Lütfen dalga geçmeyin, benim için durum ciddi. C2'de 18 gün önce herhangi birisine internetle alakalı bir konuda yardım istemek için mesaj attım. Daha sonra bu kişiyle konuşmaya başladık. Zamanla ondan mesaj beklemeye başladım. Neredeyse her gün konuşuyorduk. Bazen konu özel muhabbetlere de geliyordu ama bu konular her ne kadar beni utandırsa ve sıksa da ona kendimi yakın hissediyordum. Hatta buluşmayı bile planladık fakat aksilik çıktı o gün. Tekrar buluşma planlıyorduk fakat 3 gündür uygulamaya girmiyor. Onu çok merak ediyorum. Üstelik onun fotoğrafını bile görmedim. Sadece sesini duydum çok az. O beni gördü. O da beni sevdiğini, bana değer verdiğini söyledi. Bazen birbirimize bir daha yazmayacağımızı söylesek de ya o ya da ben bir şekilde yeniden ulaştık. Bana "meleğimsin" dedi. Önceden bazenleri küfürlü konuşurdu ama son zamanlarda bana karşı argo konuşmayı bile bırakmıştı. Tam 3 gün oldu ve haber alamıyorum ondan. Onu çok özledim. 1.5 senedir başka birisini seviyordum ama onu bile unutmak üzereyim. Aklım karmakarışık. Ne yapmalıyım? O kişiyle daha önce de birkaç gün konuşmadığımız zamanlar oldu ama sonra ulaştı tekrar. Yine de merak ediyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar