https://www.instagram.com/reel/Cdlwru3jX-h/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
İzleyin lütfen öyle cevap verin
İzleyin lütfen öyle cevap verin
valla ben değişmedim de erkeklerin çoğunluğunun inceldiği doğru. Çevremde maskülen sayısı azaldı. Maço demiyorum maskülen erkeksi erkek yok gibi. Yarı açık sevgilimin giymesine izin vermem demiyorum kimseye karışmam sadece öyle birisi benle sevgili olamaz. istediği giyinebilir ama olamayız. Benim bakış açım bu.
Erkekler bitik. Erkekler adam olmaz. Erkekler var ya erkekler, ürologlara hiç gitmemisleri bile gider oldu. Hormon bozukluğu ve aşılar varya bitirdi erkekler terliyor sadece tırt, bir video atardım da izlemesiniz daha iyi atmadım o yüzden 😝
Cevap
6Cevap
Kızlar böyle erkekleri sever
Manit sadece benim yanımda olsun ya ben kıskancım zaten jsjs bakarlar ona evde istediği gibi dolaşabilir dışarıda da benle düzgün seviyede açık olabilir
Erkeğin DNA si ile ne âlâ a q bun tamamen kadının erkekler öküz izin vermiyor diye giyiniyorlsr erkeğe suç atana bak kadının yaptığı şey bize neden yüklüyorsunuz sonra geri kafalı derler
Benim de çevremde öyle birisi vardı, kıza biraz cesur giyin sana bakılması gururumu okşuyor demiş. Ilık herif.
Biliyorum bunu. Kadınlar kendi istediğini giyiyor sanki erkek mi diyor ona böyle giyin diye a q
Çok haklı obje olarak gören çok
medeniyet gelmiş işte daha nolsun
Benim RNA m da değişti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?