Hislerimiz karşılıklı mı yoksa kafamda mı kuruyorum?

Arkadaşlar benim okulun başından beri platonik olduğum bir çocuk var. İlk defa okulun kantininde gördüm sonrasında dikkatimi çekti, olmayınca gözlerim onu arar oldu ve en sonunda bilerek onun gittiği yerlere gitmeye başladım. 2-3 ay gectikten sonra emin oldum ve yakın olduğum iki arkadaşıma bahsettim. Fakat bahsederken sınıfımızda bulunan ve kimsenin güvenmediği sorunlu bir çocuk bunu duymuş ardından çocukla aynı serviste oldukları için söylemiş bunu çocuğa. Bunu öğrendiğimde üzerinden 1 ay geçmişti ve çocuk benim onu sevdiğimi biliyorken 1 ay peşinde dolaşmışım, gerçekten çok utandım ve bir süre çocuktan resmen kaçtım. Bu arada çocuk önemsememiş söyleyince çünkü inanın öyle biri size öyle bir şey dese siz de ciddiye almazsınız ama kırılıyor insan. Bu çocuktan kactigim süre icinde kilo felan verdim görünüş olarak biraz değiştim saç da dahil olmak üzere. En son da gitar kursuna katıldım ve platongimin de geldiğini öğrendim. Kendisi gitar çalmayı bildiği için bir arkadaşıyla birlikte hoca herkese yetişemediği için insanlara yardımcı oluyorlardı. Çocuk herkese sıradan bakıyordu nasıl çalıyor diye ama bana gelince arkadaşı bakıyordu bir keresinde dibime kadar geldi, ben utandigim için gitarla ilgileniyormus gibi yaptım o da bir anda kacarcasina gidip arkadaşında bir şeyler söyledi sonrasında gelip arkadaşı yardımcı oldu. Ne olduğunu anlamadım ama utaniyor diye düşünmeden edemedim. Birde kursa geldiği süre boyunca göz göze geldik bir kaç kere bana bakarken yakaladım, arkadaşlarım da bazen beni izlediğini söyledi. Bir keresinde yanımda geldi sonra çok iyi, böyle devam et dedi ve gitti çok şaşırdım çünkü dediğim gibi hiç yanıma gelmiyordu. Sonra bir daha da gitar kursuna gelmedi diye hatırlıyorum. Birde bu çocuğun yakın bir arkadaşıyla tanıştım ve bana ondan bahsederken çok kibar ve nazik olduğunu ayrıca çok utangaç olduğunu söyledi. Birde son zamanlarda belirgin şekilde bana bakarken yakalıyorum göz göze geliyoruz ve sonra aynı anda gözlerimizi kaçırıyoruz. Açıkçası ben çevresinde o kadar güzel kız varken beni seveceğini hiç düşünmüyorum ama böyle şeyler olunca düşünmeden edemiyorum. Ayrıca artık arkadaş cevrelerimiz çok yakın yani tanışma ihtimalimiz çok yüksek. Olay özet olarak böyle, sorum ise başlıkta belirttiğim gibi. Çekinmeden görüşlerinizi yazarsanız cidden çok mutlu olurum ☺️
Hislerimiz karşılıklı mı yoksa kafamda mı kuruyorum?