Ben boşandım ve tekrar evlenmek istemem suç mu?

Arkadaşlar ben 4-5 yıllık evliydim. Yaklaşık 2 yıl önce de boşandım. Sebebi ise biz severek evlenmistik zor bela çocuk yapmıştık ancak exeşim hamile iken ben gorevim dolayısıyla bir kaza yaptım ve kızım ben yoğun bakımdayken dünyaya gelmiş exeşim tedavi sürecimde kendine geldiği halde yanımda olmadı olmak istemedi ve ailem ile beni çok uğraştırdı o yüzden boşandım.
Fakat bu boşanmam 2,1 yıl önce oluyor ve en son onunla bir şeyler yaşamam 2,5 yıl falan oluyor ben artık evlenmek istiyorum çünkü o zamanlar bile ben haram yollara gitmedim ve gitmek de istemiyorum ancak biraz zor dayanmaya başlıyorum
Öncelikle tamam doğrudur benim çocuğum var şu an annesinin vilayetinde olan ancak ben çocuğu olan birisiyle evlenmek istemiyorum çünkü ben çocukları küçüklüğümden beri seven birisiyim onun çocuğunu da gayet severim onun için de her şeyi yaparım yani benim kanımdan bir parça olmasa bile öyleymiş gibi sever oynarım onunla bu benim kızımın hakkına girmek olmaz mı?
Şu an artık evlenmem gerektiğini hissediyorum ama beni bu halde kabul eden kişi bulamıyorum siz sorularımı cevaplayın ayrıca ne yapmam gerektiği hakkında bilgi de verebilirsiniz
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar soruyu güncelleyerek herkese söylüyorum kimse daha git geri birleş kızın için kötü olur vesaire demesin elbette ki ben kızım için uzun zamandır en iyisini bilirim en iyisini düşünürüm ancak kızımın sana ihtiyacı yok bana ihtiyacı var diyen ve bir daha kızımla vakit gecirmemem için mahkemeye davası açan bir kadınla asla ve asla olmaz ben size evleneyim evlnmeyeyim mi diye sormuyorum tekrar evlenmek istiyorum diyorum ve yardımlarınızı bekliyorum