Güncellemeler
+1 yıl
ayrıca ben bu kıza çok aşık oldum, 2 ay ayrı kalmamızın sebebi de yanlış bir kaç cümle söyledim çok kırdım kendisini o yüzden ama sonra geri aradı barıştık. son bir haftada kendini benden çok soğuttu şu an üzgünüm biraz düşünüyorum hala onu ama çok kötü de değilim 2 aylık ayrı kaldığımız süreçte çok kötüydüm sonra da barıştık onda.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
1- Hayatında başka birisi olabilir
2- Fazla üzerine düştün ve bu ondan sıkıldı. Bence bu ihtimal oldukça yüksek. Sonuçta kaçan kovalanır.
Bu olay üzerinden değilde, 7 aylık ilişkimin üzerinden, kızı da tanıdığım bildiğim kadarıyla ve tabi benim de fazla üzerine düşmem ve çok ilgiye boğmamdan dolayı 2. ihtimal üzerinde duruyorum. Peki şu an bu durumda ne yapmalıyım? Hiç bir şey yapmayı düşünmüyorum ama ben ilgiyi kesince yazmayınca geri döner mi sence?
Bence de hiçbir şey yapma sosyal medyada falan fotoğraf falan paylaş 'bak benim umrumda değil ben hayatıma gayet güzel devam ediyorum' havası ver. Bir de biraz takıntı yapmışsın bu kızı sanki eğer öyleyse bundan vazgeç lütfen. Yeni ilişkilere açık ol. Kız seni seviyorsa yazar zaten. Sen koşma kıza.
Benim ilk ciddi ilişkimdi ve çok bağlandım. Sanırım biraz dediğin gibi takıntı da var her sabah okulda giderken evlerinin önünden geçiyorum ve camlarına bakıyorum istemsizce. Ben kişisel olarak fiziğini de yüzünü de kişiliğini de çok beğeniyorum ama ortalamaya bakılınca aslında 10/6.5-7 lik bir kız. Yani ben çok beğeniyorum ama hiç beğenmeyen arkadaşlarımda var güzel diyenlerde. Bu durumun sebebi sanırım aşık olmam ve bunu biraz takıntıya dönüşmesi. Yani gerçekten görsen var ya neleri konuştuk, birbirimize neler dedik, senden çok hoşlanıyorumlar falan. Anneme sosyal medyadan istek atmak istedi attı, anneler gününde bayramda yazdı ama ayrılırken bunların hepsini önemsiz gördü. Gayet sakince normal bi şeymiş gibi ayrıldı. Ben de böyle olmasına asla anlam veremedim.
Belki de bütün bunları çok hızlı yaşadığınız için bunalmıştır. Ayrıca sana karşı hisleri bittiyse hiçbir şey olmamış gibi ayrılması normal.
Geçen hafta Cuma günü gece telefonda 3.5 saat falan konuştuk. Cinsellik falan da vardı ve ben sana aşık oldum falan dedi. Pazar günü ise sana karşı aşk dolu, aşık hissedemiyorum dedi. Cuma günü konuştuğumu hatırlattığımda birisi seni çok seviyor, aşık ve sürekli ilgi gösteriyorsa sen de ona bir şeyler demem mecburiyetine düşüyosun dedi bana dün ayrılırken telefonda. Yani diyorum ya iyiyken çok iyiydik, çok hoşlanıyorum, çok seviyorum diyordu. En son Cuma günü de aşık oldum dedi. Pazar günü ne oldu ne bitti anlamadım böyle bir konuyu açtı bana. Ya ilgiden çok sıkıldı veya aynı şeylerden sıkıldı ve bitirdi.
Her şey olabilir. Sen akışına bırak yoksa bu işin içinden çıkılmaz kafayı yersin.
Aynen ya en iyisi kolay olmasa bile unutmaya çalışıp yoluma bakmak. O bi şeyleri görmezden gelerek ayrılabiliyorsa hiç değer vermemiş anlamına çıkıyor. Bana değer vermeyen birinin neden peşinden koşayım ki. Peki belli olmaz yazdı diyelim sence ne yapmalıyım? Aşık değilim, aşık hissedemiyorum diyen birisiniyle devam etmeli miyim? Bunu konuşmak için çok erken daha yazacağı bile meçhul ama bu konu da da kafam karışık. Sence?
Dediklerinin hepsinde haklısın. Sana yazarsa da ağırdan al çok yakın davranma biraz koşsun peşinden. Baktın ki sana sıcak davranıyor, peşinden geliyor o zaman biraz yakın davran ama acele etme sakın. Ama olurda biraz yazıp bıraktı anla ki sen sadece onun için alışkanlıksın, önüne bak yeni kızlar tanı.
Yazdıkların çok kafama yatıyor ve çok mantıklı konuşuyosun. İlişki uzmanı falan mısın ya hahah
Eheheh teşekkür ederim. İyi gözlem yapıyorum diyelim.
Hahah öyle diyelim. Normalde ben bu kız olmadan önce çok sert biriydim. Kız kuzenimle aynı sınıftayız, onun kız arkadaşları bile benim için ne kadar soğuk ne kadar sert , korkuyorum diyenler falan bile vardı. Ama bu kızla beraber kırmaya korkuyordum bildiğin. Bana düz bi şekilde iyi geceler yazsa olsun yazdı diyip yatıyordum. Bak gerçekten aşık olmasam umurumda olmaz, iyi geceler yazmıyor mu güle güle o zaman derim seni mi çekeceğim derim. Ama çok aşık oldum ağzıma da etse çekecek duruma geldim. İşte geçen pazara kadar geceleri bile nasıl iyi geceler mesajları atıyorduk birbirimize. Hatta pazar sabahı bile günaydın asko yazmıştı kendisi. Pazar günü ne oldu ne bittiyse o günden dün ayrıldığımıza kadar ig falan yazmaya başladı. Pazardan beri kendisininden soğutmaya çalıştı. Bakalım neler olacak
İyi geceler sana yine bi şeyler danışacağım. Bugün Tvden bi şeyler oynuyordum konsol oyunu onu attım snap olarak, snapimi açtı hemen kendisi de sadece bana (snap puanından anlıyorum sadece bana attığını) bilgisayarından video izlediğini çekip atmış. Herhangi bir tepki vermedim, 20-25 dakika sonra açtım snapi de yani sence neden böyle bi şey yapıyor? Arkadaşlarıma sordum peşinden koşturmak için senin ona yazmanı istediği için atıyor sana özel dediler. Sence?
Merhaba yeni gördüm mesajını. Arkadaşların haklı olabilir. Muhtemelem senin ona yazmana alıştı onun için yine yazmanı istiyor. Bırak biraz koşsun peşinden bence.
Yani ben de anlamlandıramadığım için soruyorum. Günde böyle 2-3 snap atıyor bana özel. Sanırım yazmamı istiyor onun için.
Hatta sabah okula giderken arabayı çekip attım kendisi de yine sadece bana kendisini ve arabayı çekip attı yani böyle bir şey yapması neye işaret sence? Hiçbir şekilde yazmazsam geri yazar gibi mi
Canım ben müneccim değilim ama senin bu kızı bu kadar kafaya takmış olman da hiç normal değil iyice takıntı yaptın bunu.
:D Kral başka biri var yazık üzülüyorum biz bu senaryoyu daha kaç kere izleyeceğiz üzüldüm vallaha :/
valla mı reis ya. snapten ekli ben de bugün arkadaşıyla içki içtiler falan hiç başka birisi varmış vibesi vermedi daha önceki ilişkisinden de aldatılarak ayrıldı yani tabi beni aldatmış demiyorum ama başkası vardır diye mi böyle yaptı sence
Kral seni niye o zaman arkadaş olarak görüyorum demiş altında bir şey var başka biriyle birlikte olur en kısa zamanda merak etme. Sana tavsiyem haz vermeye bak tekrardan birlikte olabilir seviyorsan ama.
Seni çok seviyorum ama bir türlü arkadaşımdan ötesine geçemiyorum dedi. heyecanlı hissetmiyorum aşk dolu hissedemiyorum sana karşı dedi. ve ayrılırken ne bir üzüntü belirtisi ne başka bi şey vardı direkt normalmiş gibi ayrıldı. ben kızın 6-7inci ilişkisiydim o ise benim ilk ciddi anlamda ilişkimdi. bu konuları detaylıca anlattığım bir arkadaşım ilk aşık hissedemiyorum dediğinde max 1 hafta içinde ayrılacak dedi öyle de oldu. ayrıldığını söylediğim de ise max 2 ay geri yazar sana dedi. yani kral var ya aşığım nasıl her cümlem aşkım diye kırmadan incitmeden davranmaya çalıştım, son 1 haftadır beni soğutmaya çalışıyodu kendisinden iyi geceler falan demiyordu altında bir şey var diyorum ama kendime de yediremiyorum başkasının olmasını.
Hayat böyle kral daha çok şey göreceksin. O senin ilkin belki ama onu kaç ilişkisi olmuş. Sana üzüldüm vallaha çok kötü bir durum.
ya biliyorum 3-5 ay sonra eşekmişim canımı sıktığıma değmezmiş diyeceğim ama çok sevdim bunu atlayamıyorum sadece. yani bak anneme bile yazmış neler neler yapmışız hiçbirini değerli saymayıp ayrıldı hiçbirine önem vermedi
Kral kadın milleti böyle yapılacak bir şey yok sen şimdilik bekle seviyorsa zaten tekrardan döner sevmişse dönmez ve sevgili yapar üzüldüm senin adına takma yenisini bulursun olmuyorsa emin ol Allah sana daha iyisini verercek sabret.
Sevmemişse dönmez yazım yanlışı pardon
bana aşık olamıyorum diyen, 7 ayı hiçe sayan birini de yeniden yazdığında devam edebilecek miyim o konuda da kafam karışık.
Kral kızlar ciddiyim sert erkekleri seviyor sert konuşucan sevdiğini gösterdiğin zaman kaçar
Çok ilgi gösterdim, sürekli çok sevdiğimi söyledim, artık bi şey yazmayacağım bakalım boşluğa düşüp geri yazacak mı? Hiç umut bağlamayacağım hiç yazmayacakmış gibi davranıcam ama yazabilir ihtimali de var tabi bence. Sence kral?
Seviyorsan gelir kral elbet sen bekle seni cepte olarak gömüş yani istediğim zaman senle olurum kafasına girmiş bekle seviyorsa gelecektir
inşallah kral , şimdi bu bende sosyal medya olarak her yerde ekli napayım sence kalsın mı, çıkartmak saçma olur gibi geliyor
Takipten çıkarmak çoçukça bir şey sakın yapma hikayelerine bakma ağır ol günlük yaşantına devam et ödün verme ayık ol
Eyvallah kral ya valla çok yardımcı oldun teşekkür ederim yine bir gelişme olursa yazarım bildirim düşer zaten. Dediğin gibi yapıcam çok sağ olll
Kral pozitif tut kendini biliyorum seviyorsun bende sevdiğimi mi kaybettim zor. Biz öbür karaktersiz insanlar gibi değiliz çakıp bırakamıyoruz, bakmaya kıyamıyoruz biz. Ondan biz çok kaybettik ama karakterimiz kazandı :D şu an aynı frekastasınız, telapi gibi yani sen onu düşündüğün zaman ona sinyal gidiyor ona göre pozitif düşün. Kaybersenden yıpranma tek isteği bu biz de çok çektik ama unutmayı başardık yapılacak bir şey sağlık olsun olmayınca olmuyor. Hadi Allah'a emanet.
Valla bu sinyal, düşünce işi harbiden gerçek kral ya. 2 ay ayrı kaldık her gün gece yatmadan düşünüyordum, barıştığımızda çoğu gece yatmadan aklıma geliyordun dedi. Yani ben de enerji gönderdiğimi düşünüyorum. Bu kız için camiye gidip dua bile ettim ondan sonra barıştık falan hatta. Ama nasip dediğin gibi bazen olmayınca olmuyor.
Sen bu kızı sevdiğin an onun gözünde bir hiç olursun. Kız belli ki flörtöz birisi sakın sevdiğini hissettirme. Direk ona takılmalık bir kız gibi yaklaş keyfine bak yoksa üzülürsün.
reis çok sevdim ya. ağlayacak kadar aşıktım. telefonda bile ağladım kendisine. her fırsatta sırılsıklam aşık olduğumu söyledim. ama böyle yapınca kaybediyorsun sanırım
Valla maalesef öyle.
Kadınlar köpek olmak ister sevildiğini duymak ister ama duyduğunda soğumaya başlar.
Keşke böyle olmasa ama durum böyle.
Sen tekrardan onu takıldığın kız gibi gör sonra terket.
Bırak o peşinden koşsun
Anlattığım 3 arkadaşımda (birisi kız) öyle diyor. Kaçan kovalanır bundan sonra normal hayatını yaşıyormuş gibi görmezden gelerek devam et dediler. Zaten arkadaş kalalım dedi eğer biraz sevmişse ve özlerse yapamıyorum ayağına yazar diyorlar. Yani en çok üzüldüğüm de gözümde bu kadar yüceltmişken, başka kızlar hakkında bile kendi içimden yorum yapmaya çekinirken böyle olması beni çok yıprattı. Kesinlikle çok üzgün değilim ama bir his var içimde üzgünlük de değil boşluk da değil. Beni hiçe saydı o kadar şey yaşadık anneme anlattım, bayramını anneler gününü kutladı ama hepsini yok sayarak ayrıldı benden. En çok bunlar koyuyor.