Selam KS ahalisi! Bu soruyu her iki cinsiyet açısından da soruyorum. Nerde akşam orada sabah, belli bir hayat rutini olmayan, plansız ve spontane yaşamayı seven insanlar diğerlerine göre daha mı fazla ilgi çekiyor? Bu konudaki fikirleriniz nelerdir?Kaybedenler Kulübünden bir replik: Biz prensip olarak düşünmüyoruz...
Hızlı yaşayan kuralsız tipler daha mı çok ilgi çekiyor?
Hayır o denli savruk hayatlar dikkatimi zerre çekmez fakat anlık yaşayan ve zamanının kıymetini iyi bilen insanlara karşı sempatim var, benim de yaptığım şey tam olarak bu. Sorumlulukları komple görmezden gelmek değil kastım fakat hayatın karmaşasına ve koşturmasına rağmen ikisini aynı anda yürütebilmek gerek, bu da ayrı bir meziyet zaten...
Hayır desem, dürüst bir cevap vermiş olmayacağım. İnsan ne kadar sakin, basit bir hayat yaşamak istese de içerisinde bir yerlerde, bir an bile olsa ‘kurallar çiğnenmek içindir.’ demek isteyen bir tarafı vardır. Kanımız bazen adrenalin patlaması yaşamak istiyor olabilir ki doğal buluyorum bunu. Monoton bir hayatı olan ve artık değişim isteyen biri için bu insanlar birer nimet. Şahsen bana bu tipler arada bir özgürlüğü simgelese de çoğunlukla sorumluluklardan kaçma ve bir şeylere bağlanmaktan korkmayı da çağrıştırıyor. Her zaman iç çekerek izlemiyorum, bazen her şeyi bırakıp gitme evresinde olursun ya hani, işte o zaman imrenerek baktığımı söyleyebilirim...
Şu görüşlere baktıgın zaman direkt şeyi görüyorsun. Kızların söyledikleri ile yaptıkları tam ters.
İstisnasız hepsi sevmem, ilgimi çekmez demiş ama külliyen yalan. Free takılan erkek özgüvenli oluyor. Kimseye karşı herhangi bir sorumlulukta taşımadığı için kızların ilgisini kolay çekiyor. Bahsettiğin kişilerin birçoğu ekonomik özgürlüğünü eline almış kişiler oluyor. Bu da ayrıca cazip hale getiriyor bu kişileri.
Yani özellikle Z kuşağının böyle tiplere karşı zaafı olduğunu düşünüyordum, biraz da bunun için sordum soruyu ama dediğin gibi, burada yok diyen, dışarıda belki karşısına çıksa etkilenebilir..
Etkileniyor zaten. Z kuşağıyla da alakası yok. Kadının fıtratında var bu. Bi söz var " kadınlar holding sahipleri ile evlenmek ister. Bu istekleri gerçekleştiğinde de o patronu şöförleri ile aldatırlar."
Şimdi ben bir erkek olarak şahsen böyle bir kadınla birlikte olmak istemem. Yani böyle yaşayan kadınların kötü olduğundan değil bunu kastetmiyorum. Enerji olarak birbirimize ayak uyduramayiz çünkü. Benim için daha durağın ve nerede olduğu belli olan kadınlar daha çekici geliyor. Hani derler ya birazcık ev kızım tarzında tam olarak böyle.
Normal hayatta sakin olmalı belli yerlerde yırtıcı ve fırlama olması iyidir djjdjd onun dışında normal böyle olduğu yerde kalsın biblo gibi nereye koyarsam orada dursun para kazansın Ben onu mutlu ederim kdjdj
Bu devirde öyle tabi ama çoğu anne, babadan geçinen tipler. Kendi çabasıyla biryerlere gelip biseylere sahip olan çok az. Şöyle de bir söz var ki, hızlı yaşa ki cenazen yakışıklı olsun
Bence evet özellikle de belli bir yaşa kadar daha çok ilgi çekiyor. Aslında sonrasında da gi çekse de bu durum artık olumlu bir ilgiden olumsuz bir ilgiye doğru evriliyor.
Benim de genel olarak izlenimim bu yönde. Yani yaş ilerledikçe bu tipler heyecan verici tipler olmaktan daha ziyade sorumluluk almaktan kaçan ve başına buyruk tipler olarak tanımlandığı için yavaş yavaş bunlara olan talep de düşme eğilimi gösteriyor..
Kendi adıma konuşursam belirsizler içerisinde yaşayan bir insanla yapamam. Kimi insan tarafından daha çok ilgi görüyorlar ben de farkındayım lakin hiç benlik bir hayat biçimi değil gelemem.
Kimin ilgisini çekiyor bilmiyorum ama ben iticii buluuyorum ya😏 Ayrıca böyle tipler bende sorumsuz izlenimiii oluşturuyor pek sağlıklı bir yaşam tarzı olarak görmüyorum. 🤷🏻♀️
prensip sahibi bilinçli kişilikler ilgimi çeker Hayattan bir beklentisi olan idealleri olan fedakar falan yani mesela çalışan ailesine kuçuk yaşta bile destek olmak için çaba gösteren biri dikkatimi çeker yani ailesinin kıymetini değerini bilen biri mantıken benimde değerimi bilir bilmiyorum bu mantıkla duşünüyorum doğru mu yanlıs mı düşünüyorum onu zaman gösterir
Şimdi ben 1 yıldır bir kızla birlikteyim bu kız geçenlerde bir çocuğun paylaşımını beğenmiş (instagtam da yakiskli erkek profilleri oluyor ya 7 8 bin takipcili). Sordum işte bunu neden beğendin fslan diye, şey dedi biz arkadaşımla hep bakıyoruz böyle erkeklere falan dedi , ve buna eğlenceli dedi sizce ne yapmalıyım, terk etsem haklı miyim
@Dhhdhs Instagram kullanmıyorum. Yani erkek arkadaşına başka erkeklere baktığını iç geçirerek anlatması hoş değil bu yaptığı çocukluk mu arsızlık mı bilmiyorum bu durum seni huzursuz ediyorsa ayrıl bunun devamı gelir