Aşk İlişkileri 1 ay Kız arkadaşım ile haftaya tanışma günümüz! Böyle bir hediye yaptırdım, kargo ile göndereceğim. Hoşuna gider mi sizce 🤗? BɪʀSᴏʟᴄᴜ Xper 4 Takip Et FacebookTwitter 00 İlk defa hediye alıyorum. Saat, kolye vs gibi klasik bir şey olmasın istedim 🥰 Güncellemeler: Takip Et 00 Paylaş FacebookTwitter Kız arkadaşım ile haftaya tanışma günümüz! Böyle bir hediye yaptırdım, kargo ile göndereceğim. Hoşuna gider mi sizce 🤗? 32 Görüşünü yaz
lotus-patra | Aşk İlişkileri konusunda 1,4b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Ohaa bana da böyle bir hediye yollansa çok mutlu olurum çikolata candır.Görmek bile heyecan yaratır ben de :) Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi BɪʀSᴏʟᴄᴜ 1 ay İnşallah size çok daha güzelini alır enişte bey 😂🙏🏼
Lütfetmedinizefenim | Aşk İlişkileri konusunda 4,8b görüş paylaştı. Guru 1 ay Aşırı fazla yapma bence Seni seviyorum yazısını hiç göturme Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Lütfetmedinizefenim 1 ay He ben ilk defa buluşuyorsunuz sandım pardon 20 bin tl Kapitallere veren solci kardeş Lütfetmedinizefenim 1 ay Güzel olmuş bu arada eline sağlık
Sükût_uHayâl | Aşk İlişkileri konusunda 250 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Bence çok hoş alışılmışın dışında. Umarım hoşuna gider. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
omerfarukkucuk3535 Xper 1 1 ay Bence hoşuna gider, ama dikkat etsin; şeker komasına girmesin. 😁 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum BɪʀSᴏʟᴄᴜ 1 ay Bir günde yemez herhalde 😂
bilinmeyen1iii | Aşk İlişkileri konusunda 232 görüş paylaştı. Xper 5 1 ay Ne romantik erkekler var, gider evet Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi BɪʀSᴏʟᴄᴜ 1 ay Teşekkür ederim 🤗
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32Ohaa bana da böyle bir hediye yollansa çok mutlu olurum çikolata candır.
Görmek bile heyecan yaratır ben de :)
İnşallah size çok daha güzelini alır enişte bey 😂🙏🏼
Aşırı fazla yapma bence
Seni seviyorum yazısını hiç göturme
He ben ilk defa buluşuyorsunuz sandım pardon
20 bin tl Kapitallere veren solci kardeş
Güzel olmuş bu arada eline sağlık
Bence çok hoş alışılmışın dışında. Umarım hoşuna gider.
Bence hoşuna gider, ama dikkat etsin; şeker komasına girmesin. 😁
Bir günde yemez herhalde 😂
Ne romantik erkekler var, gider evet
Teşekkür ederim 🤗