Dudağımdan öpmek mi istiyor?

7 aydır birlikte sayılırız bunun iki ayı flört olarak geçti. Bur keresinde yanlışlıkla dudağımın kenarına denk geldi. Yanlışlıkla olduğunu söyledi çok özür diledi vs ilişkinin başlarında olmuştu. Neyse başka sebepler yüzünden de konu ayrılığa geldi küçük bir ayrılık süreci geçirdik sebebinin bana yakın hissetmediğini söyledi ve bitirdi. Bir şekilde tekrar konuştuk sözler verildi barıştık 1 1bucuk ay olacak tekrardan başlayalı. yine bir kere tekrardan öperken dudağıma geldi kötü hissettiğimi söyledim fazla büyütüyormusum gibi davrandı sonrasında kötü bir şey yapmam sana kendini kirli hissetircek bir şey yapmam dedi sende beni hiç opmuyorsun dedi sebebini sordu bu yüzden de ayrılmıştı verdiği değer kadar değer görmüyordu dedikelrine göre velhasıl asıl konu hafiften dudağımın kenarından öpüyor ben kendimi kötü hissediyorum söylüyorum bilerek olmadığını söylüyor da yeter yani bi yerden sonra da artık ne diyeyim bilmiyorum sinirlerim bozuluyor öperken kafamı çeviriyorum bazen niye kafanı çeviriyorsun diyor öyle bir şey yapmam öyle şeylerin evlilikte olacağını biliyorum vs diyor meraklısı değilim yani diyor da artık bu konu da onla nasıl konuşurum bilemiyorum
Dudağımdan öpmek mi istiyor?