Çiçekler, ablalarım, kardeşlerim yardım edin. ?

6 aylık bir ilişkim var. İlişkimiz başlamadan 2 erkek arkadaşından bahsetti. Kardeş gibi vs olduklarını söyledi. Sorun olmamasını istediğini belirtti. bende kendisine aşırı kıskanç biri olduğumu ve bu arkadaşları ile tanışmam gerektiğini aksi takdirde sorun olacağını belirttim.

Biri ile benim zorlamam ile tanışma fırsatım oldu. Fakat diğeri ile 6 ay geçmesine rağmen bir fırsat bulamadık ve daha doğrusu bir iki fırsat tım oldu aslında ama sanki kaçırdı onu benden gibi oldu.(bilmiyorum belki kıskançlıklığımdan Ötürü bunu böyle ben yorumluyor olabilirim.)
Bunu gerçekten söylüyorum aramızda başka hiç bir sıkıntı şikayet problem inanın yok.

her ne ise bu henüz tanışma fırsatı bulamadığım arkadaşı ile kpss sınavı için ay da 2yada 3 defa bir şekilde buluşuyor ve evde iken mesaj atıp cevap veren, iş de iken (hemşire kendisi) mesaj atıp cevap veren, dershanede ders de iken dahi fırsat bulup mesaj atan arayan bitanem onun la iken yok oluyor.

Bazen 9 da bazen 12 de buluşup akşam 8 9 a kadar devam ediyor dersleri. Benim zorlamalarım tacizlerim olmasa gün içinde özellikle onun ile iken kesinlikle yazmıyor. Buluşacağımız haftasınu için hafta başından sonuna gelene kadar hava durumuna bakıp kontrol edip öyle buluşan gülüm. yine 10 gün önce belli idi. Dün o arkadaş ile buluşacak yağmur yağacak hava kötü ama üstüne bir şey almadan hazırlıksız çıktığını söylüyor. Hava durumuna bakmadın mı dediğim de aslında yanıma polar aldım yetmedi diyor. Yani ben mi garibim yağmur için polar mı alır insan yanına.
Hava rüzgarlı buluşmayalım diyen insan bir başkası için yağmurlu ama ben üzerime polar alır yine de gelirim der gider mi?

Bundan ötürü rahatsızlık larım saçma bir boyuta gelip ona 5 e kadar ders çalışın sonra eve geç dedim. Budan yine daha büyük sorunlara yol açar oldu.

Bitanem e çok değer veriyorum.
Bitanem i çok seviyorum.
Ama bu sorun bilmiyorum amacını boyutunu aşan bir meseleye döndü.

Her kadın birer çiçektir. Sizlerde benim ablalarım kardeşlerim siniz ve şu an sizlere çok ihtiyacım var. Lütfen rica ediyorum. Kendinizi yerime koyun lütfen 1 kere daha okuyun ve öyle yorumlayın. Hepinize çok teşekkür ediyorum
Çiçekler, ablalarım, kardeşlerim yardım edin. ?