Hayır, kim olursa olsun bir geri durmama neden olabilir. O tür bir platforma takılan birisiyle olamam. Önyargıdan ziyade fazla farklı olduğumuz için olamam...
Sevgili demeyeyim insanların sevgili anlayışları farklı benim düşüncem kalbimde olacak kişi karakteri ar edebi ile kalbimdeki tahta oturmaya layık birisi olmalı nerde görülmüş tahta oturmuş şaklaban ben kendini para veya eğlenceler uğruna şaklaban eden kişiyle kendimi şaklaban edemem
tiktok çekmesinde problem yok ama bu tür şeyler para için yapılıyor genelde hadi video çekeyim demekten bana bay gelir aynı şey youtube için de geçerli mecraya özel değil, bu şekilde para kazanan birine ayak uyduramam bn
Tiktok dilencileri Ahmetddd abeeqaqa gelir mi bir gözlük araba ayıcık Ahmet abe3emö diye abuk subuk şekillere tencere tava kafasına savaşmayı bilmeyen atanamamış yeni çeri moduna girenler uzak dursun bir zahmet
Ben ön yargılı değilim, olabilir tabi , herkesin öğreteceği birşeyler şeyler vardır size
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ola bilir ama aradaki ilişki sevgi olmaz😅 zaten tiktokerlarin tek yapabildiyi en azindan oyle sandiklari sey insanlari azdırmak. Bunu benim icin yapan birisi olmasini isterdim koşede dursun