KAFAM KARIŞIK, TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIR MISINIZ?

Bir kızla beraberdim yaklaşık 7 aydan beri. ilk 1 ay arkadaş 2 ay flört 2 ay ayrı kaldık sonra beni yeniden aradı yeniden konuşmaya başlayıp sevgili olduk. Her konuda her şeyi yaşadık secxting olsun, karşılıklı iltifat olsun, anneme bile sosyal medyadan istek atmak istedi bayramda ve anneler gününde yazdı. her şey güzel gidiyordu sonra bir anda değişti seni çok seviyorum ama heyecanlı değilim dedi geçen hafta. aşka dair bi şey hissedemiyorum sana karşı dedi. normal arkadaşım gibisin dedi. bu uzun zamandır böyle, sen bana o kadar iltifat ederken karşılıksız bırakamazdım dedi. geçen gün bana aşık olduğunu söylemişti onu hatırlattım o an öyle hissediyordum, sen sürekli dediğin için ben de kendimi demeye mecbur hissediyordum falan dedi. sonra konuştuk daha çok görüşelim falan dedim konuyu kapattık 3-4 gün sonra bi daha açıldı arkadaş olalım artık yazdı bana. aradım anlayışla karşıla falan dedi. ben de peki ne diyeyim dedim. kısacası iyi birisin, ama aşka dair bi şeyler hissedemiyorum dedi ve arkadaş kalalım diyerek ayrıldı. ne anlarsınız bu durumdan, geri dönme ihtimali nedir, bir anda değişip böyle yapmasının sebebi nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıca ben bu kıza çok aşık oldum, 2 ay ayrı kalmamızın sebebi de yanlış bir kaç cümle söyledim çok kırdım kendisini o yüzden ama sonra geri aradı barıştık. son bir haftada kendini benden çok soğuttu şu an üzgünüm biraz düşünüyorum hala onu ama çok kötü de değilim 2 aylık ayrı kaldığımız süreçte çok kötüydüm sonra da barıştık onda.
KAFAM KARIŞIK, TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIR MISINIZ?