Bana hoşlanıyor gibi geldi ve hoşlanıyorsa bence kahve falan içme. Evet kahve içmekte bir şey yok ama o hoşlanıyorsa bu onun için ümit gibi bi şey olur senin öyle bir niyetim olmasa bile. Bunu ben de yaşadım benden hoşlanan biriyle vakit geçiyordum daha önceden de arkadaşım olduğu için reddetmiyordum defalarca söylüyordum da ama söylediklerim onun umrunda değildi biz birlikte vakit geçirdikçe o daha çok ümitleniyordu. O yüzden bence 1 defalık kabul edebilirsin ama farklı yaklaşımları olursa dikkat et.
Cevap
4Cevap
Yazdıklarına bakılırsa hoşlanıyor. Senin yazdıklarına bakılırsa sen daha çok hoşlanıyorsun. Tabi bunlar yazdıklarınıza göre
Ne😅benim yazdıklarımda hiçbir hoşlandığını belirtisi yok
Ya yok o dediki önce okulun orada bir kahve içelim sonra besiktasa gidelim. Ben de sen baya plan yapmışsın dedim, o da ozaman ben planlarimi kendime saklayayim dedi. Ben de yok yok istediğini şöyle dedim. Olay bu😀
Tamam işte. Sen hoşlanmıyor olsaydın yoğunum, vakit bulursam bir kahve falan içeriz derdin. İstediğini söyle, etkinliğe gel, başka önerin varsa o da olur vs gibi rahatlatıcı ve karşındakinin söyleyeceklerine yardımcı olacak cümleler yazmazdın. Belki farkında değilsin ama sen hoşlanıyorsun ondan
Ya ben arkadaşım olduğu için böyle davranıyorum. Normal bir arkadaşım davrandiğim gibi davranıyorum. Belki de ben yanlış anlamisimdir diyorum
asık odaklandığım nokta zaman geçirmek dediği yerde içimde hafif kelebeklenme olmadı değil hoşlanıyor olabilir bence
@Ccccv1 Allah Allah ben de niye olmadı o kelebeklenme
Yoo hoslanmam beraber vakit gecırmek degıldır
Anlamadim
Merhaba , büyük ihtimalle.
Yakiskli uzun boulu olsaydi sen de severdin onu
Hoşlanıyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?