Aşk İlişkileri Evli ayrı yaşıyor? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yıllardır eşiyle ayrı yaşıyor. Beni hayatına aldı vaadlerde bulundu. Şimdide ergen çocuklarını bahane ederek Boşanmıyor. Ne yapmalıyım? Güncellemeler+1 yıl Watsaptan engelleyim mi. Hala benimle şey etmek istio bence. Her hikayeme bakıyo. Boşancam seni alcam dedi boşanmadı yalancı. Evli ayrı yaşıyor? Cevapla Çocuk Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yürüyenşokola Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Evli adamla birlikte olurken ne düşünüyodun? Tabii ki boşanmayacak 0 0 Yorumla
karta19 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Boşanmaz da ya böyle devam edeceksin Ya da bitireceksin 1 0 Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Boşanmaz kapatma oldun üstüne bir bardak su iç 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kapanmadım ki yattık kalktık sadece. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Biraz mantıklı düşün, evliyken karısına bunu yapan, seninle evliyken neler yapmaz ki. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hiç bişey..En başın da yapmayacaktınBen de bekarım beni bul evli adamla niye..Belki şimdi 2 bebemiz vardı mutlu aile tablosu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 18 yaşlarında 2 çocuk var. Ve eşi kendi ailesiyle yaşıyor. Bu da kendi halinde yaşıyor. Beraber değiller. Yorumla dreamfears +1 yıl Sen kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl @dreamfears ben 36 o 55 Yorumla dreamfears +1 yıl Anladım bence boş ver ya yoluma bak genç sevgili yap kendine Yorumla
dreamfears Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Boşanmaz boşuna ona ümit bağlama hayatına onsuz devam et 0 0 Yorumla
LaNDaC Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Napacaksın adamı zorla boşatacak halin yok 0 1 Yorumla LaNDaC +1 yıl boş ver adam yuvasına dönsün sana ondan yar olmaz Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. o zaman sende gerekeni yap ayrıl 0 0 Yorumla
einsamerprinz10 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Boşanma davası açabilirsiniz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben evli değilim o evli. Yani. O evli beni hayatına aldı. Karısından ayrı yaşıyor ama boşanmıyorda. Ben çoktan ayrıldım kendi eşimden hemde onun yüzünden Yorumla
Trouvaille_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl boşan 0 3 Yorumla karta19 +1 yıl Evli değil ki boşansın Yorumla Soran +1 yıl Ben evli değilim ki o evli :(Hatta beni boşandırdı kendi boşanmıyor Yorumla engnnnnlyda +1 yıl şapa oturmuşsun 😅😅 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İnanmayın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bana birsürü söz verdi hepsine inandım. Yorumla
Kslgkn Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Neden boşanmiyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çocuklarım üzülür diyo ama ayrı yaşıyor ki anneleriyle. Kadın kaçmış bundan. Kendi annesiyle 1ü yıldır. Çocuklarda 18 yaşlarında. Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Sen ayrldnmi 0 17 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cinsellik oldumu peki Yorumla Soran +1 yıl Evet ben boşandım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cinsellik oldumu bu adamla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gzlden cksam bna yazarmsn rica etsm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biseyler sormak isterm sen kabul buyurrsan tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olur mu Yorumla Soran +1 yıl Hem de nasıl her türlü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gzlden çksam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çktm yazarmsn rica etsm Yorumla Soran +1 yıl Nereye geleyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tkp et bn yazarm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baktnzmı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazmadn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tkp edermsn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazmyckmsn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazdm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evli adamla birlikte olurken ne düşünüyodun? Tabii ki boşanmayacak
Boşanmaz da ya böyle devam edeceksin Ya da bitireceksin
Boşanmaz kapatma oldun üstüne bir bardak su iç
Kapanmadım ki yattık kalktık sadece.
Biraz mantıklı düşün, evliyken karısına bunu yapan, seninle evliyken neler yapmaz ki.
Hiç bişey..
En başın da yapmayacaktın
Ben de bekarım beni bul evli adamla niye..
Belki şimdi 2 bebemiz vardı mutlu aile tablosu
18 yaşlarında 2 çocuk var. Ve eşi kendi ailesiyle yaşıyor. Bu da kendi halinde yaşıyor. Beraber değiller.
Sen kaç yaşındasın
@dreamfears ben 36 o 55
Anladım bence boş ver ya yoluma bak genç sevgili yap kendine
Boşanmaz boşuna ona ümit bağlama hayatına onsuz devam et
Vazgeçmelisin tamamen ondan
Napacaksın adamı zorla boşatacak halin yok
boş ver adam yuvasına dönsün sana ondan yar olmaz
o zaman sende gerekeni yap ayrıl
Boşanma davası açabilirsiniz
Ben evli değilim o evli. Yani. O evli beni hayatına aldı. Karısından ayrı yaşıyor ama boşanmıyorda. Ben çoktan ayrıldım kendi eşimden hemde onun yüzünden
boşan
Evli değil ki boşansın
Ben evli değilim ki o evli :(
Hatta beni boşandırdı kendi boşanmıyor
şapa oturmuşsun 😅😅
sevşti
Sal o adamı bi bk olmaz
İnanmayın
Bana birsürü söz verdi hepsine inandım.
inandın sen de
İnandım
Neden boşanmiyor
Çocuklarım üzülür diyo ama ayrı yaşıyor ki anneleriyle. Kadın kaçmış bundan. Kendi annesiyle 1ü yıldır. Çocuklarda 18 yaşlarında.
Sen ayrldnmi
Cinsellik oldumu peki
Evet ben boşandım.
Cinsellik oldumu bu adamla
Gzlden cksam bna yazarmsn rica etsm
Biseyler sormak isterm sen kabul buyurrsan tabi
olur mu
Hem de nasıl her türlü
Gzlden çksam
Çktm yazarmsn rica etsm
Nereye geleyim
Tkp et bn yazarm