senin gibileri var ya yollucan ne halin varsa gör sana baglansa nolur sanki sen artik cinlerden biri olucaksin hdhdjxjejfjdj iste beyin bu kadar calisiyo
git git bide hacı hasan... sin seni :D fkdlfjsdklfjsldks
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben değil ama ablam yaptırdı bir kadına devamlı fal baktiriyordu hep de çıkıyordu dediği ablamın eşi evi terk etmişti adam eve geri döndü biz baya şaşırmıştık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Büyücülere, cakma hocalara paranizi kaptirmayin, büyü ile olacak olsa her cirkin, fakir erkek, gider büyü yaptirir, istedigini kendine baglar.
Yok öyle birsey, insanlarin safligini inanclarindan para kazanan dolandiricilar onlar.
Saol bende gerçeğini ariyorum zaten
Gercegi yok, büyü yok, aradigin kisi yok. Inanmayin böyle seylere. Seni sevmiyorsa, ne yaparsan yap sevmez
Bi insan sizi sevmiyor sa sevmiyor. Başka yollarla sizi sevse nolcak. Umarım daha da çok dolandırılırsın. Başkalarının hakkına girmezsin
Saol yaptiricam ve sonuç alicM
Dua edicen sonuç anlamaman için...
*Alamaman
Sanane ki bu
asla öyle seylere girme cünkü sana da kötü seyler olur musallat olurlar kurtulamazsin
Sana oldular gibi konuşuyorsun 😁
öyle seylerle isim olmaz
Olmasın zaten
Öyle şeylerle ilgilenen cahil coheladır 😏
aynen öyle
Umurumda değil
senin gibileri var ya yollucan ne halin varsa gör sana baglansa nolur sanki sen artik cinlerden biri olucaksin hdhdjxjejfjdj iste beyin bu kadar calisiyo
Ok hadi manipule etme
gercekler abi hdhwhdjdh sana o baglanmicak sana bi cin baglanicak o zaman da umrumda degil de
@emineh ❤️çok güzel açıkladın
Ancak gönül ferman dinlemez 😌
Oda haklı
@Burannnn biz uyaralim da ne yapiyosa yapsin banane sanki bana mi musallat olcaklar iyilik icin söyledik ama anlayan yok
@emineh ben seni anlıyorumya gerisini boş ver 😏
O hocanın da Sizinde saçmalamayın neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Lütfen elestirmeyin
Eleştirmedim kızdım
Peki saol
Şeytan seni kandırıyor bu durumun kölesi olma tanrıyla konuş aç gözünü çık bu kölelikten
git git bide hacı hasan... sin seni :D fkdlfjsdklfjsldks
Ben değil ama ablam yaptırdı bir kadına devamlı fal baktiriyordu hep de çıkıyordu dediği ablamın eşi evi terk etmişti adam eve geri döndü biz baya şaşırmıştık
Bana da yardımcı olur musun
Ben bağlarım sorun yok :D :D
Hiç komik değil
Ciddiyim aaaa. Ne komiği😂😂
😂hocalar büyücülükmü yapıyor
Tatlicı degilmiydi o hacı hasan hocaogullari
Yok hacı hasan hoca diyolar
yaw bi gitTtt
Sen git yazan sensin
Bilmem
O zaman neden yaziyosun
Bana yaz