Peki siz ne yapardınız?

5 seneye yakın birlikteliğimiz vardı maddeye düştük bırakması için çok çaba gösterdim ama beni hiç görmedi bu sefer ben düştüm hiç Bi zaman yanımda olmadı bırakıp gitti evime gidemiyordum maddi manevi hiç destek olmadı hep içti hırslzık yaptı hayatı bundan ibaretti hiç Bi emeğimi verdiğim değeri fedakarlığımı görmedi hep düzelecek dedi geçiştirdi. Seviyorum dedi ama hiç olmadı vardı ama yoktu varlığını hiç hissedemedim hırsızlıktan daha önce den içeri girdi ama öncesinde dosyası olmadı içim bırakıldı içerde olduğu sürece hiç içmedim bıraktım tövbe ettim içerden çıktı zaten 15 gun kalmıştı içerde kanıma girdi okdr savaş verdim yine düştük ve yine bıraktı gittı beni kullanmana izin veremem bır dhaa bırksırsan gidersen maddeye devam edersen hırsızlığa devam edersen duygularımla oynanmış gibi hissedersem kendimi sana ezdiremem evet gerçekten çok seviyorum ölürüm onun için ama izin veremezdim dalga geçer gibi oynar gibi hiçmişim gibi görmesi beni maff ediyordu. Kendine gelmezsen seni şikayet etmek zorunda kalcam dedim çok tehlikeli olmaya basladın gitmem lzm dedi bir anda yok olamazsın neler yaptım senın için dedim dinlemedi yine bırkstı gitti evime gidemiyordum ve 2 gun ona ulasamayınca hırsızlık yaptığı yeri biliyordum gittim sorumluya soledim ve ertesi günü tutuklanmış çok seviyorum onu ama bilmiyorum yaptıkları çok zoruma gitmişti hatamı yaptım?
Güncellemeler
+1 yıl
Sanırım okunmuyor tam olarak yazdığım ben hırsızlık yaptığı yere gidip kamera kaydına bakılmasını hırslzık yaptını soyledim Şu an cezaevinde şikayet ettim ben onu ama vicdanım rahat değil ben bunu soruyorum size?
Peki siz ne yapardınız?