Boşanırken kocamdan intikam almalı mıyım?

Aldatıldım ve boşanmak istemedi. Ben de kesinlikle nafaka vb bir şey istemediğimi, sadece hayatımdan çıkmasını istediğimi söyledim. Kabul etmedi sana kendimi affettireceğim vs dedi. Kabul etmedim tabi evden gitmesini istedim ama gitmedi. 2 gün sonra da telefonunda o kadınla konuşmalarını gördüm. İşte kendimi affettireyim de nafaka vs almasın sonra ben zaten ondan boşanacağım, katlanamıyorum sevmiyorum falan bayağı aşağılamış beni mesajda. İnan en sevdiğim sensin falan yazmış. Nafaka veya tazminat alma gibi bir niyetim yoktu ama sırf beni aptal yerine koyduğu için bunu yapmalı mıyım? Elimde kanıtlar var. Fotoğraflar, kart ekstreleri falan. Kadın sosyal medyada tatillerine kadar paylaşmış. Ben 3 yıllık evliyim. Düşük yaptım ramazandan önce. Kürtaj da gerekti ve kürtajdan 3 gün sonra güya iş için önemli bir gezi diye bu kadınla tatile çıkmıştı. Ben hayatına bak, anlaşmalı boşanalım dediğim halde beni kandırıp dolandırmaya çalışması iğrenç. Üstelik o kadınlara hava attığı paranın sebebi bile benim.
Boşanırken kocamdan intikam almalı mıyım?