Şu an karşında evinden dışarı çıkamayan bir engelliyim hep evde zaman geçiririm dışarıya sadece ailem götürürse çıkabilirim sence %100 sadık biri miyim
Sevdiğim kızlar oldu ama beni reddedip gittiler o kadar sevmeme rağmen sevgimi çöpe attılar sizler engelli insanlara değişik baktıkça siz kaybediyorsunuz biz hiçbir şekilde günah işleyemeyiz başka bir kadın ile yatakta beraber olamayız hiçbir engelli olamaz kadın erkek fark etmez biraz bizi görün duygularımızı anlayın bir kerecik şans verin be bir kere ama yok siz illa reddeceksiniz sağolun kızlar aşka dair umudumu yok ettiniz teşekkür ederim
Çok yakın bir erkek arkadaşım var kardeş gibiyiz. Kendisi Londra da doğup büyümüş ve eğitimini de orada tamamlamış, ana dil seviyesinde bazı balkan dillerini konuşuyor ayrıca. Bu özelliklerinin yani sıra oldukça zeki, beyfendi ve yakışıklı. Aynı zamanda bu arkadaş 10 yıldır da evli.
Özellikleri pek çok erkeği sollamasına rağmen ben bu adamın eşini bir gün üzdüğünü bilmem. Aldatsa net haberim olurdu ki kesinlikle o konularda işi yok. Düşün bu arkadaş aynı zamanda iyi bir fitnesscı istediği her ortam da var gayet de fit vücutlu.
Demek ki bazı şeyler insanin hamurunda. Yapan kişi bir bahane ile yapar. Yapmayacak olan insan da önüne dünyalar serilse yapmaz.
Ben de aksini merak ediyorum yani yüzde yüz değil de yüzde 85-90 bile sadık olan bir kadın var mıdır acaba... dediğimiz sadakat sadece aldatmak vesaire değil mesela ölene kadar ne olursa olsun eşinin yanında olup ona bakabilmek
Hayır herkes aldatmaz. Daha 18 yaşındasınız ve böyle bir fikre kapılmanız için erken. Ben hiçbir ilişkimde aldatmadım. Hatta kendimi bile aldatmadım. Değerlerimi korurken karşıdaki insanın değerlerini de korumaya çalıştım. Lütfen yanlış anlamayın ancak bu kanıya varmak için yaşınız daha çok genç. Ayrıca aldatmak cinse has bir durum değil.
Yüzde 1 milyon sadığım, ben Gaziantep de idim o Azerbaycan da Böyle varya kendi kaliteme kişiliğime yakıştıramıyorum da Uzaktan seviyor idim, başımı çevirir idim. Öyle de mertçe delikanlıca sevdim. Sonra da devler gibi acısını çektim değmezmiş, sadakatlice adamca sevmek. Yazıklar olsun diyorum sadece
Bütün erkekler aldatmaz. Bütün kızlar da aldatmaz. Bazı insanlar ihanet eder. Nefislerine yenik düşerler. İnsanları kısıtlamazsanız dışarıda bir şey arama gereksinimi duymaz zaten. Duyuyorsa onun şerefsizliğidir. Sıkılmaz insan. Bir sürü farklı yol var. Bir sürü çeşit var. İlişkiyi renklendirirseniz sorun yaşamazsınız
Kimse için o yapmaz demiyorum. Gerçekten hiç ummadığın taş baş yarıyor. Bkz. Arkadaşım sevgilisi için “kendimden beklerim ondan beklemem” derdi, aldatıldı🤷🏼♀️
Dul sevgi şöyle demişti : Benim kocam balkona şortla çıkmaya utanırdı, ayıp günah derdi. TV de çıkan aldatma haberlerine bile inanmaz, bazen küfür ederdi. Kendinden 15 yaş küçük kızla sabahlamış, o gün anladım aldatmayan erkek yoktur. Adam 35 yaşında kanserden öldü gitti.
Benim hiç kız arkadaşım olmadi. Okadar çok kız çeşidi varki acaba hangisi ile sevgili olsam diye karar veremiyorum. Alev alev yaniyorum. Dışarda görüştüğüm Seksi bir kizin dudağına yapismamak için zor tutuyorum kendimi bir hata yapacağım diye korkuyorum
Olamıyorum. Benim sevgilim olsun onu koklayayim seviseyim patlayacak artık. Gözlerinin içine bakayım seni seviyorum diyeyim. Diasardaki kzilar manken gibi azdiriyor bizleri İskenderun'da yaşıyorum dışarıya çıkmaz oldum günde 6 defa mastürbasyon yapiyorum atesim dinmiyor
Kadın ya da erkek sadakat konusunda ½100 diyemeyiz istatistik hep %99 der hata payı bırakır. Bunu ölçemezsin. kendini iyi eğitmiş insan kendine olan saygısından dolayı hayatındaki kişiyi kandırmaya çalışmaz. Bunun kendini kandırmak olduğunu bilir. Pek çok uyarana sahip olduğumuz için günümüzde imkansız gibi dursa da var böyle insanlar. Bunu kendime yakıştırmıyorum der ilişkiyi bitirir.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bütün erkekleri bırak etrafımda aldatmayan kadın kalmadı. insan penguen gibi tek eşli bir canlı değil anlayın artık.
Ben çok ama çok ama çok sadığım aldatan olur böyleleri çok seven asla sıkılmaz asla istesem çok sevgilim olurdu ama istemedim çünkü boş insanlar tek isteğim kalbi temiz olsun bana yeter hayırlısı
Sadik erkek seven erkek olur ve siz kadinlarin neredeyse hepsi diyecegim bolumu seven erkeklere sans vermek yerine kendi begendigi ve istedigi erkeklerin pesinde kosuyor sonra o sizi seven belkide en sadik erkekleri kaybediyorsunuz
bakar bakar kız milletinede güven olmaz daha düne kadar beni sevdiğini evlenmek istediğini benle sexting yapan kız 2 aydır mesajı selamı merabayı kesti
Genelleme yapmak kötü olur kızlardan da aldatan var bütün kadınlar bir gün aldatır mı diyeceğiz o senin birlikte yola çıktığın insan ile alakalı ayrıca insan sevdiğinden neden sıkılsın yani sıkılmaz bence ben sıkılmam şahsen
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Tamamen sadık erkek değil insan bulmak zor bu devirde
ben varyaaaa çok pis severim bak sana yemekler bilem hazırlarım yani saçlarını galan kuruturum ojeni sürerim masaj yaparım delirirsin dersin ki bu adam nerdeydi ya şimdiye kadar
bunun için tek tek tüm insanları tanımanız gerek tek bi kişi bile olsa yoktur demeniz yanlış sayılır ki zâten pek çokda sâdık insan var ölen sevdiğine aldatan sevdiğine bile...