Benim sourunum ne?

Benim sorunum ne lütfen söyler misiniz? bahsediceğim kız ile okulların başlaması ile birlikte tanıştık pek tanıştık denemez gerçi ilk o yanıma gelip seni ben bir yerden tanıyorum tarzı sorular sormaya başladı bende boş bir kız olarak onu etiketledim ve devam ettim fakat bu tanışmadan sonra derste bi anda yanıma oturdu ve derslerime etki etmemesi şartı ile bende oturmasını kabul ettim fakat keşke kabul etmeseydim. İlk her şey gayet normaldi fakat sonradan bi anda yakınlaştık etrafta ise yokkan bana hayatından bahsetmeye başladı geömiş ilişkileri ve aile hayatı vb açıkcası çokda neşeli şeyler değildi bende bu kadar şey yaşamasına rağmen pozitif kalmayı başardığı için ondan nasıl desem etkilendim yaklaşık 1 2 hafta gibi bir süre birbirimize çok yakındık ve şahsen hayatımda ilk kez birine bu kadar yakınlaşmak beni gerçekten mutlu ediyordu sanki hiçbir derdim kalmamış gibi sadece onu düşünüyordum ancak bunlar çok uzun sürmedi bir pazar akşamı konuşmamız gereken bir konu olduğunu söyleyen bir mesaj attı bende herhalde artık cidden sevgili olacağımızı düşünüp hemen döndüm nasıl desem elim kırılsaydı da dönmeseydim bana bu ilişkinin olmayacağından ve beni üzeceğinden bahsederek bu ilişkiye bir son getirmememiz gerektiğini söyledi. Açıkcası ne yapıcağımı bilemedim yıkılmıştım o kadar uzun bir süre yakın değildik ancak o kadar çok hayal kurmuştum ki. Ardından yanımdan kalkıp başka bir kız arkadaşının yanına gitti. Bu olaydan ancak 2 3 ay sonra toparlanabildim. Bu güne gelirsek bir sevgilisi var ve dışarıdan mutlu görünüyor ve yine yanıma geldi ve tekrardan konuşmaya başladık artık onun için bitti zannettiğim tüm duygularım fırtına gibi geri geldi ve artık acı çekiyorum lütfen bana ne yapmam gerektiğini söyleyin ki artık bitsin bu acım.
Benim sourunum ne?