Aşk İlişkileri Eşimle yoldayız sizden ne haber? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Anneme gidiyoruz biz eşim tatil günü yollarda diye sinirli 😛😂 sizden naber Güncellemeler+1 yıl Güncell Eşimle yoldayız sizden ne haber? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl burada erkeklere sohbet ettiğini de biliyor mu kocan? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben burada tek erkekle sohbet etmiyorum. İnsancs görüş paylaşıyorum ve soru soruyorum kocamda bana güveniyor zaten. Biliyor da. ! Yorumla
NassıııYaa Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Adam bitmiş nasıl dalgın yazık ya.. 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Dün den beri direksiyon sallıyor Yorumla NassıııYaa +1 yıl Dün de böyle miydi Yorumla Soran +1 yıl Yani gitmeyelim dedi hafta içi gideriz bu gün evde kalalım ama ben annemi özledim diye ısrar ettim Yorumla NassıııYaa +1 yıl Where is the anlayış at women?Beş gündür çalışıyorsa adam heralde önce bir dinlenmesi lazım, zihinde olmadan uzun yola çıkmak trafik suçu hatta. Yorumla Soran +1 yıl Kardeşim ben annemi özledim. Ve gitmek istedim istersen sen gelme tek başıma giderim dedim o zamanda başına bir şey gelir dedi. Kusura bakmayın. Yorumla NassıııYaa +1 yıl Bir gün sonra gitseniz annenle hasret gideremiyor musun? Yorumla Soran +1 yıl Bir gün sonra çalışıyor dostum? Tek müsait pazar günü. Yorumla NassıııYaa +1 yıl "Yani gitmeyelim dedi hafta içi gideriz bu gün evde kalalım" demiş ya sen yazdın? Yorumla Soran +1 yıl Hafta içi dediği haftaya cuma Perşembe. Yorumla NassıııYaa +1 yıl Hiç gitmeyelim dememişki bugün olmasın demiş sadece Yorumla Soran +1 yıl Pazartesi değil Yorumla NassıııYaa +1 yıl Yarın çalışıyorsa nasıl işe yetişecek geri dönüp? Uzaktan mı çalışıyor? Yorumla Soran +1 yıl Ya biz şu an balıkesir'den Yozgat'a gidiyoruz. İşte dün çıktık gece 2 3 gibi bilmiyorum nasıl yapacak yani Ben dedim ben tek başıma giderim ok İçim rahat etmez yok başına bir şey gelir kendin bilir dedim Yorumla NassıııYaa +1 yıl Çocuk var mı sadece seni mi götürüyor? Yorumla Soran +1 yıl 4 aylık oğlumuz var. Yorumla NassıııYaa +1 yıl o zaman sen ne zaman istersen nasıl istersen yalnız da bırakmadan götürecek tabiki, boşa konuşmuşuz. Allah bağışlasın. Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Mutluluğu yüzünden okunuyor masallah 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu gün böyle dkekkd Yorumla
Donfalcone Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Adamı rehin almış 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne rehni be Yorumla
carpediem-bebeğim Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kocanı bana ver 1 15 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Kocanı azdırmam bir dakikamı alir Yorumla Soran +1 yıl Ahaha madem öyle güçlerin var kendine koca bul ama seni karı diy3 tek erkek almz hadi ağla dkwldkdm Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl 😂😂 kocanı elinden alırım 😏😏😏 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Tam kucağına oturmalik kocan Yorumla Soran +1 yıl He alırsın,😂😂 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl O adamı istiyorum dua et sanaldasın 😠😠😠😠 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Kocanla Sevişirken foto video atcam sana Yorumla Soran +1 yıl Tamam hadi öptüm Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Bende kocanın sikinden öpüyorum 😛😛😛 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun bayy Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Banada diyorki bu karıdan bıktım 😛😛😛 Yorumla ciddi_misin +1 yıl Kawgaaa Yorumla Soran +1 yıl @ciddi_misin kanka ne kavgası milletin kocasını arzulutor fjekdkkd Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Kocanı alicam ohh ohh benim olucak sakallarını sevdiğim ohh Yorumla Soran +1 yıl Jdksksksje komiksin Yorumla
Classs06 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Eşine 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Eee Yorumla Classs06 +1 yıl Allah bol ömür versin Yorumla Soran +1 yıl Amin Yorumla Classs06 +1 yıl Amin kardeşim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
burada erkeklere sohbet ettiğini de biliyor mu kocan?
Ben burada tek erkekle sohbet etmiyorum. İnsancs görüş paylaşıyorum ve soru soruyorum kocamda bana güveniyor zaten. Biliyor da. !
Adam bitmiş nasıl dalgın yazık ya..
Dün den beri direksiyon sallıyor
Dün de böyle miydi
Yani gitmeyelim dedi hafta içi gideriz bu gün evde kalalım ama ben annemi özledim diye ısrar ettim
Where is the anlayış at women?
Beş gündür çalışıyorsa adam heralde önce bir dinlenmesi lazım, zihinde olmadan uzun yola çıkmak trafik suçu hatta.
Kardeşim ben annemi özledim. Ve gitmek istedim istersen sen gelme tek başıma giderim dedim o zamanda başına bir şey gelir dedi. Kusura bakmayın.
Bir gün sonra gitseniz annenle hasret gideremiyor musun?
Bir gün sonra çalışıyor dostum? Tek müsait pazar günü.
"Yani gitmeyelim dedi hafta içi gideriz bu gün evde kalalım" demiş ya sen yazdın?
Hafta içi dediği haftaya cuma Perşembe.
Hiç gitmeyelim dememişki bugün olmasın demiş sadece
Pazartesi değil
Yarın çalışıyorsa nasıl işe yetişecek geri dönüp? Uzaktan mı çalışıyor?
Ya biz şu an balıkesir'den Yozgat'a gidiyoruz. İşte dün çıktık gece 2 3 gibi bilmiyorum nasıl yapacak yani Ben dedim ben tek başıma giderim ok İçim rahat etmez yok başına bir şey gelir kendin bilir dedim
Çocuk var mı sadece seni mi götürüyor?
4 aylık oğlumuz var.
o zaman sen ne zaman istersen nasıl istersen yalnız da bırakmadan götürecek tabiki, boşa konuşmuşuz. Allah bağışlasın.
Mutluluğu yüzünden okunuyor masallah
Bu gün böyle dkekkd
Adamı rehin almış
Ne rehni be
İyi.
Kocanı bana ver
Kocanı azdırmam bir dakikamı alir
Ahaha madem öyle güçlerin var kendine koca bul ama seni karı diy3 tek erkek almz hadi ağla dkwldkdm
😂😂 kocanı elinden alırım 😏😏😏
Tam kucağına oturmalik kocan
He alırsın,😂😂
O adamı istiyorum dua et sanaldasın 😠😠😠😠
Kocanla Sevişirken foto video atcam sana
Tamam hadi öptüm
Bende kocanın sikinden öpüyorum 😛😛😛
Afiyet olsun bayy
Banada diyorki bu karıdan bıktım 😛😛😛
Kawgaaa
@ciddi_misin kanka ne kavgası milletin kocasını arzulutor fjekdkkd
Kocanı alicam ohh ohh benim olucak sakallarını sevdiğim ohh