Eski sevgilim beni unutamıyor bir türlü vicdan azabı çekiyorum?

Arkadaşlar benim 5 yıl önce bir ilişkim vardı önceden bende onu severdim ama araya mesafeler falan girdi bende ilişkiyi bitirdim çünkü onu artık 3 4 yılda bir görebilecektim bitirmek daha mantıklı geldi bana bende bitirmek istediğimi söyledim oda aradan 5 yıl geçmesine rağmen her gun arıyor ve hep ağlıyor geçenlerde memlekete geldi karşılaştık elinde valiz çantası falan vardı hemen yere bıraktı aşk dolu gözlerime baktı gözleri doldu tam bana doğru gelecekken bende geri çekildim arkadaşım yanımdaydı hemen uzaklaştım bugün yine aradı mesaj attı açtım bizden olmaz falan dedim ağladı Sensiz yapamıyorum beni artık sensizlikle sınama falan dedi biz ilk çıktığımız zamanlar ben kan kusardm ve doktorlar benden ümidini kesmiş durumdaydı bunu ondan saklamistim fakat akraba olduğu için öğrenmişti ve bana bugün en çokta hastalığın için sana bağlanmıştım falan dedi o çok iyi çok temiz kalbi var fakat ben onu sevmiyorum 3 yıllık iliskim var ve bugün sevgilime anlattim baya sinir oldu ne yapmam lazım sizce ne diyeyim bu çocuğa beni unutmasıni nasıl sağlarım benim yüzümden kaç yıldır acı çekiyor bende vicdan azabı çekiyorum onu istmeden de olsa uzdugum için ama elimden hiç bir şey gelmiyor biraz uzun oldu ama okuyun lütfen
Eski sevgilim beni unutamıyor bir türlü vicdan azabı çekiyorum?