Güncellemeler
+1 yıl
Fikirleri alayım sayfa ahalisi?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme
Güncellemeler
+1 yıl
İlginç bir şey oldu beni o erkek için terk etmişti story atmış çocuk p*rno paylaşımı haklı çıktım 👏
Güncellemeler
+1 yıl
Fikirleri alayım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hoşlanıyor herhalde ya da öylesine bakıyordur normal bu
Hoşlansaydı diğer arkadaşlarına karışmadım hiç bir o kişiyi gözüm tutmadı neyden şüphe duysam ortaya çıkıyor o tip rahatsız etti silmesini istedim bak diğer arkadaş ortamına karışmıyorum dedim bununla konuşmanı istemiyorum rahatsız oluyorum dedim tam seninle iyi olacaktık aileme anlatmıştım seni böyle yapıyorsun dedi silmedi ama şimdi fake hesaptan takip ediyor çözemedim ayrı kalınca mı aklına geldi ve baktım o kişiyi halen silmemiş orjinal hesabından
Flört adı üstünde karışmann mantığı yok. Kız senin onu hayatına aldığını düşünüp üzülmüş.
Balık baştan kokar insan bir yola adım atıyorsa kendine çeki düzen verir kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi karşısındaki insana yapmaz flört karışamaz demek saçma kimseye 2 sene karışmadım 2 sene sonra birinden rahatsız olduğumu söyledim düşünmesi lazımdı bitirdim madem öyle silmiyorsan bir daha asla konuşmak istemiyorum güvenmiyorum sana dedim fake hesaptan neden takip eder yani ve orjinal hesabından halen o kişiyi silmediği halde sanırım alay ediyor benimle
Neden yaptını değil bence önemli olan eğer tekrar onunla olmak isteyip istemediğin? Yoksa kıçını da yırtsa umurunda olmaz
Onunla olmak istemiyorum güvenemiyorum şahsen ileriye dönük ciddi düşündüğüm kadın o kadar arkadaşın arasından bu kişiden rahatsız oluyorum dese silerim hayat arkadaşı gibi gördüğüm insan huzurlu olsun istiyorum ama o öyle yapmadı her zaman aklıma takılacak huzursuz olacağım.
Tamam yeniden olmak istemediğin biriyse senin için önemsizdir o zaman ne yaptığına takılma anlam arama bence
İşte şu an fake hesaptan beni takip edip izleyip orjinal hesabından o kişiyi silmemesi bağını koparmaması sanırım benimle alay ediyor gibi öyle sezdim. Ben olsam düşünürüm şu kişi yüzünden aramız bozuldu o kadar her şey mükemmel iken halen neden takip etmek yani
Dalga geçmek demeyelim de yeni birisini bulana kadar öylesine meraktan olabilir
O yeni biriyle tanışana kadar en iyi anlaştığı kişi bendim 7.8 sene sonra ilk defa seninle bu kadar iyi anlaştım derdi her seferinde neden bu kadar iyi anlaşıyoruz çok mutluyum diyordu herhalde bir 10 sene daha arar durur yani neyse fakeyide sileyim en iyisi
Tekrar deneyin bence siz. yaz kıza bi konuşun. sonra hatırlatırsın o kişiyi takipten çıkarsan çok mutlu olabiliriz falan
Nasıl yazayım bir erkek yüzünden tartıştık senden önce o kişiy tanıyorum dedi ve şüphelendiğim konu şu o erkek sadece kızı takip ediyordu fake bir hesaptı kızda onu takip ediyordu yani sanki kıza özel açılmış bir hesap orjinal hesap değildi öyle bir hesaba sahip birini değil benim gitmemi tercih ettiyse geri dönecek kadar karakterim zayıf değil
Anladım tabiki haklısın ama aşk bazen öyle bir şey ki en karakterim sağlam diyeni bile geri döndürebilir. Sende ki o boyutlarda değil belli ki. O zaman boş ver takılma kız ne yaparsa yapsın madem
Kendisi almanyada yaşıyor ona sürpriz yapacaktım Haziran sonunda Hollanda’da iş buldum bir şirket aracılığı ile ona sürpriz yapacaktım yanına gidecektim böyle oldu diye asla yazmam aramam, her şeyi affederim ama beni sevdiğim kadın bana bir erkeği savunacak aldatmış saydığım için yazmam, aklıma takılan fake hesaplardan takip etmesi neden ne alaka yani seçimini o adamı savunarak yaptı sonuçta.