FFikir almak danışmak?

• Eşimle severek evlendik 3.5 ay evli kaldık ve birçok sebepten dolayı ayrıldık aile sebepleri maddiyat manevi sıkıntı derken Bi şekilde özet olarak yolumuz ayrıldı tabi isteyenlerde oldu olmadı evlenmemizi kimseyi dinlemeyip o an heyecan o an ki mutluluk mu derler sevgi de olunca kimseyi geri dinlemedik 2.3 senedir tanışırız nişanlandık ayrılmıştık şimdi sole Bi psikoloji oldu bende sanki Bi yıkım illa ki çünkü o insan için aileni sildin geçtin onu kaybetmemek için onu değerli kıldın kimseyi görmezden geldim duymadım çünkü inanmıştım geri ona ama yaşadıklarımdan öğrendiğim sonralar değmezmiş o direkten kestirmeden ailesini seçti hemen boşanmak istedi dava acti hemde nedensiz ve pisman asla değilim keşkelerim çok onun için sırf biz sülalesiyle aynı evdeydik maddiyattan ötürü ve ilerleyen zamanlarda birini sevince bana ne bileyim engelmiş gibi geliyor bu durum çok şükür çocuğumuz yok tabii sonu güzel olsun isterdim sevdiğimdi sonuçta Bi nevi sorumluluk sahibi olmustum onla olduğum için mutluydum Bi hava vardı dediğiniz gibi olmadı filan çevreme ama hepsi haklı çıktı hep annem derdi beni gormezdi zaten rahat bir insanlardı hepsi
FFikir almak danışmak?