#movie_colic

Hayatımda o kadar çok duydum ki bu lafı. Hiçbiri yanımda olmadığına göre demek ki hepsi yalanmış. Zaten uzun zamandır seni seviyorum lafına inanmıyorum. Bana söylediğinde önemsemiyorum ve etkilenmiyorum. Artık tek ve şaşmaz doğruya inanıyorum, davranışlara bakıyorum..
#SelamGençlik 🍀🍀
Kolayca sevgi ve sadakat dile getirebilen herkese; anladım ki sadece çocukken inanmışım; hayatımın onlardan temizlenmesi gerekiyormuş. Bu bende saf bir arınmayı ve süreç içerisinde acı veren bir operasyonu kapsadı. Yorucu oldu, çok zorladı, mücadele konusunda benden talepkar tecrübelerim oldu. Çok acayip ama şunu da anlamış bulundum ki, yüksek sesle söylenen sevgi sözcükleri bende tesirini yitirmiş gibi. Tavırlar, duruş, gizemli bir şekilde hissettirmek daha inandırıcı gelir olmuş. Belki de bu yaşadıklarıma dayalı, bilemiyorum ama cidden, bağıra bağıra söylenen sözler, şov yapan tavırlar zerre etkilemiyor beni. Bunları yapanların yanımda ve hayatımda olmamaları ayrı bir mutluluk ve huzur kaynağı.. 🍀🍀
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀
#AşklaBaşla ❤️❤️
https://music. youtube. com/watch? v=BPHTj90LJmE&feature=share
Teşekkürler bu güzel yorum için 🌺
Düşündürücü soru için asıl ben teşekkür ediyorum 🦋🦋
Çok teşekkürler 🍀🍀
Rica ederim 🌺
Bir kaç belli belirsiz anı kaldı sadece, onlarda arada sırada akıla gelen ve geçip giden etkisini kaybetmiş yığınlar haline dönüştü. Sanırım en üzücü olanı da bu oluyor, senin için kıymetli olan ya da zamanında gerçekten duygular beslediğin insandan geriye sadece bir avuç anı kırıntısı kalması...
Yanımda değiller, durmaları için bir sebep yoktu gözümde de zaten. Olması gereken oldu, yaşanması gereken yaşandı o kadar...
Bana seni seviyorum diyenler yanımda ve iyi ki varlar.. Eşim ailem sevdiklerim iyi ki..
Sizin adınıza çok sevindim 🌺🙏
Teşekkür ederim
Yaşıyorsunuz bu hayatı :D
Cevap
17Cevap
"Seni asla bırakmam" diyenler ilk bırakanlar oluyor zaten.
Ama olması gerekenler yanımda bırakmam diyenler yanımda olmasada olur.
O her zaman yanımda durdu ama maalesef bazen sevgi yetmiyor ve onun yanında olamadım..
Yapacak bi şey yok. Hayat devam ediyor))
Kimse bana seni seviyorum demedi
Sevseydi yanımda olurdu. Yanımda olmadığına göre sevmemiş. Hatırlar kaybolmadı ama onlarda kaybolur yavaş yavaş, kaybetirirler elbet bir gün. Bende insanım sonuçta ömür boyu yasını tutacak değilim. Sevmek ve sevilmek herkesin hakkın. Benimki de can sonuçta.🙂
Kimi doğduğum günden kimi çocukluğumdan kimi okul arkadaşlığımdan kimi de tanıdığımdan bu yana yanımdalar her daim. Yanımda olanlar zaten her gün neredeyse arayıp hal hatır sorarlar. Karşıt cins açısından soruyorsan onlar bir gün bırakıp giderler emin ol. 😃
Laf olsun diye "Seni seviyorum." diyenler yanımda değil. Ancak çıkarları varken geliyorlar.
Sadece bazen anlaşamayıp tartışsakta, karşılıklı sabır ve hoşgörü gösterdiğimiz bir kaç insan yanımda.
Çok uzaklarda. Gözlerim de miyop zaten göremiyorum 😂
Gözlük yazdıralım sana 😅
Bizi anca ölüm ayırır sana özel mezar kazdım diyen bile arkasına bakmadan çekti gitti çok yalvardım gitme diye ama o sözü başkası duysa korkardı bu beni mi öldürcek diye. Bizimki de çekti gitti işte 😂
Aileniz hariç , (anne baba kardeş ) seni seviyorum diyen herkes yanınızda olmayabilir , bunun farkında olursanız, kimse sizi üzemez…
Sevgi herkesin diline yapışmış gereksiz bir kelimeye dönüştü. Öylesine diyorlar işte;ne yanımızda falan olacaklar 😒
Aile dışında herkes gider hatta aile bile gidebilir. O yüzden insan aynanın karşısına geçip tüm samimiyeti ile ilk önce kendine bunu soyluyebilmeli ki hiç yalnız kalmaz o zaman
Seni seviyorum, seni asla bırakmam vs gibi cümleler sarfeden insanlardan oluşan bir mezarlık var içimde
Artık "canım" lafı gibi ağza pelesenk olmuş. İçimi titretmiyor.
Ben yanımda tutmak istememişim onun için yanimda değillerdir
Sevgi zekâ işidir derim hep. Seni seviyorum cümlesine inanan var mıdır hâlâ bilmem ama genelde seviyorum diyenler birkaç hafta seviyorlar sonra bir anda puuf
Kararsızım bu konuda.
Evet iyi ki varsın diyenler gidiyor genelde.
Yalan söylüyor bee. İnanma 😂😂
Cidden mi 😅
Tabi ki. Sen inandın mı yoksa..😂😂
Hayır 😅
Aferin.. dinle beni sen 😂😂
Yoo değiller halaa nefes alıyor namıssızlar sjs
😅😅
Evet çok şükür yanımdalar
Evet yanımda
Seviyorum diyen yoktu ki önce o lafı duyalım.
Değiller🤓
Bazıları degil istrmedim cünkü gerek yokkk
kendim
hep yanımdayım
Yanımda kimse yok annem var yalnızca
Ailem harici kimsenin sevgisine inanmıyorum
Yanımda şu an
Çok şanslı biri ))
Değil yanımda
yanımda şükür
Hayır değiller
Evet yanımda