Arkadaslar guzellk takntım var son aralr cirkin oldugumu dusunmeye basladim, zatn iyi degildm ama kotu de degildm , detaya lütfn?

Neden bilmiyorum ama kendjmi cirkin hissediyorum. Belki de cirkinimdir bilmiyorum. Makyqj vs yqpiyorum ya da ne bileyim giyime onem veriyorum (tarzimi herkes sevmiyor olabilir). Eski halime nzaran daha bakimliyim ama istedigim guzellikte degjlim. Durduk yere ya da laf acildiginda guzel oldugumu soyleyenler oluyor ama yalan soylediklerini dusunuyorum.
Neden az su icmem ya da az uyku uyumamdan kaynakli da olabilir belki kismen tabi ama son aralar kebdimi yetersiz hisseteye basladim ayni zamanda cok da yorgun hissediyorum. Bu dusuncelerden nasil cikabilirim.
Ayroca guzel olmadigimi dusundugum halde cirkin erkeklere yuz veresim gelmiyor , yakisijli bjrisi olsun ostiyorum hayatimda, ya da yuze bakabilecek borisi. Takinti yaptim su siralar maalsef
Güncellemeler
+1 yıl
:(((**
Arkadaslar guzellk takntım var son aralr cirkin oldugumu dusunmeye basladim, zatn iyi degildm ama kotu de degildm , detaya lütfn?