net ayrılırım en babasından bi boş ver çekip bir daha da benim yanımda yöremde yamacımda dolanamaz bunu 1 kere yapması bile yeter 1 kere yapan hep yapar herkese yapar o köprüyü geçmiştir o kadar ahlaksız, hain, vicdansız ve ş3refsiz olabilmiş kendine yedirebilmiştir bunu 1 kere yapabilmesi fazlasıyla yeterlidir zira bazı şeyler tek sıkımlıktır 1 kişiyi 1 den fazla kere öldüremez veya ölemezsin dimi? bu da o kapıya çıkar aldatmak bir huy değildir bir suç, bir zalimlik, bir kansızlık, bir yanlış ve bir günahtır.
Aldatılmıştım, ilişkiyi bitirdim. Bir daha yapmayacağını söyledi ama bir daha yapmasa bile güvenim geri gelmeyeceği için dönmedim. Çok seviyor ve hala onunla olmak istiyorsanız aldatmasını yakaladığınızda bence kesinlikle görmezlikten gelmemelisiniz. Eğer görmezlikten gelirseniz "Ben ne yaparsam yapayım o zaten orada beni bekliyor." der. Erkekler için aldatmak siz orada, onu bekliyorken güzel. Sizi gerçekten seviyorsa ve sizi kaybedeceğine gerçekten inanırsa o aldattığı şahısla ilişkisini keser. Bir daha ki sefere de "Ben şununla takılırım, onlarla konuşurum ama bu kadının hiç şakası yok, gözümün yaşına bakmaz beni bırakır. Ayağımı denk alıyım." der ve vazgeçer aldatmaktan. (Eğer gerçekten seviyorsa!!)
Öğrendiğim an bozuntuya vermem bir delil bulurum ve bu sırada da ben de onu en yakınıyla çatır çatır aldatırım sonra öğrenmesini sağlarım. Öğrendiğinde büyük ihtimalle sen beni nasıl aldatırsın diyerek mağdur edebiyatı yapacaktır, elimdeki onun beni aldattığına dair kanıtlarımı gösterir öyle ayrılırım. Asla görmezden gelmem, intikamımı almadan da ayrılmam.
Hiç çaktırmam iyi olurum rahat olması için, çünkü takip ettirip kayda almayı planlarım ve elime geçince 7 ceddine rezil ederim. O da yetmez, vakti gelince yolunu keserler. O da yetmez, vakti gelince aracı perte çıkar. Benim kimseye yanlışım olmaz, iyiyle melek gibiyim ama kendini uyanık sanana karşı ızdırap olurum. Bunu da önceden bilsin bilmesin umrumda olmaz.
Yok hayır olmadı tabii ki. Böyle bir şey olsa da kesinlikle sessiz kalamam. Seversen seveyim istersem en büyük aşığı olayım biri beni aldatırken görmezden gelemem. Henüz bu kadar geniş bir insan olmadım.
Görmemezlikten gelmedim, daima sorguladım. Fakat daima üstünü kapatıp geçiştirmeye çalıştı, kendini bir şekilde affettirip sözler verdi. Evet, hani şu hiçbir zaman yerine gelmeyecek olan sözler.
Aldatılmadım.Öyle bir şey olmasın İnşallah. Ama kesinlikle ayrılırım. Karakter yoksunu biri ile olmam.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aldatıldığım bir dönem olmuştu. Görmezden gelemezdim , intikam peşinde koştum diyebilirim. Velhasıl kelam şimdi ki aklım olsa aldatılırsam direk terk ederim. İntikam pesinde koşmak kendine intikam oluyor
Şüphesi Bile Bitirmem İçin Gerekçedir. Sevgimden Kahrolmama Rağmen Terkettim. Bir Daha Olsa Yine Yaparım. Aldattı Demiyorum Şüphesi Bile Beni Ziyan Eder. Onca Zaman Bana O Sadakati Verememekte Onun Suçuydu.
Hayır aldatoldim yüzüne vurdum ayrıldık ama doğruları kılıfına uydurdu tekrar barıştık bnde yalan soyleidgini bile bile bisey dmedim sadece Timama dedim buda sayılır bnce