Aşk İlişkileri Erkeklerin kadınlarda en sevdiği şey ne? Sevdadk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Selam sizce erkekler ne sever bir kadında fizik olarak veya karakter olarak? Erkeklerin kadınlarda en sevdiği şey ne? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. Fizik güzelliği, ince bel, uzun saçlar, dolgun dudaklar, ve dolgun kalça 1 0 Yorumla
Manyetik35 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bir kadının çocukları sevmesiYardım sever olmasıDuygusal olmasıDürüst olmasıVefakar olması Her insanın beğenme şeyi farklıdır fiziğe bakar kimisiKonuşmasına bakar sohbetine bakar 1 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Zayıf vücutlu bebeksi yüzlü küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı kadınları seviyorum ben 1 0 Yorumla
Sessizlik_1990 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 887 cevap paylaştı. Fizik olarak saçı uzun severim karakter olarak da merhametli olursa... 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Sessizlik😄 1 1 Yorumla Sevdadk +1 yıl Aynen 😂😂😂😂 Yorumla
Samsagregor34 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Kadınları bilmem de benim istediğim uzun boy ve beğenmek bu kadar 2 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Fiziksel olarak kalçaKarakter olarak samimiyet 2 0 Yorumla
Goodplace4556 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Aa en sevdiğim film bu 😂 1 2 Yorumla Sevdadk +1 yıl Ben ikincisini sevmemiştim pek Yorumla Goodplace4556 +1 yıl Onu daha izlemedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Fizik güzelliği, ince bel, uzun saçlar, dolgun dudaklar, ve dolgun kalça
Bir kadının çocukları sevmesi
Yardım sever olmasıDuygusal olmasıDürüst olmasıVefakar olması Her insanın beğenme şeyi farklıdır fiziğe bakar kimisiKonuşmasına bakar sohbetine bakar
Zayıf vücutlu bebeksi yüzlü küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı kadınları seviyorum ben
Fizik olarak saçı uzun severim karakter olarak da merhametli olursa...
Sessizlik😄
Aynen 😂😂😂😂
Kadınları bilmem de benim istediğim uzun boy ve beğenmek bu kadar
Fiziksel olarak kalça
Karakter olarak samimiyet
Aa en sevdiğim film bu 😂
Ben ikincisini sevmemiştim pek
Onu daha izlemedim
Güzel bir fizik☺️
Dogallik
yakınilgi dokunuş