Sanki öyle gibi
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yalnız 'Abaza' bir ırktır, eğer bahsettiğin abazanlık sapık erkeklerse, sevmiyoruz aksine nefret ediyoruz.
Olması gereken oda ne blm sanki o sözde gibi geliyor bana son zamanlarda
Evet abazalari severler. O yüzden kaçıyorlar a q
Valla onlar görünürde gibi geliyor bana kanka bi kızın seks teklifini reddet bakim erkek yerine bile koymaz seni
Ben kızlarla buluşmalarına veya eve çağırdığı moda hiçbir şey yapmıyorum ve kızlar kendileri yapıyor, resmen saldırıyorlar.
Şey gibi erkekler or.. u kadın sever mi?
Bilmiyorum
Kendi adıma konuşmak gerekirse hayır
Valla abazalık o kadar iğrenç ve seviyesiz bişey ki daha bugün gördüm kusuyordum etrafımda böyle insan görmek istemiyoeum hiç bir kızda sevmiyor abaza erkekler kapatılsın sınır dışı edilsin yok edilsin jfjdjd
Ya ne blm sanki o sözde gibi sadece ya
Mesela bir erkek bir kadını cinsel olarak arzulamadığında bile nasıl erkek bu triplerine giryorsunuz çoğnuz hani ne blm sanki erkeklerin abaza olmasını ister gibi bir haliniz var
Bu nasıl erkek*
Düşün bir kadınsın narinsin yani zarifsin ve etrafındaki kurtlar sana bakıyor nasıl hissedersin bide sana değdiklerini düşün
Değmek konusu sapıklık o farklı konu, ben abazalık diyorum konu neden bir anda değişti anlamadım
Hayır yani yalan mı dediğim
Yalansa yalan de
Hayır öyle değil şöyle erkekler genelde girişimci ve dışa dönük oluyorlar bu yüzden bir erkek bir kıza yürümediğinde ya sevgilisi vardır ya o kızı beğenmemiştir ya da egoisttir diye algılanıyor
Öyle algılansa neyse
Ama öyle değil işte sadece
Iyy nasıl erkek bu yhaa kesin gay bu triplerine giryorsunuz çoğunuz
E demek ki durum hoşunuza gitmiyor
Ama o erkeğin adamlığı sorgulamak değil o mesele
Ya nasıl değil off yeme beni gece gece kastettiğim şeyler gayet açık
Bi dakika anlamadım bir erkek kızlaa yüz vermeyince o kızlar buna sinirlenince abazalık mı istediklerini sanıyorsun?
Cinsel olarak diyorum ben
ya da belkide anlatamadım demek istediğimi ya da sen anlamak istemiyorsun bilmiyorum
Ha sen ya. ak anlamında diyorsun bazı kızlar sevgililerinin onlara sınırsız bir yakınlıkta olmalarını isteyebiliyor yani cinsel şakalar vs ama abazalık için aynı şey denilmez çünkü bir insanın sana rahatsız edilicek şekilde bakması üslupu ve yakınlığı varsa bu durum seni korkutur ve gerer yani aynı hayır abazalığı hiç bir kız sevmez
Ama ben abazalıktan bahsediyorum sense sapıklıktan, farkli şeylerden bahsediyoruz anlaşamadigımız nokta burası
Önce bu konuyu bir oturtursak bence uzlaşmaya varabiliriz ikisi arasında farkı anlaman lazım önce böylelikle kastettiğim şeyleri daha iyi anlayabilirsin farklı farklı şeylerden bahsedersek olmaz
Haa abazan ok şöyleki eğer libidosu yüksek bir kızsan sevdiğin kişinin libidosu düşükse üzülebilirsin ama bu kişiden kişiye değişir
Değişir tabiki ama genelden bahsediyorum
Belkide ben konuyu çok karıştırdım
Özetle
Genele bak libidosu yüksek mi kızların bilemezsin
Özetle Libidiosu düşük erkeğe nasıl erkek bu yhaaa gay bu kesin muamelesi yapılıyor halbuki onun gay olmadığını herkes farkında ne bilim yedirememek gibi bir şey gibi geliyor bu bana istediğini elde edemeyince sinirlenmek gibi
Yani her erkek seni arzulamak zorunda mı arzulamayabilir bu onun erkekliğinden bir şey eksiltmez
Yok ondan değil ama o kızın beklediği duygusal veya cinsel ikisi de yoksa düz ve soğuksa çok garip geliyor yani libidosu düşük olabilir ama romantik değilse garip geliyor ama yedirememek falan değil tuaf sadece
Zaten öyle kimse öyle düşünmüyor aslında kişinin eğer egosu düşerse belki sinirden falan der ama kızlar öyle düşünmez çoğunlukla
Nasıl değil ya uff çok belli bu kadar salağa yatmayın
Bende onu diyorum işte düşünmüyor oda farkında herşeyi ama öyle düşünüyormuş gibi yapıp sinir etmeye çalışıyor kendisi yediremediği için
Ne yapmamı bekliyorsun yanlış olan bişey sırf sen öyle düşünüyorsun diye doğru dememi mi?
Ben ilişkilerden bahsetmiyorum öncelikle onu bir söyliyim ya da oladabilir fark etmez ama genel diyorum ben
Hem libidosu düşük olup hem romantik olmayabilir illa ikisinden biri olmak zorunda mı
Tuafsa tuhaf diyip geçemez misiniz mesela çok mu zor bu?
OLBİLİR
Demek istediğim şey duygusal bir tarafı olmayan kapı gibi düz bir insanın ekstra çekici bir özelliği yoktur yani sohbet edesin yakınlaşasın gelmez değişik sadece yani arkadaş olabilirsin sadece
Yani sohbet edebilirsinde arkadaş olarak
Paki ya o erkek arkadaşta olmak istemiyorsa? Ayrıca o kadar sinirlendiği biri ile kim neden arkadaş olmak istedin ki siz kızlar cidden çok garipsiniz
Ya sen ne anlatıyorsun ben çok net yazdım olmak zorunda demesim nasıl bir algın var senin ne bo ksa artık o kıza veya o erkeğe bağlı banane mk
Neden sinirlenip küfür ediyorsun görüş belirttim sadece
Ama belli ki kendi söylediklerine sende inanmiyorsun ve kapana kısıldiğını hissettin yoksa bu kadar patlamazdın böylelikle haklı çıkan tataf ben oldum
Ben çok netim ama sen yersizce manipüle etmeye çalışıp beklentinin olmasını istiyorsun ve ben kendimi açıklamaya çalıştıkca yeni bir hata bulup yolu değiştirmeye çalışıyorsun ve bilinçaltında olayı kapatmak yok benimle konuşmak istiyorsun bu yüzden uzatıyorsun
Seninle konuşmak mı istiyorum psjdjdjhdhdhduxhdhhx afedersinde sen kimsin?
Ayrica beklentim neymiş onuda açıklar mısın?
Beklentin idda ettiği yani savunduğun şey neti savunuyorsun?
O kadar çok boş yaptın ki net olmama rağmen anlamak istemedin dediklerimi bu yüzden benimle konuşmaya çalışıyorsun dedim ayrıca bu tartışmanın sonuçlanamayacağını önceden hissetmiştim
Tamam sal
hayır asla
Hayır