Erkek arkadaşım yalan mı söylüyor?

Herkese merhabalar, biraz uzun olabilir ama yıllardır KS kullanıcısı olarak ilk sorum, okuyup ciddi yorum yaparsanız sevinirim. benim şehir dışında erkek arkadaşım var. Daha doğrusu son 1 haftadır konuşuyoruz ama sevgili olduk. Hatta kendisi evlenelim diye sürekli söyleniyor. Bense normalde katiyen tipim ya da tarzım olmamasına rağmen ona karşı inanılmaz heyecanlı hissettiğim için bir şans verdim. Bunca yıldır aşık olmayan biri olarak ona resmen aşık olmuş hissediyorum. Neyse velhasıl kelam, sohbet esnasında ona nişanlılık ya da benzer ciddi ilişkin oldu mu diye sormuştum, o da hayır olmadı hiç şeklinde mesajla cevap vermişti. Aradan 5 gün geçti bugün bana 3-4-5 sene yani toplam 12 sene ilişkileri olduğunu söyledi ve kendisi 28 yaşında ben de konuşurken hesap yaparak ilerledim ve şu an sevgilin var demek ki diyince hayır ramazan bayramından bir gün önce güvenimi sarstı ayrıldım dedi, bizim tanışmamızsa en fazla 3 gün sonra oluyor yani. Ben bu konuda yalan söylüyorsun bence diye diretsem de sinirlendiği için konuyu kapattım ama ben yalan söylediğini düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, şüphelendiğim şey bence halen sevgilisi var ve benle tanıştığında bana tamamen şansa bala yürüdü ve tuttu. Evlilik durumdan da şüphe duyduğum için onu bir şekilse öğreneceğim tcsi bende olduğu için.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada kendisi diyor ki sen orada nişanlılık ve benzeri nişanlılığa giden ilişkin oldu mu siye sorduğun için olmadı hiç dedim diyor
Güncellemeler
+1 yıl
2010 senesnde ilk ikişkim başlado diyor aralıksız olsa 2022 yapar zaten ama aralarına da koyarsan şu an sevgilisi var gibi çıkıyor sonuç
Erkek arkadaşım yalan mı söylüyor?