Kesinlikle iftira kadınlar değil erkekler bekletiyor erkeklerin egosundan bıktık artık kadınlar olarak var ya hani diyorsunuz ya işte yakışıklı erkekler varken neden çirkin erkeklere bakıyorsunuz çünkü çirkin erkekler ego yapmıyor insanlıktan anlıyor böyle birazcık yakışıklı olsun tamam mı öyle bir ego yapıyor ki sanki zannedersin brad pitt sjjsj Şimdi kahkahayı basacağım az kaldı 😂🤣😟 normal hayatta görsem dönüp yüzüne tükürmeyeceğim insanları başıma çıkarttım bu kötü etkiledi Bekletenler aslında erkekler ya da kadınlar değil bekleten insanlar ego yumağıdır boş ver gitsin ayrıca korkaktır çünkü bekletiyor ama neyi beklediğini bilmiyor belki huzur bekletiyor belki mutluluğu bekletiyor belki hayat dersini bekletiyor ya da belki yaşayacağı en büyük Üzüntü bekletiyor cesaret edemiyor kutu var öyle düşün ama o kutuyu açamıyor
Erkekler bekletiyor farkında değil. Ben bekletsem kıyamet kopar. Bekleten kişilerin sülalesine giresim var ya. Ulan empati kurmak diye bir şey yok ya. Beklemeyi sevmem bir de. En fazla beş dakika bekler sonra çeker, giderim.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla 28 yaşındayım 1 kere bile kimseyi bekletmedim. Bence kadınlar bekletme konusunda master yapmış. 🤫
Alışverişte bekletmek. Uzun süreli alışverişler asla benlik degil. Geri kalan konularda bekletirim. Erkeğin sabrını ölçmek iyidir , ilerde 9 ay bekleyebilecek mi görmek lazım
hep tam tersini yaşadım ben bidefa bir erkek arkadaşımla kırk yılın başında bir buluşalım dedik ya yeminle 1 saat geç geldi bide yolu bulamadı kadınların adı çıkmış
Bekletme davranışının özellikle yapılmış olduğunu düşünmüyorum. Her insanın başına gelebiliyor böyle şeyler kadın erkek ayrımı yapamam bu konuda. İşi çıkıyor uyuya kalabiliyor vs.
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
İstisnalar tabi ki söz konusu değil. Ama genel mana da kadınlar bekletiyor. Her şeyde böyle 🤷♂️