Ben artık insanların birbirini gercekten sevdiğine inanmıyorum insan tek başına da mutlu olabilir kimsenin sevgisine ihtiyaç duymayın kendinizi sevin kendinizi bekleyin yeniden doğuşunuzu kutlayın hayat geçiyor farkına varabilen zten kendine aşık olur..
Aşk kesinlikle var. Yaşandı ve onaylandı. Kendimden bile çok sevdim birini. Bana onca yaptığı kötülüğe rağmen hala da seviyorum, herkes aptal olduğumu düşünüyor ama bu aşk işte. Herkese onu anlatıyorum. Ondan başka hiçbir şey konuşmak istemiyorum. Her zerresi hoşuma gidiyor.
bu kör olmaktan başka bişey değil bizde sevdik bizde gördük ama karşılık bulamadiginda ya da üzüldüğünde vazgeçmek gerekir kimse sonsuza kadar yaşamıyor ve birgün hayatinu boş insanlar yüzünden heba ettiğini düşünursen pişman olursun en iyisi boş ver sevmeyeni sevme kuranı incitende uzak dur değmez
Kısacası aşk zaten kör olmaktır. Aklını kullanmamaktır, cidden bak aşıkken asla ama asla aklını kullanmıyorsun bilinçsizce yani. Kullanma ihtimalin de sıfır. Eğer şanslıysan iyi birine aşık olursun ama eğer şanssızsan kötü birine aşık olursan hayatın kayar. İnsanın elinde olan bir şey değil. Benim de elimde değildi. Ben onun için sadece kendime değil aileme bile zarar verdim. Bazen isyan ediyorum ve aşk ne ya aşık değilim falan diyorum o aşık olduğum kişiye nefret besliyorum ama sürekli süreklibeynimin içinde, sanki sevince kendime ihanet ettiğini biliyorum o yüzden nefret besliyorum hani düşünmek zorundayım da aşk ile düşünmeyeceksen o zaman nefret ile düşün ama onu düşün. Düşünmekten vazgeçme diyor beynim. Sabah uyanır uyanmaz onun ismi çıkar mı ağzımdan ya, her gece rüyasında görebilir mi birisi
Neden inanmayalm Hayat bile aşkla döner Yaratıcı bile insanı aşk ile yaratmısken Ben bu güzel duyguyu neden reddedeym Aşk önce kendinde başlar Başkasına duyulan aşk coğu zaman sevgi arayışı icsel bir eksiklik veya menfaat çıkar iliskisi olarak algılansa da Ben bu insan zihninin olusturdugu kötü senoryaları kabul etmiyorm Bunlar benm gercekligm olmak zorunda degl Bir cok şiir bile aşk sayesinde yazıldı Herkesn aşka layık olması dilegiyle