Neden bilmiyorum ama kendjmi cirkin hissediyorum. Belki de cirkinimdir bilmiyorum. Makyqj vs yqpiyorum ya da ne bileyim giyime onem veriyorum (tarzimi herkes sevmiyor olabilir). Eski halime nzaran daha bakimliyim ama istedigim guzellikte degjlim. Durduk yere ya da laf acildiginda guzel oldugumu soyleyenler oluyor ama yalan soylediklerini dusunuyorum.
Neden az su icmem ya da az uyku uyumamdan kaynakli da olabilir belki kismen tabi ama son aralar kebdimi yetersiz hisseteye basladim ayni zamanda cok da yorgun hissediyorum. Bu dusuncelerden nasil cikabilirim.
Ayroca guzel olmadigimi dusundugum halde cirkin erkeklere yuz veresim gelmiyor , yakisijli bjrisi olsun ostiyorum hayatimda, ya da yuze bakabilecek borisi. Takinti yaptim su siralar maalsef
Neden az su icmem ya da az uyku uyumamdan kaynakli da olabilir belki kismen tabi ama son aralar kebdimi yetersiz hisseteye basladim ayni zamanda cok da yorgun hissediyorum. Bu dusuncelerden nasil cikabilirim.
Ayroca guzel olmadigimi dusundugum halde cirkin erkeklere yuz veresim gelmiyor , yakisijli bjrisi olsun ostiyorum hayatimda, ya da yuze bakabilecek borisi. Takinti yaptim su siralar maalsef
Güncellemeler
+1 yıl
:(((**
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar