biz dün beraberdik öpüştük falan iyidi her şey eve geldim artist artist hareketler böyle sanki bize nedir ki düne kadar sürekli üstümde duran oydu ben ona sürekli kavga edince 40 kez yazanda oydu dünden sonra çocuk değişik oldu artık yazmıyor mal mal davranıyor ya dün biraz öpüşürken yükseldik ama öyle çok bir bok olmadı eve geldik aslan kesildi ya dün de işte boş boş konuşuyor hanş sanıyor işte bu kızla bir şeyler ettik artık bu beni bırakamaz şu bu gibisinden bende bunu bir bırakmışım varya üf iki ton saydım buna o küçük beyinilisi sonra da dedim kaybol numaramı da sil normalde böyle bşr şey desem saçmalama aşkım ben seni seviyorum bana böyle şeyler deme der, tamam dedi bende her taraftan sildim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Peki bunu bildiginiz halde neden ondan başkssi yokmus gibi davranirsiniz her zaman demisimdir kizlarla erkeklerin sevmesi bir degil diye sana ilgisizse güle güle demesini bilmedigin sürece böyle daha çok yakınırsın.
Sende fazla agresif, fevri bi kizsin belli ama bu konuda cok haklisin. Sil gitsin boyle gevsekten hayir gelmez
Sahibinin olduğunu ve yelkenlerin suya indiğini düşünmüştür
aynen öyle
İyi yapmışsın küçük hesaplar içinde olan empati yoksunu kişilerden uzak durmak her zaman iyidir.
kesinlikle
seni elde ettiğini hissetmiş ama çokta karakterli bi. insan değil anlaşılan
aynen öyle güzel kardeşim*kkk
yanlış bişi mi dedim? fkkffl
yok yok çok doğru söyledin ben o şahısa p**vznk* dedim de onu sansür yapmış
nereden tanıştınız ne ladar konuştunuz
hala sinirlisin sanırım
öldün mü
Kalkana sor benim ne sucum ver ben evde televusyon izliyom
Kullanıp atıyo tipik erkek mantığı
hiç sorma ya düne kadar görsen varya aşkım canım hayatım yüz kere kavga ederdik sürekli o yazardı canım böyle yapma bana ayrılalım deme çok üzülüyorum şu dün yan yanayken de seni seviyorum asla gitme beni bırakma şu bu eve geldik bir havalanmazlar falan olsan da olur havası bende sinirlendik kavga ettik sonra yazmadı hiç :( bende her yerden sildim
Senle yatmak icin dagları deler inanmayacaksın
Ahaah niye Seksi abartiyorsunuz bu kadar niye?
@bahtsizjokeer Bunun dedigine de inanma. Abartmayın diyo cunku amacı yataga daha kolay atmak. Abartılmayacak bir seymis gibi davranıcak bu yuzden
Ne sordugunu inan anlamadim😅 ne istiyosun adamdan
ya dünde kadar ilişkide dominant bendim hani benim lafım neyse o biz kavga edince hep o yazardı böyle artist hareketler yapamazdı baya üstümde durudu, dün biz bunla buluştuk az öpüştük az yükseldi biraz neyse eve geldik sanki işi bitmiş gibi davranıyor olsa da olur olmasa da olur gibi, geç yazmalar kavga ediyorum tamam sen bilirsin demeler yani karekterin360 derece döndü. birde yanımda iken seni çok seviyorum asla beni bırakma biz asla seninle ayrılmayacağız falan filan aptal köpek herif bende bu bana böyle yapınca numarasını sildim iki üç tane laf koydum gönderdim. normal de olsa yazardı şu an yazmadı
Bu cocuk tepkisi. Sevinmis hislenmis ne tepki vercegini bilmemis. Sen yine yontarsin onu. 1 gunde deizmes insan.
öyle mi dersin
Kesin oyle. Ben hocama yapmistim boyle bisey. 25 yasinda genc guzel ogretmendi. Beni övmüştu tum sinifa o gun. Iyi not vermisti bende gunun sonunda yazmiram ders falan icimden gelmiyor gibi bisey demistim ki hic ama hic oyle biri deilim. 3 gun ceza aldim sonra duzeldim😂
Seni kaybetmekten korkuyor ki
önceden korkuyordu dünden sonra artık olsan da olur olmasan da olur havasında
Neden dünden sonra olsun ki? Sadece opusmussunuz
Yanlis kisiye veroyon aplaa
İlgi gösterme o yüzden 😁😁
Amacı belli olmuş iste
Öpüşme harici bir şey oldu mu peki
yani çok bir şeu olmadı biraz yükseldi böyle hani şehvetli öpüşüyprdık sadece p kadar kalp atışları hızlanmıştı
Seven sıkılir sikn sevılır mantıgı
Elde etti
Doğru
erkekler öyle havalara girmez tatlım
İyi yapmışın
Beyin yaşı ufaktır muhtemelen
Ah be böyle kadın çıkmıyor ki karşıma
Kaç yaşında