Normalde hiç samimiyetimizle yok süslenip , saçımı yaptığım günden beri bana bakıyor sürekli geçen gün derste hocanın masasına oturdu slaytları oynatmak için ama hoca sen geç dememisti o oturdu sürekli bacaklarını titretiyordu heyecanlı gibi bana bakıyordu gözlerini ayirmaksizin sonra hoca yan tarafındaki kız arkadaşım üstünden bir şey anlattı dimdik doğrulup elime çeneme koydum kıza baktim çocukta doğrulup elini çenesine koydu bana baktı benden mi hoşlanıyor? Sınıfta birkaç kişiyle 1 haftadan az flört ettim geçmişte hepsi de sapık çıktı o yüzden uzaklaştım ama nedense bana süt dilimi gibi bakıyorlar tavırlarından bunu anlıyorum o yüzden çocuk beni seviyorsa red edicem
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
millete bakıp o çocuğu niye yargılıyon ki? hoşlanmıyorsan reddet o ayrı mesele
Ya birden çok kişi süt dilimi gibi gösterince beni onada böyle yansıtırlar da biz sevgili olunca adım çıkar o yüzden düzgün biri olsa bile red etmek zorundayım 😔
Beni k*şar gibi gosterince
kızım sen hasta mısın? sınıftaki diğer kişilere göre mi sevgili seçiyon? ya da millet ne der diye mi yaşıyon? ha pardon gerçi kusura bakma ergen olduğunu unuttum bir an. ona göre yorum yapmalıyım çok özür sorry.
Hakaret etme bana bu sapıklara yatmadım diye kötü olan ben öldüm sınıfta kimse selam bile vermiyor bana ben nereden bileydim sapık olduklarını iyice kötü bir duruma düşmek istemiyorum sınıfta haksizmiyim? Yoksa 1 haftadır faln bakıyorum tatlı çocuk
lan onlar sapıksa eğer s1klemezsin olur biter. niye onları umursuyon ki? adını kimse çıkaramaz senin. Bu nası bi korku awk. Biri sana bişe diyecek olursa ağzının payını verirsin. Haddini bildirirsin ve g0tün yerse kanıtla dersin. Gıkı çıkmaz zaten ondan sonra
tamam sağol yinede bilmiyorum ya açılırsa bana ve normal konuştuktan sonra düzgün biri cikarsa teklifini kabul edeyimmi?
bi kere şu millet ne der kafasından çık önce. bu konuyu kafanda halletmeden girme bu toplara. İkincisi o çocuk konusunda da duygularından eminsen eğer kabul et. yani ona karşı içinde hoşlantı varsa , tipini mipini falan beğeniyorsan etkileniyorsan ve muhabbeti falan da hoşsa kabul et. yoksa karşı tarafı yıkarsın ona göre.
tamam sağol haklısın milleti çok umursamali
aynen aferin böyle ol işte
Teşekkürler 😊
rica kuzum
İstek attım kabul etmedin
ben de diyorum kim bu :d senle alakalı bi durum değil ya ben hesabı açtığım günden beri istekleri kabul etmiyorum. soracağın bişe olursa mesaj kutum açık , veya burdan da yazarsın fark etmez. Bu arada az kalsın hemşeri çıkıyormuşuz adanalıyım ben de :d
Peki teşekkürler hemşerim 😂
rica ederim efeniiiiiiiiiim
Usttekinin fantezisi ne bak knk 😂
atar bu arada bunlardan her şey beklenir :d özelime az penis atmadılar sdksdj
😂😂😂 dediğine bak ya sen begenirsen diyor abaza
Benim mesaj kutum kapalı Allah'tan
sitenin yüzde doksanından bir örnek işte :d daha beterlerini de gördüm buna hiç şaşırma. mesaj kutunu da zaten bi zahmet açma :d ah bu gözler neler gördü neler
Bu arada daldık sapiklardan fırsat bulamadım hoşlanıyor mu benden tavırlarından ne anlıyorsun söylemedin?
net hoşlanıyor. birincisi gözlerini kırpmadan direkt olarak sana odaklanıyorsa bu zaten başlı başına hoşlanma belirtisi. ikincisi senin hareketlerini tekrarlıyorsa ve titriyorsa da zaten iyice tasdikliyor bunu. Ve biraz da özgüven problemi var gibi duruyor oğlanın
Hoşlanıyor ve seni kesiyor.
Hoşlandığını eminmisin? Peki niye açılmıyor
Bilmiyorum genellikle bana da bakılıyor açılınmıyor çekiniliyor büyük ihtimalle ondandır.
Ne bakiyon lan deseydin
Bence cocuk vücudunu beğenmiş
Senin kuşu atta ona atıyım bakalım beğenicekmi
Nasıl yani
Senin kuşu at gay çıkarsa atayım bakalım beğenicekmi 😉
Nasıl atayım gizlisin
Sen buraya at ben alır gösteririm ona 😉😂
Peki sen beğenirsen nolcak 😂
Onu düşünürüz sen at
Burdan atılmıyor maalesef
Sen daha önce hic yrakk gördün mü
Hızlı resime at libkini kopyala canım millet şey görsün 😂