Beğenmemek başka ama kizlar aşırı secicisiniz, uzun boylu olsun tipi en az 7/10 olsun rlleri damarlı olsun falan filan, erkeklerin tek kriteri zayıf olsun bir de cirkib olmasın, bu kadar yani
Yo oyle bi kritetim yok benim kiz grubumdada hepimiz eli yuzu dugun olsun deriz ama kimse damarli olsun 10 uzeri 7 olsun demez ben esmer derim digeri sarii der anlatabiliyormusum zayif olsun demeyiz yakisikli olsun demeyiz hepimizin yakisiklidan kasti farklidir
Asiri secici bi ben varim aralarinda bunun sebebide daha onceki tecrubelerim madem bi erkekle vakit geciricem zamanimi vaktimi ona ayiricagim sonundada muhtemel uzuluceksem standartimi yuksek tutuyorum boylece kimseye sans vermiyorum uzulmuyorum uzun zamandir bu kafadayim sana yemin ederim aldigim oksijen bi ayri yedigim yemek bi ayri lezzetli geliyor bana
Uzun boy her kızın istediği birsey, yalan mı? Benim elim yuzum düzgün ve çoğu erkekten iyiyim tip olarak ama boyum 172, kısa erkek hakkında neler diyorlar Allah bilir arkadaşların
Kisa degilsin ama bu bi kriter demkki kiz begenmiyo kendine yakin bi erkek sen nasil zayif istiyosan o da bunu istiyor niye elestryorsun bak ben Şu an hic bir sey demedim sana
Hayır aynir şey değil, ben boyumu uzatamam ama o spor yapıp zayiflayabilir Kilolu olmak bakimsizliktir, midesine hakim olamayan kizlar şişman olur kısa boy ise Allah vergisidir senin yüzünden olan birsey değildir
Kilolu bakimsizlik degildir zayifligin guzellik ile hic bir ilgisi yok ustelik kimi vardir yemeyi sever vucudu kivrimlidir sekillidir kendini begeniyordur o sekilde hayatina devam eder kimi vardir zayiflik yakisir agzi burnu kucuktur yemekle arasi yoktur onunda ayri bi guzelligi vardir erkeklerin de oyle uzun olup begenmediklerimiz de var ama senin gibi kilo bakimsizliktir diye bi erkegi boyu 180 de olsa hic bir kiz begenmez kendi zayif ve guzel bi kizda olsa bu cocuk etraftaki her kadina travmalari ne niye yemek yemeyle birakamiyor hasta mi hamilemi bilmeden dusunmeden nasil bukadar kirici yaklasir diye endise eder yine kay edersin sorun yalniz kaliyorsan bak bu kucuk ele verdigin detaylarda olabilir bn 10 dk lik mesajlasmada sende bir tane sıkıtili ve kadinlari kendinden sogutak bi detay yakaladim belki hayatina girenler neler gormustur boy degildir belki problem
Ahhahaha aynen abi, aynı anda 5 6 sevgilisi olan kızlara obje diyen (direkt yüzlerine soyluyor) çocuk seviliyor, ama ben bir çok kilo bağımsızlık dedim diye kotu insan oldum... Komik gerçekten, bu da yeni moda herhalde seven olmamış, demekki koti birisin Alakası bile yok brisuru kansız erkek var ve gayet belli ediyorlar öyle odluklari ama kizlar yine de sevgili oluyor onlarla.
Ayrıca kilolu olmak sağlıksız birseydir şov yapma, olum riski bile var bunda kilolu insanlara böyle şeyler diyerek daha da hayatlarini mahvediyrosunuz, asil koti olanlar sizsiniz
Öfke bir zahmet olsun, hep o erkekler sevildi sayıldı genclikleri mis gibi geçti ben ise hiç sevilmedim 21 yaşına gireceğim yakında çok az kaldı, evet yanlış duymadınız,21 yaş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Teklif edersen reddedilirsin. Çıkma teklifi etmek de ne? Zamanla sen sahip çıkacaksın o izin verdikçe ilişkiniz olmuş olacak.
Duzgun konusamiyorsunuz
Ne alaka
Reddediliyorlarsa bizim icin ilk sebep bu
Alakası yok, dış gorunus birker en büyük sebep
O da var tabiki manavdan bile begenmedigin domatese para vermiyorsun begenmedigin bi adam veya iste kadinin yaninda ne isi var
Beğenmemek başka ama kizlar aşırı secicisiniz, uzun boylu olsun tipi en az 7/10 olsun rlleri damarlı olsun falan filan, erkeklerin tek kriteri zayıf olsun bir de cirkib olmasın, bu kadar yani
Yo oyle bi kritetim yok benim kiz grubumdada hepimiz eli yuzu dugun olsun deriz ama kimse damarli olsun 10 uzeri 7 olsun demez ben esmer derim digeri sarii der anlatabiliyormusum zayif olsun demeyiz yakisikli olsun demeyiz hepimizin yakisiklidan kasti farklidir
Asiri secici bi ben varim aralarinda bunun sebebide daha onceki tecrubelerim madem bi erkekle vakit geciricem zamanimi vaktimi ona ayiricagim sonundada muhtemel uzuluceksem standartimi yuksek tutuyorum boylece kimseye sans vermiyorum uzulmuyorum uzun zamandir bu kafadayim sana yemin ederim aldigim oksijen bi ayri yedigim yemek bi ayri lezzetli geliyor bana
Uzun boy her kızın istediği birsey, yalan mı?
Benim elim yuzum düzgün ve çoğu erkekten iyiyim tip olarak ama boyum 172, kısa erkek hakkında neler diyorlar Allah bilir arkadaşların
Biraz karaktere baksan uzulmezsin
Karakterine bakarak iliskiye basladim 2 kez karakola gidip koruma karari aldirdim 7 ay once oldu bak bu ne karakteri kimde kaldi ben bakicam
Kisa degilsin ama bu bi kriter demkki kiz begenmiyo kendine yakin bi erkek sen nasil zayif istiyosan o da bunu istiyor niye elestryorsun bak ben Şu an hic bir sey demedim sana
Senin zayif kiz istiyorum demenle ayni sey uzun boy istemeleri
Hayır aynir şey değil, ben boyumu uzatamam ama o spor yapıp zayiflayabilir
Kilolu olmak bakimsizliktir, midesine hakim olamayan kizlar şişman olur kısa boy ise Allah vergisidir senin yüzünden olan birsey değildir
Ayrıca kizlar gayet secici birkere çoğu yakiskli bir erkeğin peşinde koşuyor çevresindeki erkeklere bakmıyor
Karakterine bakmış olsaydın başına bunlar gelmezdi, kusura bakma da
Simdi bu kizlar mecbur mu etrafindakilere bakmaya? Ilgisini cekse cekerdi zaten
Kilolu bakimsizlik degildir zayifligin guzellik ile hic bir ilgisi yok ustelik kimi vardir yemeyi sever vucudu kivrimlidir sekillidir kendini begeniyordur o sekilde hayatina devam eder kimi vardir zayiflik yakisir agzi burnu kucuktur yemekle arasi yoktur onunda ayri bi guzelligi vardir erkeklerin de oyle uzun olup begenmediklerimiz de var ama senin gibi kilo bakimsizliktir diye bi erkegi boyu 180 de olsa hic bir kiz begenmez kendi zayif ve guzel bi kizda olsa bu cocuk etraftaki her kadina travmalari ne niye yemek yemeyle birakamiyor hasta mi hamilemi bilmeden dusunmeden nasil bukadar kirici yaklasir diye endise eder yine kay edersin sorun yalniz kaliyorsan bak bu kucuk ele verdigin detaylarda olabilir bn 10 dk lik mesajlasmada sende bir tane sıkıtili ve kadinlari kendinden sogutak bi detay yakaladim belki hayatina girenler neler gormustur boy degildir belki problem
Ahhahaha aynen abi, aynı anda 5 6 sevgilisi olan kızlara obje diyen (direkt yüzlerine soyluyor) çocuk seviliyor, ama ben bir çok kilo bağımsızlık dedim diye kotu insan oldum...
Komik gerçekten, bu da yeni moda herhalde seven olmamış, demekki koti birisin
Alakası bile yok brisuru kansız erkek var ve gayet belli ediyorlar öyle odluklari ama kizlar yine de sevgili oluyor onlarla.
Ayrıca kilolu olmak sağlıksız birseydir şov yapma, olum riski bile var bunda kilolu insanlara böyle şeyler diyerek daha da hayatlarini mahvediyrosunuz, asil koti olanlar sizsiniz
Aslinda hic kafanda kurdugun gibi degil de ayni frekansda degiliz
O zaman tanımadığın etmediğin insana su yüz sevilmiyorsun deme çünkü kızların sevdiği erkeklerin yüzde 85 inden daha iyi bir insanım
Ne guzel senin icin insaallah mutlu olursun
Hdhshsh ne güzeli, nerde karaktersiz erkek varsa kizlar onları seviyor, karaktere bakıyor musunuz sence
Ne bu öfke ya valla gerdin beni burada
Öfke bir zahmet olsun, hep o erkekler sevildi sayıldı genclikleri mis gibi geçti ben ise hiç sevilmedim 21 yaşına gireceğim yakında çok az kaldı, evet yanlış duymadınız,21 yaş
Hic mi
Hic olmadı, seven de olmadı
Bana yazsa oyle konusalim
Kizlar kim ki şans verecek şansı veren erkeklerdir