Güzel ve çeçkiciyiz diye tacizlere ve yanlış erkeklerin heveslerine maruz kalacak kadar suçlu muyuz?
ne yapalım çırkın mı olalım bizi sevin diye ADAM olun diye
ne yapalım çırkın mı olalım bizi sevin diye ADAM olun diye
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Suç değil canım olduğunuz için sevgi ile cinsel arzuyu bir erkekte ayırt edemiyorsunuz her seni seviyoruma gidiyorsunuz güzellikle alakası yok aslında egonuz arşa erdiği için sorgulamayı düşünmüyorsunuz, gereksiz buluyorsunuz sonra da abazanların oyunlarına gelince ERKEKLER KÖTÜDÜR ERKEKLER SAPIKTIR diye ağlayıp sızlıyorsunuz doğru düzgün düşünmeyi öğrenmediğiniz sürece, hayatın sizin canım saçma egonuzdan ibaret olmadığını bildiğiniz sürece bu böyle devam eder , eğer bunu bilmenize rağmen hala aynı hataları yapıyorsanız da hak etmiş oluyorsunuz sonra da gelip çocuk gibi sızlanmaya hakkınız olmaz ona göre
Bu yazdıklarımı ister üstüne alın hakaret algıla ister tavsiye algıla sana kalmış ama ben kendi yorumumu yapacak olursam bunlar gerçeklerden ibaret olduğu için biraz ağır gelebilir neyse umarım kastettiğim şeyi anlayan çıkar iyi günler dilerim
Bu devirde adam olunca değersiz oluyorsun saf ve temiz olunca değer görmüyorsun çok denemişimdir. Seviyorsun değer veriyorsun koruyorsun kolluyorsun her daim yanında olmak için mücadele ediyorsun güzel veya çirkin hiç farketmiyor. Sonu hep aynı sayfanın diğer yüzünü çeviriyorum ulaşılmaz olduğunda mendil gibi birilerini kullanıp attığında daha çok kıymetlş oluyorsun nasıl olsa ulaşılmazsın. Yani ben çözemedim insaları bende Artık kendime değer vermeye başladım. Sevmekmiş değer vermekmiş aman üzülmesin aman kırılmasın canı yanmasın yeterki mutlu olsun dedikçe anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirdiler istemem eksik olsun böyle sevmeyi
Cevap
8Cevap
Güzellik değil maalesef bu ülkede cansız mankeni de taciz ediyorlar. Genel olarak güzelin şansı güzel olmayandan daha fazladır her konuda
Marus kalmak zorunda değil kimse maalesef erkek çocuklarına bile taciz var kız cocuklarına bile yani topunu yakmak lazım
Güzel kızların egosundan geçilmiyor burnu yukarda olur
e iyi de siz güzel kızlar da keko erkeklerden hoşlanıyorsunuz sonra ağlıyorsunuz
Hayır ne alaka
Valla etraftan gördüklerim öyle, geçen mvö konserine gittim manken gibi kızlar keko ve çirkin erkekler ile beraberlerdi.
Bunun güzellikle alakası yok, sapık biri herkese bakar, ayırt etmez o.. ç.
adam olsunlar üzmesinler seni :)
Çok mu güzelsin
Kime gore
Güzel olmaktan yana giyinisin taciz ettirir
Suç değil ama vergisini veriyorsun gibi düşün 😂
Senmisin o güzel
Yok sensin
Hahahahaha yakışıklı derler erkek için
evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?