli olur o yüzden sen sen ol öyle bişeye hiç kalkışma inşallah sana da bunu yapmaz kimse ama böyle bir alçaklıkta haklı çıkamaz kimse.
- +1 yıl
o zaman çok yaşa ve geçmiş olsun faydası olur mu bilmem ama bunu hak etmedin (kimsenin hak etmeyeceği gibi) ve daha iyisini bulmuşsundur şu an umarım
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen, bacım ç0cuğu olduğunu itiraf edecek kadar yürekli misin? diyelim ki bacım ç0çuğusun,0ç olmaya yeltendin veya her neysen işte
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle soramıyoruz :D
+1 yılSevgi olarak mi tensellik mi?
113 Yorumla- +1 yıl
Hepsi aldatmaya girer :D
- +1 yıl
Sevgilimse ve bunu yapmışsam söylerim.
Eşimse evlat sevgisi dışında sevgi sapması olmaz
- +1 yıl
Vay pe :D duygulandım
- +1 yıl
Aww gel sarılak ağlayak sonra seni tantuni yemeye götürürum 🥺🤗
- +1 yıl
Ağlamak yoook, gülmek var 😃
- +1 yıl
O zaman Yusuflar köfte :D
- +1 yıl
Off köfteci Yusuf ağaabbeeey 😃
- +1 yıl
Gördün mü marinadakini?
- +1 yıl
Elbette.. :) Sultanbeyli’de baaağbahçaaa var canlı müzikli 😃
- +1 yıl
Hangisine gidelim?
- +1 yıl
:) bakarız
- +1 yıl
Ben ikisinde de peşpeşe yerim sen seç 🤤
- +1 yıl
😅😅 olur
+1 yılYediğim naneyi açıklarım 🙂
11 Yorumla- +1 yıl
👏
+1 yılAldatsam aldattım derdim ama aldatmıyoruz işte o kadar kanı bozuk olamadıkk
20 YorumlaBen asla aldatmam eşim yok ama olsada yapmam kendini bilen her erkek yapmaz yapmamalı
10 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar