Eski sevgilimin geri dönüp yardım istemesi?

eski sevgilm daha 3. sınftaçıkmştım ama pişmanlığım o benim neyse ayrılmıştık başka biriyle çıktım sonra bir kaç nedenden dolayı ayrıldık ve eski sevgilm geri döndü ben sevmiyordum ama kabul ettim sonra benden sıkışık oldugunu söyledi ve para istedi 100 tl neyse ben iyi anlamda anliyim dedm içime fesatlık yapmadım. sonra baktım bu hafta yine isteyebilirm dedi ben tabi kıllandım yani bir erkek böyle bir kızdan daha yeni 100 vermiştim çünkü bende de yoktu utanıyorum falan kusura bakma falan biz bir aileyiz falan diyordu sonra ben başka bir bahaneyle bitrdim para vermemek için beni kandırmaması için kırılmasın diye ona demedm para istiyorsun diye sonra ayrıldıgım sevglmle barıştık ben zaten onu seviyordum bununla bir yanlış karardı çıktım zaten 1 hafta sürmedi ayrılmıştık eskisiyle neyse geçen hafta mesaj attı işte seviyorum bilmem ne benm sevglmde bilmiyor tabi söylemedm söylesem katil olur sonra para istedi yine 100 den fazla bulsam çok iyi olur dedi ve ben ona tamam demştim bulmaya çalışırım ama bunun sevglmn haberi yok sonra mesaj atmış feysten ben dondurdum ve iletişimimi kestim bu sabah mesaj atmış telefonuma kaç kere mesaj attım feyse gir diye ihtiyacm olmasa istemezdm neyse tamam hiç bişey demedm doğrumu yaptım sizce çünkü benmde param yok hem sevgilimi kandırmak istemiyorum :(
Eski sevgilimin geri dönüp yardım istemesi?