Aşk İlişkileri Gönlünüzün girişinde bir cümle olsaydı, orada ne yazardı? MrGYC Takip Et FenomenYoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Hayal gücünüzü zorlayın bakalım. :D Gönlünüzün girişinde bir cümle yazsa, orada ne yazardı? Gönlünüzün girişinde bir cümle olsaydı, orada ne yazardı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Allah rızası için girmeyin fjdjshd 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Duygulara yer yok yazardı 0 0 Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Gece kulübü değildir, bir arkadaşa bakıp çıkamazsın. 2 0 Yorumla
umt_şşş Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. Şarkı bırakayım ben 😄https://youtu.be/352QSI4nsQk 0 0 Yorumla
BMVmusti Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Gönül virane, yeniden inşa edeceksen gel. Derdim 1 0 Yorumla
Plüton9 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl mal kabul çok iyi daha iyisini bulamadım ahsb 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Şurdan devam et👉 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sadece dikkatli baktığında görürsün... 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. İflas nedeniyle kapalıyız 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. My garage 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Allah rızası için girmeyin fjdjshd
Duygulara yer yok yazardı
Gece kulübü değildir, bir arkadaşa bakıp çıkamazsın.
Şarkı bırakayım ben 😄
https://youtu.be/352QSI4nsQkGönül virane, yeniden inşa edeceksen gel. Derdim
mal kabul çok iyi daha iyisini bulamadım ahsb
Şurdan devam et👉
Herkes girmek isterdi dşeödşşee
Temiz kalplinin yeri 😂😂
Yoracaksan hiç elleşme.
Aleme selam, damara devam.
Sadece dikkatli baktığında görürsün...
İflas nedeniyle kapalıyız
geceni öpsünler
Giriş yasaktır