Aşk İlişkileri 30 yaşında amca bana görücü gelmek istiyormuş, ne yapıcam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben 23 yaşında beybiyim🥺Amcayı kırmadan nasıl Red ederim 30 yaşında amca bana görücü gelmek istiyormuş, ne yapıcam? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bordomaviyeşil Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. 30 yaş amca değil bence ya abartma eğer büyük göstermiyorsa ve karakteri de sana uygunsa neden olmasın ama eğer ki bu konuda kesin sınırların varsa uygun bi dille istemediğini söyle 0 0 Yorumla
occiditpassionis95 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Girerken amcaa yürüyebilecek misiin koluna gireyim mi filan de 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Küçül de cebine gir amcanın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 23 yas evde kalmış gibisin 30 normal senin için son şansın aldin aldin almadın 40 yas dullar gelir isremeye 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. 30 yaş çok yaşlı değil öyle düşünme 😊 0 0 Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Ben beybiyim daha sana fazla gelirim amca de :D 0 0 Yorumla
Yorgunum888 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne amcası sen onun teyzesisin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 7 sene sonra teyze olucan 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu neyin gururu baby 18 yaştır. Sen yengesin 18 yaşa göre kendini havalarda görme.
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. beybi amcalara gidiyor +18 yayında sdfdsfsd 0 0 Yorumla
Alfa_35 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. belki tipi genctir kizim😀sende cok kücuk degilsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
30 yaş amca değil bence ya abartma eğer büyük göstermiyorsa ve karakteri de sana uygunsa neden olmasın ama eğer ki bu konuda kesin sınırların varsa uygun bi dille istemediğini söyle
Girerken amcaa yürüyebilecek misiin koluna gireyim mi filan de
Küçül de cebine gir amcanın
23 yas evde kalmış gibisin 30 normal senin için son şansın aldin aldin almadın 40 yas dullar gelir isremeye
23 ve 30 yaş arası bence abi olur. Amca fazla sanki
30 yaş çok yaşlı değil öyle düşünme 😊
Ben beybiyim daha sana fazla gelirim amca de :D
Ne amcası sen onun teyzesisin
Alsın biri şu trolu surdan
7 yaş büyüğe amca diyerek ayıp ediyorsun
7 sene sonra teyze olucan
Bu neyin gururu baby 18 yaştır. Sen yengesin 18 yaşa göre kendini havalarda görme.
beybi amcalara gidiyor +18 yayında sdfdsfsd
belki tipi genctir kizim😀sende cok kücuk degilsin
Yoluna bak moruq de
30 yaşında amca mı sksjsjsjsjsj
Bakarsın beğenirsin
Esim 23 ben 32 yim😅
Amca oldu be iyi mi