Örnek: Aşkım bugün halı saha maçı var gidebilir miyim? Deyip de Erkek erkeğe barda eğlenmek gibi.
#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Evet bitiririm. Şu zamanda güvenmek çok zorken bir de işin içine yalanın girmesi olayı bitirir zaten. Yalan söylemeye alışmış insanda her zaman yalan söyler. O nedenle hayatımda olmasına gerek yok
Günaydın,
Ben yalanın rengi olduğunu düşünmüyorum. He şöyle bir şey olur. Beni kaybetmemek adına söylemek zorunda olduğu birkaç yalan olabilir. Bunları göz ardı edebilirim. Kesinlikle sorun olmaz. Çünkü kimsenin müthiş bir hayatı yok bu dünyada. Fakat bu durumu artık yaşam biçimi haline getirdi ise; bu şekilde bir ilişkinin ilerlemesi mümkün değil bana göre.
Örnekte verilen yalan çokta basit bir yalan değil😅 Bazen çok ufak tefek bir şey olur göz ardı edersin ama öyle aldatmaca kandırmaca varsa işin içinde sakıncalı.
Elbette bitiririm. Hayatımdaki erkek dürüst olmalı. Sahtekarlarla işim olmaz.
Cevap
7Cevap
Yalan söylemeye ihtiyaç duyuyorsa bitirirdim
Bu işler alıştıra alıştıra devam ediyor. Beyaza bi şey demiyorsun:" azcık açık grileşsi bakam ne tepki veriyor" diyor. Sonra koyu grileşsin, sonra siyah.. Ağzına böyle ediyorlar adamın 😂
Yalan bu beyazdan başlar sarı, turuncu, yeşil, mavi devam eder yalan kapıdan girerse aşk bacadan çıkar
Bence her insan ikinci bir sansı hak eder diye düşünüyorum
Kalbini kırıyor diye üzülme... Belkide hak etmediği yerden çıkmaya çalışıyordur. 😉
Bitiririm ufak da olsa bir kere yalan söyleyen mutlaka yine söyler
Gerek yok yalana doğruyu söylesin en ufak bi yalanında soğurum zaten
Bir kere yalan söylediyse mutlaka devamı gelir. Dürüstlük olmalı aramızda. O yüzden bitirirdim.
Mmm. eğer kadının kendi dürüst olursa hiç bir şeyğ sorun etmicemi biliyor. Yalana tahammülüm yok ve affı da yok..
ben bitiririm bu devirde kimsenin ne yaptığına akıl ermiyo kimin eli kimin cebinde belli değil ayrıca benim gözümde yalanın beyazı olmaz her yalan siyahtır.
Dürüst olamayacaksa, hayatımda da olmasın bir zahmet.
Beyaz yalanlarında bir sınırı olmalı gereksiz bir şekilde bunu devam ettiriyorsa bir düşünürüm yani
Bitirirm yalan kırmızı çizgim
Ya Yalanın siyahı beyaz olmaz
Vardır bir sebebi..
Sıkıntı yok.
Duruma göre değişir.
Hım evet
Bitiririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?