Aşk İlişkileri Kendini bir şey sananlar ilginizi çeker mi? Büük-memeli-kadın Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 2-3 kez deniyorumBaktim g. tu kalkıyor bida da uğraşmıyorum Güncellemeler+1 yıl Madem ilginizi çekmiyor niye onların peşindesiniz😆😆😂😂 Kendini bir şey sananlar ilginizi çeker mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mehmet022 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. 1 kez adım atarım baktım oralı değil bir daha hiç uğraşmam. Gerek yok knka yalnız da yaşıyoruz yani fino köpeği gibi gezdirilmeye gerek yok 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Nefret edilesi tipler. 1 1 Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Artık hiç uğraşmıyorum Çok kolay silip geçiyorum Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Evet cekiyor hepimiz saniyoruz cunku ama gerçekte tirt ise uza derim 🙄🙄😁 1 0 Yorumla
Ergl06 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. onlar degılmı zaten herseyi bilen yapan eden sinir olurum 0 0 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Götü yukarda gezenler yumurtlayınca kuyruk iniyor aşağıya 0 1 Yorumla Darbeli_Hilti +1 yıl Ne kadınsız ne triplerinizle Yorumla
Bluuee06 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Durmadan ben uğraşacak olursam bırakırım 1 6 Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Harika qma ben hiç birakan erkek görmedim Daha da hırs yapiyorlar Yorumla Bluuee06 +1 yıl İyi de g. kalkıyor ise ben birini bıraktım 24 saat sonra cevap verdi, ikinciyi de yapınca hadi dedim Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl İyi etmişsin ellerine sağlık Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Bakıyorum adamin hâlâ ilgisi yoksa bida da yazmiyorum Yorumla Bluuee06 +1 yıl En iyisi boş ver Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Bulsun kimi buluyosa Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Burnu havada gezenlerden hiç hazetmem 😛 1 0 Yorumla
YusufUc Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Kesinlikle hayır. En gıcık kaptığım kişilik türlerinden. 0 0 Yorumla
MoneeLiqht Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hayır sogurum asırı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
1 kez adım atarım baktım oralı değil bir daha hiç uğraşmam. Gerek yok knka yalnız da yaşıyoruz yani fino köpeği gibi gezdirilmeye gerek yok
Nefret edilesi tipler.
Artık hiç uğraşmıyorum
Çok kolay silip geçiyorum
Evet cekiyor hepimiz saniyoruz cunku ama gerçekte tirt ise uza derim 🙄🙄😁
onlar degılmı zaten herseyi bilen yapan eden sinir olurum
Götü yukarda gezenler yumurtlayınca kuyruk iniyor aşağıya
Ne kadınsız ne triplerinizle
Durmadan ben uğraşacak olursam bırakırım
Harika qma ben hiç birakan erkek görmedim
Daha da hırs yapiyorlar
İyi de g. kalkıyor ise ben birini bıraktım 24 saat sonra cevap verdi, ikinciyi de yapınca hadi dedim
İyi etmişsin ellerine sağlık
Bakıyorum adamin hâlâ ilgisi yoksa bida da yazmiyorum
En iyisi boş ver
Bulsun kimi buluyosa
Burnu havada gezenlerden hiç hazetmem 😛
Kesinlikle hayır. En gıcık kaptığım kişilik türlerinden.
Hayır sogurum asırı
Çekmez
Hayit
Tabiii hayir
En güzelini yapıyorsun uğraşmaya değmez
aynen